Banca Transilvania reduce dobanzile la creditele in lei garantate cu ipoteca

Banca Transilvania a redus costul cu dobanda la creditele garantate cu ipoteca cu dobanda fixa in primii 2 ani. In plus, promotia fara comision de analiza dosar a fost prelungita cu o luna.

Creditele de nevoi personale cu ipoteca presupun o dobanda fixa in primii doi ani de 6,90%. In cazul dobanzii ulterioare, rata dobanzii devine variabila si incorporeaza o marja fixa de dobanda peste Robor la 6 luni de 3%, cu 1,50 puncte procentuale mai mica fata de nivelul anterior.


Pe de alta parte, creditele imobiliare afiseaza o rata de dobanda introductorie de 6,25%, in scadere cu 0,25 procente. In ceea ce priveste rata dobanzii ulterioare, banca a redus marja fixa de la 4% la 2,90%.

Clientii care decid sa-si incaseze venitul prin banca beneficiaza de o reducere a marjei fixe de 0,50 procente.

Clientii platesc doar un comision de administrare de 150 lei pe an, intrucat banca a prelungit promotia fara comision de analiza pana la finele lunii ianuarie 2012.

Intreaga oferta de produse de creditare a Bancii Transilvania poate fi comparata pe Conso.ro in sectiunile Credite imobiliare si Credite de nevoi personale.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Bancile au oferte interesante de credite imobiliare cu dobanzi fixe
Bancile au oferte interesante de credite imobiliare cu dobanzi fixe

Tendinta de crestere a inflatiei si majorarile previzibile ale dobanzii de politica monetara pot afecta debitorii pe termen mediu iar o dobanda fixa pe 5,10,15 ani ar putea reduce aceste riscuri, daca nivelul sau nu este prea ridicat din start.

22 Iulie 2021 | Imobiliare

Cum alegem cele mai avantajoase credite imobiliare cu dobanzi variabile
Cum alegem cele mai avantajoase credite imobiliare cu dobanzi variabile

Daca in cazul creditelor Noua Casa bancile aplica in grup o marja de 2% peste valoarea indicelui de referinta IRCC, in cazul imprumuturilor imobililare standard strategia acestora in ceea ce priveste marjele difera semnificativ.

15 Iulie 2021 | Imobiliare

Se ieftinesc (iar) creditele in lei, dar ce se va intampla pe viitor?
Se ieftinesc (iar) creditele in lei, dar ce se va intampla pe viitor?

Noua valoare trimestriala a indicelui de referinta IRCC, reper fata de care se calculeaza dobanzile la creditele obtinute dupa luna mai 2019, a scazut din iulie de la 1,67% la 1,25%.

5 Iulie 2021 | Imobiliare

Marjele bancilor se ingusteaza, valoarea creditelor poate creste
Marjele bancilor se ingusteaza, valoarea creditelor poate creste

Intre creditele Noua Casa, cele mai atractive prin prisma garantiei de stat, si creditele de nevoi personale uzuale, diferenta de marja pleaca acum de la 4%. Fata de creditele ipotecare fara garantie de stat, diferenta este mult mai mica.

11 Mai 2021 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus