Credit Agricole finanteaza constructia si modernizarea locuintelor

Credit Agricole Bank a lansat doua credite destinate constructiei sau modernizarii/consolidarii imobil. Limita maxima de finantare ajunge pana la 300.000 euro.

Creditul pentru constructie se adreseaza persoanelor care doresc sa ridice un nou imobil sau sa extinda o constructie deja existenta, pe un teren aflat in proprietate personala. Daca un client doreste sa modernizeze, reabiliteze sau consolideze imobilul detinut, atunci poate obtine un alt tip de credit, special conceput pentru acest scop.


Valoarea maxima a creditului pentru constructie este de 300.000 euro sau echivalentul in lei, in timp ce creditului destinat modernizarii poate ajunge pana la 200.000 euro sau echivalent.

Perioada de acordare a ambelor variante de finantare este de pana la 30 ani, iar gradul de indatorare poate ajunge la 62%.

In cazul creditului de constructie, rata dobanzii este formata din Euribor la 3 luni plus o marja de 7,05% sau din Robor la 3 luni plus o marja de 4,9%. Clientii care isi primesc salariul intr-un cont deschis la Credit Agricole, obtin o reducere de 2 puncte procentuale.

Oferta completa poate fi analizata in sectiunea Comparatii credite imobiliare de pe Conso.ro.

Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?
Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?

CEC Bank, BCR, ING Bank, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania au anuntat deja ca au lansat ofertele de creditare pentru programul Noua Casa, la dobanzi ce pornesc de la 4,31%.

14 Septembrie 2020 | Imobiliare

Este mai avantajos un credit Noua Casa decat unul imobiliar?
Este mai avantajos un credit Noua Casa decat unul imobiliar?

Diferentierea se face in special in functie de valoarea imobilului si, implicit, de existenta sau nu a avansului solicitat in conturile viitorilor debitori.

18 August 2020 | Imobiliare

Prima Casa a devenit Noua Casa cu acte in regula
Prima Casa a devenit Noua Casa cu acte in regula

Din 5 august, odata cu publicarea in Monitorul Oficial, avem un nou program de creditare cu garantii de stat pentru cei ce doresc sa isi cumpere o locuinta. Oficialii FNGCIMM dau asigurari ca programul va putea fi aplicat in partea a doua a lunii august, dupa emiterea normelor de aplicare.

12 August 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus