Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii

Credit Agricole

Credit Agricole

La mijlocul lui 2012, Credit Agricole a semnat un acord pentru achizitionarea Emporiki Bank Romania, de la banca mama din Grecia, care detinea in totalitate subsidiara din Romania. Aceasta preluare era ultima etapa a unui proces inceput in 2009, in scopul de a consolida legaturile dintre Credit Agricole si subsidiarele Grupului Credit Agricole.

Emporiki Bank Romania functiona din 1996, actionarul principal fiind Emporiki Bank of Greece. Din 2006, banca-mama din Grecia a devenit membra a grupului francez Credit Agricole, care detine peste 90% din capitalul bancii grecesti.

Credit Agricole - sediul central
Str. Berzei nr.19,
sector 1, Bucuresti
Tel: 021 310 39 55 (57)
Fax: 021 310 39 65
Email: conect@credit-agricole.ro
Web: www.credit-agricole.ro/

Informatii utile

Call Center: 021 30 40 300

Urgente carduri: 021 222 33 36

  • Credite Credit Agricole
  • Depozite Credit Agricole

Vocea clientului

Opinii recente Credit nevoi personale cu ipoteca

de OPREA MARIN

"Doream o refinantare a creditelor detinute la un moment dat si cautand o oferta convenabila am ajuns la sucursala din Iullius Mall Timisoara a bancii Emporiki. Am intrat in dialog cu un consilier si am intrebat daca informatiile prezentate pe site-ul CONSO si pe site-ul bancii Emporiki sunt reale, adica au un produs de refinantare a creditelor de la alte banci cu o dobanda anuala efectiva de 7,..."

6 opinii 1.25

Transparenta costurilor

2

Timpul de asteptare

2

Functionarii institutiei financiare

1

Procedura de lucru

1

Articole

Credit Agricole

Credit Agricole vrea sa atraga clienti printr-o promotie la creditele de refinantare

Credit Agricole ofera dobanzi promotionale si comisioane reduse celor care decid sa isi refinanteze un credit cu ipoteca contractat anterior de la alta banca.

Credit Agricole si-a suplimentat plafonul pentru Prima Casa

Credit Agricole a primit un plafon suplimentar de 4 milioane euro in vederea acordarii de credite Prima Casa. In total, banca poate acorda credite in valoare de 8 milioane euro pana la finalul anului.

Facebook