Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Credit Agricole vrea sa atraga clienti printr-o promotie la creditele de refinantare

Autor: Conso |

Publicat in: Credite imobiliare

 

Credit Agricole ofera dobanzi promotionale si comisioane reduse celor care decid sa isi refinanteze un credit cu ipoteca contractat anterior de la alta banca.

Campania  se adreseaza persoanelor fizice care detin credite la alte institutii financiare si este valabila pana pe 21 decembrie.

Dobanda oferita de Credit Agricole porneste de la Robor plus o marja de 2,9% la lei si ajunge pana la nivelul Robor plus marja de 4,1%.

In cazul creditelor in euro, marja aplicata de banca peste Euribor la 3 luni variaza intre 4,99% si 5,80%. Banca nu percepe comision de analiza a dosarului de credit si plateste evaluarea imobilului.

“Acordam o atentie deosebita planurilor de viitor ale clientilor nostru si de aceea venim in intampinarea lor cu oferte speciale, menite sa raspunda prompt si eficient nevoilor financiare ale acestora”, a precizat Pierre Martin, director general Credit Agricole Bank.

Alte articole din Credite imobiliare

Credite imobiliare

Credite Prima Casa: Dobanzile fluctueaza dupa IRCC

Dobanzile practicate de banci in Programul Prima Casa se vor modifica in functie de IRCC in loc de Robor la 3 luni. Aceleasi reguli se aplica si pentru restul programelor de creditare cu garantie de stat. Citeste mai mult

Programul “O Familie, o casa”: credite imobiliare cu dobanzi de la 0,9% pe an

Guvernul intentioneaza sa introduca un nou program dedicat persoanelor fizice care vor sa-si achizitioneze o locuinta, cu dobanzi fixe in lei, ce incep de la 0,9% pe an. Citeste mai mult

Facebook