top banner

Vocea clientului

Opinii, recenzii și păreri despre card de credit Credit Europe Bank

Card de credit Credit Europe Bank

Scor: 1.9 | 23 recenzii

Scrie o recenzie

Produse Credit Europe Bank
  CSALB

  Vrei să negociezi cu banca?

  Depune o cerere direct de pe site-ul CSALB! Negocierea este gratuită pentru consumatori. Dacă banca sau IFN-ul acceptă intrarea în negociere, poți primi soluția în maximum 90 de zile. Mai multe detalii

  S SSoki Sergiu
  Card de credit de la Credit Europe Bank

  Timp pierdut cu semnarea

  Timp pierdut cu semnarea actelor si lipsa informatie referitor la modul de incadrare sau din ce e compus acel SCORRING personal. Nu recomand pentru cei care isi respecta timpul si nervii.

  03-07-2017

  M IMarian Ionescu
  Card de credit de la Credit Europe Bank

  FOARTE NESERIOSI! Am opt

  FOARTE NESERIOSI! Am optat pt un card de cumparaturi AVANTAJ. Am adus toate actele cerute de la angajator, am primit cardul si am fost anuntat ca in 2-3 zile acesta va fi activat cu limita a 3 salarii. SURPRIZA! Am sunat sa vad ce se întâmpla iar cei de la call center m-au anuntat ca cererea a fost respinsa, fara sa îmi dea un motiv temeinic. Mentionez ca nu am alte datorii sau credite, iar salariul este unul bunicel. NU RECOMAND!!!!!

  06-05-2017

  A Aasrian adrian
  Card de credit de la Credit Europe Bank

  De evitat. Timp pierdut.

  De evitat. Timp pierdut....ceva de genul: Stimate client cardul va asteapta in sucursala....urmarea...drum in sucursala...acte de semnat....informatii personale furnizate...primit cardul....setat codul pin prin confirmarea numarului de telefon....dupa 24 de ore....ne pare rau....nu ari atins punctajul minim....cardul e anulat.

  29-12-2016

  A GALINA GLIGA
  Card de credit de la Credit Europe Bank

  Nu va pierdeti vremea cu

  Nu va pierdeti vremea cu aceasta banca!!!!!!!!!!!!!! Dupa ce am fost chemata la banca pentru a intra in posesia cardului solicitat... dupa ce am semnat un teanc de hartii si reprezentantul bancii mi-a aratata si documentul emis de ANAF care atesta ca cele declarate de mine corespund cu realitatea, si totul este ok...........dupa cateva zile ma duc eu la banca sa vad de ce nu ma pot folosi de card.....surpriza!!!!!! cererea a fost respinsa!!!!!! desi eu aveam cardul activat si in portofel!!!! SUNT NISTE INCOMPETENTI SI NEPROFESIONISTI!!!!!!!

  26-07-2016

  A CAurelia Codrin
  Card de credit de la Credit Europe Bank

  Niste jegosi, iti dau ca

  Niste jegosi, iti dau cardul pe loc, iti spun ca primesti sms in acceasi zi cu suma ,te lasa sa astepti ca prostu si dupa ce suni dupa o saptamana sa intrebi iti spun sa arunci cardul la gunoi. Niste cacati INFECTI

  31-05-2016

  O MOana Marchezi
  Card de credit de la Credit Europe Bank

  Am incercat sa accesez o

  Am incercat sa accesez online un Card Avantaj, am fost sunata a doua zi de un reprezentant al bancii si dupa un lung sir de intrebari si verificari in biroul de credit etc am fost anuntata de operator ca ma incadrez la acest card si ca mi se va emite un card in sucursala stabilita de mine. Dupa 3 zile am fost sunata sa ridic cardul si invitata sa semnez acordul de verificare a venitului declarat de mine in baza Anaf pt stabilirea sumei ce urma sa intre pe card. Toate bune am ridicat cardul, am semnat un teanc de acte si contracte din care nu au binevoit sa-mi dea macar o hartie urmand ca in 2-3 zile sa primesc un sms cu suma aprobata daca venitul declarat era cel din Anaf. Dupa o saptamana in care nu am primit nici un semn am sunat sa vad ce se intampla si am aflat cu stupoare ca am fost respinsa si ca pot sa distrug cardul ca l-au anulat. Evident ca am incercat sa aflu de ce/ Datele erau corecte nu era nici un motiv insa nu mi s-a dat nici o explicatie. Mi se pare cel putin ciudat sa emiti un card sa pertinzi ca faci verificari si apoi sa respingi fara sa anunti si fara sa comunici si motivul desi in ainte de emiterea cardului ai verificat si scoringul era ok iar venitul nu avea cum sa fie declarat gresit stiind ca se verifica la Anaf aceste date.. Este o banca cel putin dubioasa! Nu recomand!

  06-04-2016

  V Avasile alexandru
  Card de credit de la Credit Europe Bank

  buna seara/// am aplica

  buna seara/// am aplicat on line pentru un card avantaj am primit cardul si dupa doua zile m-am informat despre limita de cont. cand ce sa vezi???? CARD ANULAT dupa 4 zile de la eliberare. am sunat la ei am intrebat ce sa fac cu tona de hartii pe care mi-au dat-0 si ce sa fac cu cardul. au spus ca pot sa le distrug////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ma poate invata cineva ce sa fac???????????? ma intreb ce faceam daca nu respectam eu contractul??????????????????

  21-12-2015

  O FOana Filip
  Card de credit de la Credit Europe Bank

  Aveti grija cand vi se e

  Aveti grija cand vi se emite un nou card Avantaj (daca cel vechi a expirat). Am fost in sucursala pentru a ridica noul card, iar persoana de la carduri mi-a bagat sub nas una act aditional prin care m-a informat ca sa modifica suma minima de plata. Am vrut sa citesc hartiile, iar ea mi-a indicat direct unde sa semnez. Am mai intrebat inca o data despre ce este vorba. A SPUS DIN NOU CA SE MODIFICA DOAR SUMA MINIMA DE PLATA. In urmatorul extras mi-au apratu 55 RON de plata pentru asigurare somaj, invaliditate, deces. NU AM FOST INFORMATA DESPRE ACEST LUCRU, EVIDENT A STRECURAT IN ACEL ACT ADITONAL SI ACEASTA ASIGURARE OPTIONALA IAR EU AM SEMNAT FARA SA IMI DAU SEAMA. Aveti grija ca nu va prezinta ceea ce semnati. Apar costuri suplimentare si daca nu consultati extrasul, nici nu realizati de ce s-a marit rata lunara.

  01-10-2015

  M CMihaela Cojocaru
  Card de credit de la Credit Europe Bank

  Buna ziua! In Dec 201

  Buna ziua! In Dec 2011 mi s-a emis un Card Avantaj de la Credit Europe Bank. Toate bune si fumoase, pana la primirea extrasului din luna Mai 2012, unde am identificat o tranzactie frauduloasa de 850 EUR efectuata pe un site din stratinatate, site de pariuri sportive (WHO Internet). Am anuntat de indata banca, am completat o cerere pentru refuz la plata si am fost anuntata ca cercetarile pot dura pana la 120 zile!!!! Imediat dupa aceasta, m-am gandit sa achit TOATE sumele de plata catre Credit Europe Bank, cu exceptia sumei pe care nu o recunosteam ca fiind cheltuita de mine, in ideea ca asa voi scapa de evenuale dobanzi si comisioane. GRESIT! Chiar daca am mers la banca si am depus o cerere de achitare anticipata inclusiv pentru sumele de plata in rate, banca a considerat de cuviinta ca din suma depusa de mine in cont, sa acopere partial si tranzactia frauduloasa. Acum ce credeti? Pe extrasul din Iunie 2012 imi apar in continuare tranzactiile efectuate in sistem de rate (de unde rezulta ca banca Credit Europe a aruncat la gunoi cererea mea de rambursare anticipata) si au inceput sa mi se emita dobanzi penalizatoare la suma de 850 EUR neachitata integral. Ce ar trebui sa fac eu in cazul asta??? Sa nu le mai platesc nimic? Sa-i dau in judecata? Oricum, dupa experienta asta m-am convins ca sunt o banca de 2 LEI. Un exemplu scurt: la BCR mi s-a clonat cardul si mi-au furat 3000 lei de la bancomat intr-un week-end, in urma cu 2 ani. Peste nici 7 zile banca a identificat tranzactia ca fiind frauduloasa si mi-a pus banii inapoi in cont. Ma intreb de ce oare domnilor "CERCETASI" de la Credit Europe Bank le ia 120 de zile? Sunt oare de la scoala de intarziati mental? Sau este si asta un tertip sa ne mai jecmaneasca de niste bani? Sfatul meu sincer: OCOLITI CREDIT EUROPE BANK!!! Cititi pe internet inainte sa incepeti o colaborare cu ei. Eu din pacate nu am procedat asa si abia acum am aflat ca au la activ amenzi peste amenzi primite de la ANPC, ca emit dobanzi aiurea, ca nu respecta solicitarile depuse de clienti si cel mai grav: s-au intalnit si cazuri in care CONTURILE CLIENTILOR CREDIT EUROPE BANK AU FOST GOLITE DE CATRE ANGAJATII BANCII!!!! Vezi cazul de la Credit Europe Bank Brasov....

  23-06-2012

  A HAndrei Herea
  Card de credit de la Credit Europe Bank

  Incerc de 5 luni sa fac

  Incerc de 5 luni sa fac in asa fel incat sa primsesc extrasele pentru ambele conturi lunar. Pana acum am primit pentru un singur cont, desi am facut numeroase sesizari la banca. Am solicitat de asemenea fundamentarea costurilor de administrare cont CARDAVANTAJ de 45 RON lunar, de 10 ori mai mari decat la alte produse similare , vorbesc aici de EUROLINE unde costul de administrare lunar este de 4.5 RON. Din acest punct de vedere existenta cardului si a posibilitatii cumpararii in x rate fara dobanda isi pierde sensul pentru ca de fapt dobanda exista si este prinsa in acest comision. In aceasta ordine de idei voi renunta la ambele conturi pe care le detin pe acest produs bancar. Concluzia, mai bine cumparati pe overdraft decat pe CARDAVANTAJ, este mai rentabil. Exemplu concret : iti cumperi un produs la o valoare de 300 RON in 6 rate "fara dobanda", in acele 6 luni tu platesti de fapt dobanda 95% la suta adica undeva la 270 RON ascunsi in comisionul de administrare. Concluzia: daca administrezi sume mai mari de 2000-3000 RON lunar , atunci s-ar putea sa renteze. Altfel recomand cu caldura tuturor posesorilor sa-si faca un calcul similar si sa vada ca acest produs nu este rentabil.

  13-08-2010

  Caută recenzii despre o instituție financiară

  Scrie o recenzie