top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre toate produsele Intesa Sanpaolo Bank

Intesa Sanpaolo Bank

Scor: 2.9 | 20 recenzii

Scrie o recenzie

Produse Intesa Sanpaolo Bank
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  D CDumitru Craciun
  Cont curent de la Intesa Sanpaolo Bank

  experienta negativa

  Pe site se spune ca poti face cont on line. Da, dar trebuie sa mergi in filiala ca sa deschizi contul. Si nu e de ajuns, mai mergi odata sa ridici cartea de credit(alte banci o trimit prin curier, posta). Dureaza deschiderea contului mult peste o jumatate de ora. La sucursala din Piata Victoriei printre altele mi s-a cerut un nume de utilizator si o parola. Eu am dat ....53. Cand am vrut sa intru on line nu se loga. Telefon - raspuns numele de utilizator este ....56. De ce nu m-a anuntat nimeni? Dupa un an se schimba parola in ...53 dar , ca de obicei, nu ma anunta nimeni. Vreau sa va spun ca nu exista pic de amabilitate. Se vorbeste politicos initial dar, cu multa superioritate. Daca apar controverse, ti se demonstreaza vehement ca nu esti destept ca dumnealor. In fine ajung sa inchid contul. Ma duc la un domn care habar nu avea de procedura. Pufaie, blocheaza calculatorul dar nimic. Cheama un coleg care il ajuta si nu prea. Dupa vreo 20 minute imi da sa semnez un document. Iar chin, blocare si dupa alte 20 minute imi spune ca nu s-a inchis dar, se va inchide. Il intreb- de ce am stat alte 20 minute dupa semnatura? Ca sa vada ceilalti clienti ca am treaba. Deci eu am fost paznicul dumnealui. Plec si dupa cativa metri ma intorc ca sa cer un document ca am inchis contul. Raspuns- pai de ce va trebuie? Ca sa demostrez la nevoie si sa nu platesc comisioane. Aveti dreptate si am auzit si eu un ma scuzati. In italiana questa banca e una vergonia( banca este o rusine) daca vreti sa va simtiti decerebrati mergeti la ei..

  27-11-2023

  M AMonica Apetroaei
  Depozit la termen de la Intesa Sanpaolo Bank

  Documente solicitate

  Sursa declarata la constituirea unui depozit la termen este economii din salarii După 2 săptămâni banca cere contract de vânzare cumpărare, iar angajata băncii din Piatra Neamț da vina pe centrala de la București. În România nu ai voie sa ai economii reale din salariul oficial și impozitat conform legii? Soții nu au voie de comun acord sa depună economii la banca, altele decât din vânzare?

  19-01-2023

  C GCornelia Gheorghe
  Cont de economii de la Intesa Sanpaolo Bank

  Astazi am deschis un con

  Astazi am deschis un cont la Intesa Sanpaolo Bank,mai exact un cont de economisire Plan de Acumulare.Desi pe site-ul bancii apare la detalii ca acest cont nu are comision pentru deschidere cont si nici pentru administrare,totusi am platit comision deschidere in suma de 5 roni si am aflat ca exista si comision de administrare lunara in valoare de 1,25 roni.Ce sa inteleg din aceste lucruri...exista sau nu transparenta ?

  11-07-2017

  S FStefan Frangulea
  Cont de economii de la Intesa Sanpaolo Bank

  Am vrut sa deschid un co

  Am vrut sa deschid un cont de economii. Mi s-a spus ca trebuie sa fiu aprobat in Board-ul bancii, deoarece am fost candva in trecut Persoana Expusa Politic (am avut o pozitie de Membru in Consiliul de Administratie al unei companii de stat - dobandita in baza ordonantei OUG 109/2011 privind "Managementul privat la companiile de stat". Am asteptat si dupa o saptamana mi s-a dat un raspuns negativ fara nici o explicatie decat aceea ca "banca isi rezerva dreptul de a isi selecta clientela". Mentionez ca reputatia mea este, subiect al oricarui research, absolut fara pata si ca profilul meu profesional este acela al unui profesionist in finante-banci. Deci daca iti doresti sa ajuti Statul si tara ta sa iasa din probleme, devii persoana non-grata si nefrecventabila pentru sistemul bancar. Senzational ce sa zic! Asta imi dovedeste faptul ca sistemul bancar e condus intr-o directie razna.

