Credit Agricole si-a suplimentat plafonul pentru Prima Casa

Autor: Conso |

Publicat in: Credite imobiliare

 

Credit Agricole a primit un plafon suplimentar de 4 milioane euro in vederea acordarii de credite Prima Casa. In total, banca poate acorda credite in valoare de 8 milioane euro pana la finalul anului.

Creditele pot fi contractate in lei sau euro, pe o perioada de pana la 30 ani, cu un avans minim de 5% din valoarea proprietatii.

In cazul creditului in euro, clientii platesc o dobanda formata din Euribor la 3 luni + 3,99% in timp ce la lei dobanda este Robor la 3 luni plus 2,5%.

Clientii mai plateasc doar comisionul de adminitrare, solicitat de FNGCIMM, de 0,49% din jumatatea valorii creditului.

“Programul Prima Casa este foarte important, atat din punct de vedere social cat si economic. Acesta este motivul pentru care am decis sa suplimentam plafonul acordarii creditelor”, a precizat Pierre Martin, director general al Credit Agricole Romania.

Din 2009, anul lansarii programului, si pana in prezent, banca a acordat 500 de credite, in valoare de aproximativ 22 milioane euro.   

Alte articole din Credite imobiliare

Credite imobiliare

Unicredit scade marja la creditele ipotecare, inclusiv pentru refinantare

Unicredit Bank a redus la 2,85% marja de dobanda la creditele ipotecare pentru in cadrul unei campanii promtionale, in care suporta si o parte din costurile notariale asociate imprumutului. Citeste mai mult

Noul program Prima Casa va fi dedicat celor cu venituri mai mici

Programul Prima Casa va fi rebotezat “O familie, O casa”, principale modificari fiind impunerea unui plafon pentru venitul solicitantilor si introducerea unor subventii de dobanda. Comparativ cu versiunea initiala, beneficiile sunt mai moderate. Citeste mai mult

Facebook