Opinii clienti Credit Europe Bank

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Credit Europe Bank - Card de credit

03 Septembrie 2021

Sotia a aplicat pentru card avantaj,i s a facut interogarea la ANAF in timp ce discuta telefonic cu un operator,i s a spus ca totul este ok sa se duca sa isi ridice cardul din sucursala.Acolo intr adevar i s a inmanat cardul si a semnat o tona de maculatura apoi i s a spus sa astepte un sms cu limita de credit acceptata.Dupa o lunga perioada de asteptare,SURPRIZA!,primeste mesajul ca nu i s a acceptat cererea de credit fara nici o explicatie desi,repet,in urma interogarii la ANAF totul a fost ok.Intrebati ce sa faca cu cardul i s a spus nonsalant sa il distruga.Citesc foarte multe plangeri in acest sens pe internet la adresa lor.Chiar nu se autosesizeaza nici o institutie abilitata??

alex savu (, )

Credit Europe Bank - Card de credit

14 Iulie 2021

Sunt scarbita! Am fost contactati de catre banca, ca a fost aprobata cererea pentru un card avantaj, ne am deplasat de la Sibiu pana la Brasov, pentru a semna documentatia necesara si a primi cardul fizic, am venit acasa cu teancul de hartii si cardul aferent, pentru ca mai apoi, dupa 2 zile, sa primim un mesaj, prin care ni se informa ca cererea pentru card a fost respinsa.... contactand serviciul cu clientii, sa lamurim situatia, ni s a comunicat ca banca s a razgandit, sunteti o mizerie de institutie!!!! O banca neserioasa, care se "razgandeste" si mai punem si clientul pe drumuri, NU VREAU SA MAI AUD DE VOI!

Silvia Ionescu (, )

Credit Europe Bank - Card de credit

25 Noiembrie 2020

Inselaciune pe fata, angajati nesimtiti !! Am aplicat online pt un card de cumparaturi atat eu si sotul meu , mi s-a spus ca trebuie sa merg in Bucuresti la Promenada MALL pt a ridica cardul cum noi nu avem sucursala in Targoviste.I-am explicat doamnei care m-a sunat ca nu vreau cardul daca nu am o limita pe card de cel putin 3000-4000 lei, mi-a spus ca voi primi pana la 3 salarii. In fine ma duc intr-o sambata la Bucuresti, gasesc pe cineva care ma pune sa semnez vreo 20 hartii si imi spune ca o sa primesc acasa cardul si daca se aproba......desi doamna imi spusese la telefon ca s-a aprobat... Mentionez ca am specificat de prima data la telefon ca eu o safac 87 km doar dus 87 km intors si vreau sa fie totul clar de prima data . IN fine , semnez documentele, NU PRIMESC nici un act in mana, imi spune angajatul bancii ca o sa le primesc pe mail daca se aproba!!!! Desi doamna imi spusese la telefon ca s-a aprobat , primesc la cateva zile sms ca s-a aprobat limita de 2000 lei in conditiile in care i-am spus clar la telefon de cel putin 3 ori ca daca este vorba de o suma sub 3000 -4000 nu vreau cardul. In fine , folosesc cardul la niste cumparaturi si la primul extras imi apare o suma de 11 lei lunar pt asigurare in caz de invaliditate sau deces.Nu am fost anuntata de nimeni ca voi plati lunar aceasta suma, mi s-a imputat fortat si nejustificat. Am sunat la Promenada mall unde mi-a raspuns o doamna foarte suparata , ca trebuie sa merg inapoi la sucursala sa fac cerere sa mi se anuleze ca este optionala, i-am spus daca se poate sa-mi trimita pe mail sau sa-mi faca legatura cu domnul care mi-a facut cardul, ca totusi vin de la 87 km si mi-a spus ca ea nu are timp de asa ceva ca e prea ocupata si ca se poate decat asa , aceeasi atitudine nesimtita a avut-o si tanarul la care am facut cardul. Am sunat la call center, am gasit niste doamne mult mai dragute care mi-au spus ca o sa primesc cererea pt anularea politeti de asigurare pe mail si pot sa o transmit tot pe mail. Plus ca este o mare minciuna ca nu se plateste comision, decat in primul an nu se taxeaza comisonul, apoi esti taxat ! Astept sa vad cum se rezolva. NU RECOMAND IN VENI CREDIT EUROPE BANK !

Roxana Iancu (, )

Credit Europe Bank - Card de credit

14 Mai 2020

Am ridicat de la banc? cardul de credit ,angajatul b?ncii nu mi-a dat sa semnez contractul, iar cardul nu este activ. Am f?cut 70 km pana la Timi?oara ?i angajatul b?ncii a spus c? eu sunt de vina pentru ca nu am cerut sa semnez contractul.

Ligia Calciov (, )

Credit Europe Bank - Card de credit

05 Noiembrie 2018

In primavara am vrut sa inchid cardul de credit Optimo, am platit integral suma de extras, mi s-a spus ca nu se poate inchide deoarece am buletinul expirat. Banii au fost luati, desi aveam buletinul expirat, dar mi s-a spus ca acest card nu ar trebui sa genereze costuri suplimentare. Bineinteles, luna trecuta cand m-am dus sa inchid cardul definitiv, am mai avut de platit inca vreo 300 lei pt ca in primavara imi alimentase cardul si acesta a generat noi rate. In octombrie am facut cerere de inchidere al cardului si din nou mi s-a zis ca acum chiar nu ar mai trebui sa genereze alte costuri. Bineinteles, iar a generat costuri suplimentare, in conditia in care nu am alimentat cardul, am platit suma restanta si am facut cererea de inchdiere a contului. Multe minciuni si costuri ascunse, nu recomand absolut deloc aceasta banca!

Milea Ana (Bucuresti, Bucuresti)

Credit Europe Bank - Credite bunuri in magazine

19 August 2018

M-au cheamat la banca sa semnez o jumatate de top de hartie si mi-au deschis si un cont de debit automat, dupa m-au anuntat ca nu se aproba... Dupa cateva zile primesc mesaj sa ridic cardul de debit, pe care oricum nu il voiam, le-am dat un mail la care nu mi-au raspuns, acum trebuie sa ma duc iar la ei, sa nu ma trezesc ca am ramas cu cont deschis..

Cristina Vasile (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus