Credit Agricole finanteaza constructia si modernizarea locuintelor

Credit Agricole Bank a lansat doua credite destinate constructiei sau modernizarii/consolidarii imobil. Limita maxima de finantare ajunge pana la 300.000 euro.

Creditul pentru constructie se adreseaza persoanelor care doresc sa ridice un nou imobil sau sa extinda o constructie deja existenta, pe un teren aflat in proprietate personala. Daca un client doreste sa modernizeze, reabiliteze sau consolideze imobilul detinut, atunci poate obtine un alt tip de credit, special conceput pentru acest scop.


Valoarea maxima a creditului pentru constructie este de 300.000 euro sau echivalentul in lei, in timp ce creditului destinat modernizarii poate ajunge pana la 200.000 euro sau echivalent.

Perioada de acordare a ambelor variante de finantare este de pana la 30 ani, iar gradul de indatorare poate ajunge la 62%.

In cazul creditului de constructie, rata dobanzii este formata din Euribor la 3 luni plus o marja de 7,05% sau din Robor la 3 luni plus o marja de 4,9%. Clientii care isi primesc salariul intr-un cont deschis la Credit Agricole, obtin o reducere de 2 puncte procentuale.

Oferta completa poate fi analizata in sectiunea Comparatii credite imobiliare de pe Conso.ro.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Bancile au oferte interesante de credite imobiliare cu dobanzi fixe
Bancile au oferte interesante de credite imobiliare cu dobanzi fixe

Tendinta de crestere a inflatiei si majorarile previzibile ale dobanzii de politica monetara pot afecta debitorii pe termen mediu iar o dobanda fixa pe 5,10,15 ani ar putea reduce aceste riscuri, daca nivelul sau nu este prea ridicat din start.

22 Iulie 2021 | Imobiliare

Cum alegem cele mai avantajoase credite imobiliare cu dobanzi variabile
Cum alegem cele mai avantajoase credite imobiliare cu dobanzi variabile

Daca in cazul creditelor Noua Casa bancile aplica in grup o marja de 2% peste valoarea indicelui de referinta IRCC, in cazul imprumuturilor imobililare standard strategia acestora in ceea ce priveste marjele difera semnificativ.

15 Iulie 2021 | Imobiliare

Se ieftinesc (iar) creditele in lei, dar ce se va intampla pe viitor?
Se ieftinesc (iar) creditele in lei, dar ce se va intampla pe viitor?

Noua valoare trimestriala a indicelui de referinta IRCC, reper fata de care se calculeaza dobanzile la creditele obtinute dupa luna mai 2019, a scazut din iulie de la 1,67% la 1,25%.

5 Iulie 2021 | Imobiliare

Marjele bancilor se ingusteaza, valoarea creditelor poate creste
Marjele bancilor se ingusteaza, valoarea creditelor poate creste

Intre creditele Noua Casa, cele mai atractive prin prisma garantiei de stat, si creditele de nevoi personale uzuale, diferenta de marja pleaca acum de la 4%. Fata de creditele ipotecare fara garantie de stat, diferenta este mult mai mica.

11 Mai 2021 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus