Banca Transilvania reduce dobanzile la creditele in lei garantate cu ipoteca

Banca Transilvania a redus costul cu dobanda la creditele garantate cu ipoteca cu dobanda fixa in primii 2 ani. In plus, promotia fara comision de analiza dosar a fost prelungita cu o luna.

Creditele de nevoi personale cu ipoteca presupun o dobanda fixa in primii doi ani de 6,90%. In cazul dobanzii ulterioare, rata dobanzii devine variabila si incorporeaza o marja fixa de dobanda peste Robor la 6 luni de 3%, cu 1,50 puncte procentuale mai mica fata de nivelul anterior.


Pe de alta parte, creditele imobiliare afiseaza o rata de dobanda introductorie de 6,25%, in scadere cu 0,25 procente. In ceea ce priveste rata dobanzii ulterioare, banca a redus marja fixa de la 4% la 2,90%.

Clientii care decid sa-si incaseze venitul prin banca beneficiaza de o reducere a marjei fixe de 0,50 procente.

Clientii platesc doar un comision de administrare de 150 lei pe an, intrucat banca a prelungit promotia fara comision de analiza pana la finele lunii ianuarie 2012.

Intreaga oferta de produse de creditare a Bancii Transilvania poate fi comparata pe Conso.ro in sectiunile Credite imobiliare si Credite de nevoi personale.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite imobiliare


Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa
Cat sunt ratele la creditele din programul Noua Casa

De la sfarsitul saptamanii trecute se pot face inscrieri in program pentru anul 2021, dupa publicarea ordinului privind modificarea comisionul de administrare si finalizarea alocarii plafoanelor anuale de catre FNGCIMM.

30 Martie 2021 | Imobiliare

Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine
Start in campania de primavara la credite ipotecare mai ieftine

In paralel cu scaderea dobanzilor la depozite pentru deponenti in februarie, bancile au decis sa umble in aceasta luna si la marja creditelor, usurand mai ales ingrijorarile debitorilor de cursa lunga.

25 Februarie 2021 | Imobiliare

Noua casa poate fi una verde
Noua casa poate fi una verde

UniCredit Bank propune o solutie de finantare de nisa care tinteste potentialii debitori interesati de locuinte eficiente energetic si care sunt dispusi sa plateasca mai mult pentru acestea.

2 Noiembrie 2020 | Imobiliare

5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa
5 ponturi pentru obtinerea unui credit Noua Casa

Bancile au inceput deja sa acorde primele credite prin programul Noua Casa. Conso iti prezinta 5 aspecte importante de catre ar trebui tinut cont inainte de obtinerea unui imprumut.

14 Octombrie 2020 | Imobiliare

Mai multe articole

Inapoi sus