Raiffeisen Locuinte scade dobanzile la creditele locative

Clientii Raiffeisen Banca pentru Locuinte vor putea obtine imprumuturi locative in lei cu costuri reduse. Banca a scazut dobanzile si a eliminat o parte din comisioane.  

Dobanda la creditul in lei fara ipoteca, cu avans minim de 20%, s-a redus cu 2,1 puncte procentuale pana la 12,9% pe an, fixa la lei.

Banca a scazut dobanda si la creditul cu avans minim 40%, fara ipoteca, la 10,9% pe an la lei fata de 11,9% cat era pana in prezent.

Dupa maxim 60 luni, dobanda devine doar  4,5% pe an, fixa pe toata perioada de rambursare a creditului in lei.

De asemenea, banca a eliminat pana la 30 iunie comisionul de analiza dosar de 1.400 lei.


”In fiecare an, inaintea sarbatorilor de Paste, am constatat o crestere a numarului de solicitari de credite pentru renovarea si reabilitarea locuintelor”, a precizat Aurelia Cionga, presedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinte.

In prezent, RBL acorda credite fara ipoteca pentru valori imprumutate mai mici sau egale cu 50.000 lei, pe o durata cuprinsa intre 8-14 ani, in functie de avans si de produsul ales de client.
Aproximativ 70% dintre clientii care au luat credite de la RBL, le-au folosit pentru modernizarea locuintei. Valoarea medie a acestor credite a fost anul trecut peste 25.000 lei.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa
Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa

De la sfarsitul saptamanii trecute se pot face inscrieri in program pentru anul 2021, dupa publicarea ordinului privind modificarea comisionul de administrare si finalizarea alocarii plafoanelor anuale de catre FNGCIMM.

30 Martie 2021 | Imobiliare

Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine
Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine

In paralel cu scaderea dobanzilor la depozite pentru deponenti in februarie, bancile au decis sa umble in aceasta luna si la marja creditelor, usurand mai ales ingrijorarile debitorilor de cursa lunga.

25 Februarie 2021 | Imobiliare

Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus