CEC Bank vrea sa finanteze lucrarile de reabilitare termica ale clientilor Adeplast

CEC Bank a semnat o conventie de colaborare cu Adeplast prin care se urmareste popularizarea produselor de finantare acordate de banca asociatiilor de proprietari.

CEC Bank oferta credite de reabilitare termica a blocurilor sau cladirilor unifamiliale conforn OUG 69/2010. Finantarea presupune acordarea garantiei din partea statului si subventionarea dobanzii.


Creditele se pot acorda de o perioada de pana la 5 ani iar aportul minim al proprietarilor este de 10% din valoarea lucrarilor.

Pana in prezent insa produsul nu s-a bucurat de un succes foarte mare. Din toamna lui 2010, de la lansarea produslui, si pana la inceputul verii, doar cinci astfel de credite au fost acordate la nivel national.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?
Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?

CEC Bank, BCR, ING Bank, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania au anuntat deja ca au lansat ofertele de creditare pentru programul Noua Casa, la dobanzi ce pornesc de la 4,31%.

14 Septembrie 2020 | Imobiliare

Este mai avantajos un credit Noua Casa decat unul imobiliar?
Este mai avantajos un credit Noua Casa decat unul imobiliar?

Diferentierea se face in special in functie de valoarea imobilului si, implicit, de existenta sau nu a avansului solicitat in conturile viitorilor debitori.

18 August 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus