Opinii clienti Credit Europe Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Credit Europe Bank - Card de credit

14 Mai 2020

Am ridicat de la banc? cardul de credit ,angajatul b?ncii nu mi-a dat sa semnez contractul, iar cardul nu este activ. Am f?cut 70 km pana la Timi?oara ?i angajatul b?ncii a spus c? eu sunt de vina pentru ca nu am cerut sa semnez contractul.

Ligia Calciov (, )

Credit Europe Bank - Card de credit

05 Noiembrie 2018

In primavara am vrut sa inchid cardul de credit Optimo, am platit integral suma de extras, mi s-a spus ca nu se poate inchide deoarece am buletinul expirat. Banii au fost luati, desi aveam buletinul expirat, dar mi s-a spus ca acest card nu ar trebui sa genereze costuri suplimentare. Bineinteles, luna trecuta cand m-am dus sa inchid cardul definitiv, am mai avut de platit inca vreo 300 lei pt ca in primavara imi alimentase cardul si acesta a generat noi rate. In octombrie am facut cerere de inchidere al cardului si din nou mi s-a zis ca acum chiar nu ar mai trebui sa genereze alte costuri. Bineinteles, iar a generat costuri suplimentare, in conditia in care nu am alimentat cardul, am platit suma restanta si am facut cererea de inchdiere a contului. Multe minciuni si costuri ascunse, nu recomand absolut deloc aceasta banca!

Milea Ana (Bucuresti, Bucuresti)

Credit Europe Bank - Credite bunuri in magazine

19 August 2018

M-au cheamat la banca sa semnez o jumatate de top de hartie si mi-au deschis si un cont de debit automat, dupa m-au anuntat ca nu se aproba... Dupa cateva zile primesc mesaj sa ridic cardul de debit, pe care oricum nu il voiam, le-am dat un mail la care nu mi-au raspuns, acum trebuie sa ma duc iar la ei, sa nu ma trezesc ca am ramas cu cont deschis..

Cristina Vasile (Bucuresti, Bucuresti)

Credit Europe Bank - Card de credit

08 Mai 2018

Minciuni legate de cursul de schimb la plata cu Card Avantaj in strainatate. Pe site, si la telefon spun ca se foloseste cursul VISA, in realitate este unul mult mai dezavantajos.

Andrei Macoviciuc (Bucuresti, Bucuresti)

Credit Europe Bank - Card de credit

02 Mai 2018

Buna ziua! Ma numesc Vacariu Gheorghe Florin si am avut card de credit de la CEB. Am solicitat inchiderea acestuia achitand integral sumele aferentesi solicitand adresa de lichidare in vederea accesarii unui credit necesar pt un eveninent in familie. La inceput mi s-a comunicat ca il voi primi in termen de 10 zile, iar dupa aceasta perioada mi s-a spus ca trebuie sa astept 30 de zile. Dupa inca 30 de zile am fost din nou la ei pt a mi se acorda acea adresa de lichidare. Surpriza! Cerea mea de inchiderea a cardului nu a fost trimisa si sunt trimis sa mai astept pana voi fi contactat. In concluzie... oameni neseriosi si fara nici o competenta! RECOMAND SA NU AVETI NICI O TANGENTA CU ACEASTA INSTITUTIE!!!

Gheorghe Florin Vacariu (Timisoara, Timis)

Credit Europe Bank - Card de credit

01 Decembrie 2017

Nu recomand nimanui....elibereaza cardul si promit ca iti vireaza banii in 48 de ore dar dupa o saptamana nu ai un raspuns....nici macar telefonic nu pot fi contactati...iar cand isi aduc aminte iti trimit un mesaj ca nu a fost aprobat...asta suna un pic a bataie de joc

nicusor danica (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus