Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii

Raiffeisen Banca pentru Locuinte

Raiffeisen Locuinte

Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) este o banca de economisire - creditare in sistem locativ, fiind infiintata in iunie 2004.

Actionarii RBL sunt Raiffeisen Bank Romania, Schwabisch Hall Germania si Raiffeisen Bausparkasse Austria care detin fiecare cate 33,3% din capital.

Produsele Raiffeisen Banca pentru Locuinte sunt vandute prin agentiile Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte - sediul central
Calea Floreasca nr 246 D, et 6, zona A
sector 1, Bucuresti, cod 014476
Tel: 021 233 30 00
Fax: 021 231 65 70
Email: info@railoc.ro
Web: www.rbl.ro

Informatii utile

Call Center: 021 233 30 00

Vocea clientului

0 opinii

Transparenta costurilor

0

Timpul de asteptare

0

Functionarii institutiei financiare

0

Procedura de lucru

0

Articole

Raiffeisen Locuinte

Raiffeisen Locuinte: Economiile pentru copii s-au dublat in 2011

Raiffeisen Banca pentru Locuinte a inregistrat, in 2011, un avans de 37% a numarului de clienti, fata de 2010. O crestere importanta a cunoscut-o numarul de contracte incheiate in numele copiilor.

Raiffeisen Banca pentru Locuinte a introdus comision fix de analiza documente

Clientii Raiffeisen Banca pentru Locuinte care vor sa obtina un imprumut pentru investitii in domeniul locativ vor plati pentru analiza dosarului intre 400 si 1.400 lei, in functie de produsul ales.

Raiffeisen Locuinte va restitui clientilor fideli 16% din taxa de deschidere a conturilor

Cei care vor economisi minimum 5 ani la Raiffeisen Banca pentru Locuinte vor primi inapoi 16% din comisionul platit la deschiderea contractului de economisire-creditare, sub forma de bonus.

Raiffeisen Locuinte a coborat dobanda la credite cu pana la 4 procente

Raiffeisen Banca pentru Locuinte reduce dobanzile la creditele in lei pentru domeniul locativ fara avans cu 4 procente. Pentru clientii care aduc un aport propriu de 40%, scaderea este de 2 procente.

Noul produs Raiffeisen Locuinte are dobanzi cu 1,5% mai mici

Raiffeisen Banca pentru Locuinte are un nou produs de economisire-creditare, cu dobanzi mai mici cu 1,5 puncte procentuale fata de oferta existenta.

Raiffeisen Locuinte vrea sa finanteze reabilitarea termica a imobilelor

Raiffeisen Banca pentru Locuinte ofera o solutie de economisire-creditare proprietarilor care nu dispun de sumele necesare pentru plata cotei-parti din lucrarile de reabilitare termica a locuintei.

Facebook