  17-02-2017

  C ACosmin Aldea
  Credit imobiliar de la Intesa Sanpaolo Bank

  Desi au un credit foarte

  Desi au un credit foarte bun, restul lasa foooooarte mult de dorit, de la A la Z. Personal putin, cu volum mare de munca, timpul de asteptare pentru solutionarea unui dosar este absurd de indelungat. Procedura de lucru inutil complicata, comunicarea intre departamentele bancii este ZERO. Recomand sa va adresati acestei banci numai daca doriti un credit si aveti 2-3 luni la dispozitie de asteptat pana primiti banii.

  02-06-2016

  T ITudor Idvoreanu
  Cont de economii de la Intesa Sanpaolo Bank

  Excelent produsul, te fo

  Excelent produsul, te forteaza sa economisesti constant, te rasplateste daca nu cheltui nesabuit, dar iti da flexibilitate in caz de nevoie: 1. prin fortarea depunerii lunare loveste in "luna asta nu am destui bani caci..." si astfel se asigura o acumulare constanta a banilor. 2. marirea dobanzii in functie de vechimea planului te face sa te gandesti mai bine inainte de a scoate toti banii. 3. Faptul ca poti scoate oricand o suma de bani din plan fara sa penalizeze dobanda pentru restul, este o "parasuta de rezerva" pentru cazuri exceptionale.

  18-08-2015

  S Nsorin nemes
  Credit nevoi personale cu ipoteca de la Intesa Sanpaolo Bank

  buna am depus cerere pe

  buna am depus cerere pentru un credit de 60000 ron cu ipoeca PE 10 ANI,am platit evaluarea imobiliara,ipoteca in valoare 70000 euro,am depus si actele contabile,contracte ale pfa-lui meu, venituri ok 2000-3000RON lunar rezultat: financiar ok,juridic ok. dimineata am fost informat ca ar trebui programare la notar iar dupa masa am fost informat caci nu se acorda creditul.toate acestea dupa o luna de asteptare si 700 ron platiti unei firme de evaluare partenera a bancii intesa sper ca totul este din pricina superficialitatii functionarilor in perioada concediilor sau a bancii care oricum m-a taxat cu suma de 700 ron prin intermediul firmei partenere.probabil asta era si scopul i-mi pare rau dar voi impartasi la multii mei clienti si cunostinte experienta avuta cu INTESA SAO PAOLO BANK MUTUMESC TOTUSI CELOR DE LA KIWI PETRU STRADUINTA LOR

  22-07-2014

  D GDJ Giovanni
  Cont curent de la Intesa Sanpaolo Bank

  Au schimbat pachetele de

  Au schimbat pachetele de cont curent fara nicio notificare prealabila. M-am trezit peste noapte cu niste comisioane ascunse la retrageri de numerar de la bancomatele altor banci, ceea ce inainte era gratuit. Puteau macar sa ne anunte, nu sa schimbe regulile jocului din mers, fara o notificare prealabila.

  21-07-2013

  M DM Dan
  Cont de economii de la Intesa Sanpaolo Bank

  Nimic in minus fata de b

  Nimic in minus fata de banca mama din Italia. A spalat din experienta negativa avuta cu alte institutii financiare "locale" si mi-a recastigat increderea in banci. Highly recommended!

  02-12-2012

  L CLuiza Chelariu
  Prima casa de la Intesa Sanpaolo Bank

  As dori sa fac o rectifi

  As dori sa fac o rectificare referitoare la numele ofiterului de credite postat in mesajul anterior, este vorba despre Anca ABAZA si nu Alexandra Beldean. Imi cer scuze pe aceasta cale daca am prejudiciat imaginea doamnei Alexandra Beldean.

  26-09-2012

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie