Banca Transilvania reduce dobanzile la creditele in lei garantate cu ipoteca

Banca Transilvania a redus costul cu dobanda la creditele garantate cu ipoteca cu dobanda fixa in primii 2 ani. In plus, promotia fara comision de analiza dosar a fost prelungita cu o luna.

Creditele de nevoi personale cu ipoteca presupun o dobanda fixa in primii doi ani de 6,90%. In cazul dobanzii ulterioare, rata dobanzii devine variabila si incorporeaza o marja fixa de dobanda peste Robor la 6 luni de 3%, cu 1,50 puncte procentuale mai mica fata de nivelul anterior.


Pe de alta parte, creditele imobiliare afiseaza o rata de dobanda introductorie de 6,25%, in scadere cu 0,25 procente. In ceea ce priveste rata dobanzii ulterioare, banca a redus marja fixa de la 4% la 2,90%.

Clientii care decid sa-si incaseze venitul prin banca beneficiaza de o reducere a marjei fixe de 0,50 procente.

Clientii platesc doar un comision de administrare de 150 lei pe an, intrucat banca a prelungit promotia fara comision de analiza pana la finele lunii ianuarie 2012.

Intreaga oferta de produse de creditare a Bancii Transilvania poate fi comparata pe Conso.ro in sectiunile Credite imobiliare si Credite de nevoi personale.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?
Creditele Noua Casa: Cum arata ofertele principalelor banci?

CEC Bank, BCR, ING Bank, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania au anuntat deja ca au lansat ofertele de creditare pentru programul Noua Casa, la dobanzi ce pornesc de la 4,31%.

14 Septembrie 2020 | Imobiliare

Este mai avantajos un credit Noua Casa decat unul imobiliar?
Este mai avantajos un credit Noua Casa decat unul imobiliar?

Diferentierea se face in special in functie de valoarea imobilului si, implicit, de existenta sau nu a avansului solicitat in conturile viitorilor debitori.

18 August 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus