Vocea clientului Credit Europe Bank - Card de credit

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

Credit Europe Bank - Card de credit

03 Septembrie 2021

Sotia a aplicat pentru card avantaj,i s a facut interogarea la ANAF in timp ce discuta telefonic cu un operator,i s a spus ca totul este ok sa se duca sa isi ridice cardul din sucursala.Acolo intr adevar i s a inmanat cardul si a semnat o tona de maculatura apoi i s a spus sa astepte un sms cu limita de credit acceptata.Dupa o lunga perioada de asteptare,SURPRIZA!,primeste mesajul ca nu i s a acceptat cererea de credit fara nici o explicatie desi,repet,in urma interogarii la ANAF totul a fost ok.Intrebati ce sa faca cu cardul i s a spus nonsalant sa il distruga.Citesc foarte multe plangeri in acest sens pe internet la adresa lor.Chiar nu se autosesizeaza nici o institutie abilitata??

alex savu (, )

Credit Europe Bank - Card de credit

14 Iulie 2021

Sunt scarbita! Am fost contactati de catre banca, ca a fost aprobata cererea pentru un card avantaj, ne am deplasat de la Sibiu pana la Brasov, pentru a semna documentatia necesara si a primi cardul fizic, am venit acasa cu teancul de hartii si cardul aferent, pentru ca mai apoi, dupa 2 zile, sa primim un mesaj, prin care ni se informa ca cererea pentru card a fost respinsa.... contactand serviciul cu clientii, sa lamurim situatia, ni s a comunicat ca banca s a razgandit, sunteti o mizerie de institutie!!!! O banca neserioasa, care se "razgandeste" si mai punem si clientul pe drumuri, NU VREAU SA MAI AUD DE VOI!

Silvia Ionescu (, )

Credit Europe Bank - Card de credit

25 Noiembrie 2020

Inselaciune pe fata, angajati nesimtiti !! Am aplicat online pt un card de cumparaturi atat eu si sotul meu , mi s-a spus ca trebuie sa merg in Bucuresti la Promenada MALL pt a ridica cardul cum noi nu avem sucursala in Targoviste.I-am explicat doamnei care m-a sunat ca nu vreau cardul daca nu am o limita pe card de cel putin 3000-4000 lei, mi-a spus ca voi primi pana la 3 salarii. In fine ma duc intr-o sambata la Bucuresti, gasesc pe cineva care ma pune sa semnez vreo 20 hartii si imi spune ca o sa primesc acasa cardul si daca se aproba......desi doamna imi spusese la telefon ca s-a aprobat... Mentionez ca am specificat de prima data la telefon ca eu o safac 87 km doar dus 87 km intors si vreau sa fie totul clar de prima data . IN fine , semnez documentele, NU PRIMESC nici un act in mana, imi spune angajatul bancii ca o sa le primesc pe mail daca se aproba!!!! Desi doamna imi spusese la telefon ca s-a aprobat , primesc la cateva zile sms ca s-a aprobat limita de 2000 lei in conditiile in care i-am spus clar la telefon de cel putin 3 ori ca daca este vorba de o suma sub 3000 -4000 nu vreau cardul. In fine , folosesc cardul la niste cumparaturi si la primul extras imi apare o suma de 11 lei lunar pt asigurare in caz de invaliditate sau deces.Nu am fost anuntata de nimeni ca voi plati lunar aceasta suma, mi s-a imputat fortat si nejustificat. Am sunat la Promenada mall unde mi-a raspuns o doamna foarte suparata , ca trebuie sa merg inapoi la sucursala sa fac cerere sa mi se anuleze ca este optionala, i-am spus daca se poate sa-mi trimita pe mail sau sa-mi faca legatura cu domnul care mi-a facut cardul, ca totusi vin de la 87 km si mi-a spus ca ea nu are timp de asa ceva ca e prea ocupata si ca se poate decat asa , aceeasi atitudine nesimtita a avut-o si tanarul la care am facut cardul. Am sunat la call center, am gasit niste doamne mult mai dragute care mi-au spus ca o sa primesc cererea pt anularea politeti de asigurare pe mail si pot sa o transmit tot pe mail. Plus ca este o mare minciuna ca nu se plateste comision, decat in primul an nu se taxeaza comisonul, apoi esti taxat ! Astept sa vad cum se rezolva. NU RECOMAND IN VENI CREDIT EUROPE BANK !

Roxana Iancu (, )

Credit Europe Bank - Card de credit

14 Mai 2020

Am ridicat de la banc? cardul de credit ,angajatul b?ncii nu mi-a dat sa semnez contractul, iar cardul nu este activ. Am f?cut 70 km pana la Timi?oara ?i angajatul b?ncii a spus c? eu sunt de vina pentru ca nu am cerut sa semnez contractul.

Ligia Calciov (, )

Credit Europe Bank - Card de credit

05 Noiembrie 2018

In primavara am vrut sa inchid cardul de credit Optimo, am platit integral suma de extras, mi s-a spus ca nu se poate inchide deoarece am buletinul expirat. Banii au fost luati, desi aveam buletinul expirat, dar mi s-a spus ca acest card nu ar trebui sa genereze costuri suplimentare. Bineinteles, luna trecuta cand m-am dus sa inchid cardul definitiv, am mai avut de platit inca vreo 300 lei pt ca in primavara imi alimentase cardul si acesta a generat noi rate. In octombrie am facut cerere de inchidere al cardului si din nou mi s-a zis ca acum chiar nu ar mai trebui sa genereze alte costuri. Bineinteles, iar a generat costuri suplimentare, in conditia in care nu am alimentat cardul, am platit suma restanta si am facut cererea de inchdiere a contului. Multe minciuni si costuri ascunse, nu recomand absolut deloc aceasta banca!

Milea Ana (Bucuresti, Bucuresti)

Credit Europe Bank - Card de credit

08 Mai 2018

Minciuni legate de cursul de schimb la plata cu Card Avantaj in strainatate. Pe site, si la telefon spun ca se foloseste cursul VISA, in realitate este unul mult mai dezavantajos.

Andrei Macoviciuc (Bucuresti, Bucuresti)

Inapoi sus