top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre card de credit Credit Europe Bank

Card de credit Credit Europe Bank

Scor: 1.9 | 23 recenzii

Scrie o recenzie

Produse Credit Europe Bank
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  M MMihaela Marin
  Card de credit de la Credit Europe Bank

  Buna ziua, in ultimele

  Buna ziua, in ultimele 5-6 luni extrasul de cont aferent cardului de credit nu imi soseste la timp. Mentionez ca extrasul de cont se elibereaza la sfarsitul lunii, si cu aceasta ocazie sunt instiintata pe sms asupra sumei minime de plata. Data scadenta de rambursare a creditului utilizat in cazul meu este 15 ale lunii . Am sunat in mod repetat sa reclam aceasta neregula si de fiecare data sunt asigurata ca nu se va mai intampla, ca extrasul de cont se va elibera pana pe 10 ale lunii. Sa consider ca este o politica a bancii de neinformare a propriilor clienti in speranta ca astfel banca ar putea beneficia de aplicarea dobandei pentru nerambursarea la data scadenta a creditului utilizat? Este foarte frustranta aceasta situatie si as dori ca aceasta banca sa invete sa isi respecte clientii. Sunt hotarata ca in cazul in care nu se remediaza aceasta situatie sa renunt la acest produs de la baca Credit Europe Bank.

  13-07-2010

  R EReprezentantii Credit Europe Bank
  Card de credit de la Credit Europe Bank

  Raspuns pentru doamna Mi

  Raspuns pentru doamna Mirela Braescu: Colegii nostri ne-au informat ca au radiat raportarea si ca in maxim 30 de zile (legal) posibil mult mai repede, sa se opereze si in Biroul de Credit. A fost vorba despre o eroare de sistem si regretam neplacerile create doamnei. Dumneaei a primit si o adresa din partea bancii.

  23-06-2010

  M BMirela Braescu
  Card de credit de la Credit Europe Bank

  Buna seara!Ma numesc Bra

  Buna seara!Ma numesc Braescu Mirela si va pot spune ca am avut neplacuta surpriza de a fi raportata la biroul de credit pentru o restanta de 0,19 lei. In momentul cand i-am anuntat mi s-a spus ca nu se poate asa ceva ca nu se poate transmite la Biroul de credite o restanta mai mica de 10 lei. Oricum nimeni nu ma poate lamuri si nu stiu ce sa fac pentru a nu mai aparea ca fiind rau platnica!

  12-05-2010

  Răspuns Credit Europe Bank

  Colegii nostri ne-au informat ca au radiat raportarea si ca in maxim 30 de zile (legal) posibil mult mai repede, sa se opereze si in Biroul de Credit. A fost vorba despre o eroare de sistem si regretam neplacerile create doamnei. Dumneaei a primit si o adresa din partea bancii. Reprezentantii Credit Europe Bank

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie