Opinii clienti Intesa Sanpaolo Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Intesa Sanpaolo Bank - Cont de economii

11 Iulie 2017

Astazi am deschis un cont la Intesa Sanpaolo Bank,mai exact un cont de economisire Plan de Acumulare.Desi pe site-ul bancii apare la detalii ca acest cont nu are comision pentru deschidere cont si nici pentru administrare,totusi am platit comision deschidere in suma de 5 roni si am aflat ca exista si comision de administrare lunara in valoare de 1,25 roni.Ce sa inteleg din aceste lucruri...exista sau nu transparenta ?

Cornelia Gheorghe (Galati, Galati)

Intesa Sanpaolo Bank - Cont de economii

17 Februarie 2017

Am vrut sa deschid un cont de economii. Mi s-a spus ca trebuie sa fiu aprobat in Board-ul bancii, deoarece am fost candva in trecut Persoana Expusa Politic (am avut o pozitie de Membru in Consiliul de Administratie al unei companii de stat - dobandita in baza ordonantei OUG 109/2011 privind "Managementul privat la companiile de stat". Am asteptat si dupa o saptamana mi s-a dat un raspuns negativ fara nici o explicatie decat aceea ca "banca isi rezerva dreptul de a isi selecta clientela". Mentionez ca reputatia mea este, subiect al oricarui research, absolut fara pata si ca profilul meu profesional este acela al unui profesionist in finante-banci. Deci daca iti doresti sa ajuti Statul si tara ta sa iasa din probleme, devii persoana non-grata si nefrecventabila pentru sistemul bancar. Senzational ce sa zic! Asta imi dovedeste faptul ca sistemul bancar e condus intr-o directie razna.

Stefan Frangulea (Bucuresti, Bucuresti)

Intesa Sanpaolo Bank - Credit ipotecar/ imobiliar

02 Iunie 2016

Desi au un credit foarte bun, restul lasa foooooarte mult de dorit, de la A la Z. Personal putin, cu volum mare de munca, timpul de asteptare pentru solutionarea unui dosar este absurd de indelungat. Procedura de lucru inutil complicata, comunicarea intre departamentele bancii este ZERO. Recomand sa va adresati acestei banci numai daca doriti un credit si aveti 2-3 luni la dispozitie de asteptat pana primiti banii.

Cosmin Aldea (Sibiu, Sibiu)

Intesa Sanpaolo Bank - Cont de economii

18 August 2015

Excelent produsul, te forteaza sa economisesti constant, te rasplateste daca nu cheltui nesabuit, dar iti da flexibilitate in caz de nevoie: 1. prin fortarea depunerii lunare loveste in "luna asta nu am destui bani caci..." si astfel se asigura o acumulare constanta a banilor. 2. marirea dobanzii in functie de vechimea planului te face sa te gandesti mai bine inainte de a scoate toti banii. 3. Faptul ca poti scoate oricand o suma de bani din plan fara sa penalizeze dobanda pentru restul, este o "parasuta de rezerva" pentru cazuri exceptionale.

Tudor Idvoreanu (Caransebes, Caras-Severin)

Intesa Sanpaolo Bank - Credit nevoi personale cu ipoteca

22 Iulie 2014

buna am depus cerere pentru un credit de 60000 ron cu ipoeca PE 10 ANI,am platit evaluarea imobiliara,ipoteca in valoare 70000 euro,am depus si actele contabile,contracte ale pfa-lui meu, venituri ok 2000-3000RON lunar rezultat: financiar ok,juridic ok. dimineata am fost informat ca ar trebui programare la notar iar dupa masa am fost informat caci nu se acorda creditul.toate acestea dupa o luna de asteptare si 700 ron platiti unei firme de evaluare partenera a bancii intesa sper ca totul este din pricina superficialitatii functionarilor in perioada concediilor sau a bancii care oricum m-a taxat cu suma de 700 ron prin intermediul firmei partenere.probabil asta era si scopul i-mi pare rau dar voi impartasi la multii mei clienti si cunostinte experienta avuta cu INTESA SAO PAOLO BANK MUTUMESC TOTUSI CELOR DE LA KIWI PETRU STRADUINTA LOR

sorin nemes (Cluj-Napoca, Cluj)

Intesa Sanpaolo Bank - Cont curent

21 Iulie 2013

Au schimbat pachetele de cont curent fara nicio notificare prealabila. M-am trezit peste noapte cu niste comisioane ascunse la retrageri de numerar de la bancomatele altor banci, ceea ce inainte era gratuit. Puteau macar sa ne anunte, nu sa schimbe regulile jocului din mers, fara o notificare prealabila.

DJ Giovanni (Abrud, Alba)

Inapoi sus