Vocea clientului Intesa Sanpaolo Bank - Cont de economii

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Intesa Sanpaolo Bank - Cont de economii

11 Iulie 2017

Astazi am deschis un cont la Intesa Sanpaolo Bank,mai exact un cont de economisire Plan de Acumulare.Desi pe site-ul bancii apare la detalii ca acest cont nu are comision pentru deschidere cont si nici pentru administrare,totusi am platit comision deschidere in suma de 5 roni si am aflat ca exista si comision de administrare lunara in valoare de 1,25 roni.Ce sa inteleg din aceste lucruri...exista sau nu transparenta ?

Cornelia Gheorghe (Galati, Galati)

Intesa Sanpaolo Bank - Cont de economii

17 Februarie 2017

Am vrut sa deschid un cont de economii. Mi s-a spus ca trebuie sa fiu aprobat in Board-ul bancii, deoarece am fost candva in trecut Persoana Expusa Politic (am avut o pozitie de Membru in Consiliul de Administratie al unei companii de stat - dobandita in baza ordonantei OUG 109/2011 privind "Managementul privat la companiile de stat". Am asteptat si dupa o saptamana mi s-a dat un raspuns negativ fara nici o explicatie decat aceea ca "banca isi rezerva dreptul de a isi selecta clientela". Mentionez ca reputatia mea este, subiect al oricarui research, absolut fara pata si ca profilul meu profesional este acela al unui profesionist in finante-banci. Deci daca iti doresti sa ajuti Statul si tara ta sa iasa din probleme, devii persoana non-grata si nefrecventabila pentru sistemul bancar. Senzational ce sa zic! Asta imi dovedeste faptul ca sistemul bancar e condus intr-o directie razna.

Stefan Frangulea (Bucuresti, Bucuresti)

Intesa Sanpaolo Bank - Cont de economii

18 August 2015

Excelent produsul, te forteaza sa economisesti constant, te rasplateste daca nu cheltui nesabuit, dar iti da flexibilitate in caz de nevoie: 1. prin fortarea depunerii lunare loveste in "luna asta nu am destui bani caci..." si astfel se asigura o acumulare constanta a banilor. 2. marirea dobanzii in functie de vechimea planului te face sa te gandesti mai bine inainte de a scoate toti banii. 3. Faptul ca poti scoate oricand o suma de bani din plan fara sa penalizeze dobanda pentru restul, este o "parasuta de rezerva" pentru cazuri exceptionale.

Tudor Idvoreanu (Caransebes, Caras-Severin)

Intesa Sanpaolo Bank - Cont de economii

02 Decembrie 2012

Nimic in minus fata de banca mama din Italia. A spalat din experienta negativa avuta cu alte institutii financiare "locale" si mi-a recastigat increderea in banci. Highly recommended!

M Dan (Botosani, Botosani)

Intesa Sanpaolo Bank - Cont de economii

07 August 2012

Din septembrie 2008 am deschis cont curent cu card atasat (pachet Lider) si plan de acumulare la aceasta banca. Sunt extrem de multumit de costurile pe care le platesc si de serviciile ce mi se ofera. O recomand la toata lumea. Pana in 2008 am avut cont la ING, pentru ca pareau cei mai OK cu costuri/servicii in comparatie cu celelalte banci din piata. Insa, ING era/este extrem de scumpa in comparatie cu Intesa. Bine ca m-a sfatuit un prieten sa ma interesez de Intesa. Nu pot sa-mi dau cu parerea despre partea de creditare, pentru ca nu am asa ceva la ei. Insa, pe partea de cont curent/cont de economii/ transferuri/card/costuri economisre mie personal mi se par a fi altceva, fata de tot ce exista acum pe piata. De aceea si pierd acum 5 minute pentru a scrie aceste randuri.

Ioan Ciocan (Constanta, Constanta)

Intesa Sanpaolo Bank - Cont de economii

12 Februarie 2012

De mai bine de 4 ani colaborez cu aceasta banca pentru intrsumentele de economisire(depozite, certificate de depozit, cont de economii) si pot sa afirm ca sunt un client multumit de relatia cu aceasta.

Alexie Brindusescu (Timisoara, Timis)

Inapoi sus