CEC Bank pregateste un credit punte pentru beneficiarii de fonduri structurale

CEC Bank a incheiat o conventie cu APIA prin care va oferi finantare de tip punte beneficiarilor de fonduri structurale, in cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala, campania 211.

In consecinta, CEC Bank va oferi un credit pentru finantareea capitalului de lucru destinat beneficiarilor masurilor cuprinse in Axa II a programului, respectiv pentru beneficiarii masurilor 211 (zona montana defavorizata), 212 (alte zone defavorizate) si 214 (agro-mediu), respectiv fermierii care desfasoara activitati agricole in zonele vizate.

Creditele se acorda in lei, iar valoarea imprumutului poate ajunge pana la 80% din valoarea sumelor calculata conform adeverintelor emise de APIA.


Pentru acest credit CEC Bank percepe o dobanda de minimum 9,4%, in functie de clasa de performanta  financiara in care se incadreaza clientul, plus un comision de 0,25%, la acordarea finantarii.

Creditele sunt garantate de Fondul de Garantare a Creditului Rural in proportie de 80%, pentru restul sumelor clientii fiind obligati sa prezinte un bilet la ordin in alb, gaj pe conturi si ipoteca asupra creantelor fata de APIA.

“Clientii beneficiaza de dobanzi si comisioane avantajoase, iar rambursarea creditelor se face integral la data primirii sumelor cuvenite beneficiarilor, dar nu mai tarziu de data stabilita in Conventia incheiata de banca cu APIA”, a declarat Radu Ghetea, presedintele CEC Bank.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - IMM


IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor
IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor

Dupa IMM Invest si IMM Leasing, IMM Factor este al treilea program guvernamental ce incearca sa sprijine micile afaceri in cautare de finantari.

1 Septembrie 2020 | IMM

Alternative de finantare pentru companiile mici
Alternative de finantare pentru companiile mici

Pentru micile afaceri care au nevoie de finantare, pe langa mai cunoscutul program guvernamental IMM Invest, a aparut recent si IMM Leasing, iar bancile au la randul lor scheme de finantare cu bani europeni.

29 Iulie 2020 | IMM

Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?
Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?

IMM Invest, programul prin care statul isi propune sa ajute firmele mici si mijlocii cu garantarea imprumuturilor si subventionarea dobanzilor pentru creditele pentru capital de lucru si investitii a demarat, zece zile mai tarziu, in viteza.

29 Aprilie 2020 | IMM

Termen final pentru deconturile Start-up Nation 2017! Nu va fi prelungit!

Firmele participante in Programul Start-up Nation 2017 mai au doar trei saptamani pentru depunerea decontului de cheltuieli. Termenul limita maxim este 29 septembrie si nu va fi prelungit, anunta Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

6 Septembrie 2018 | IMM

Mai multe articole

Inapoi sus