Vocea clientului BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

Recenzii, opinii si reclamatii despre banci

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

20 Decembrie 2019

Buna ziua, vad ca sunt multi care au fost pacaliti (ca si mine de altfel, aveam 2 depozite la ei de acest gen in familie) despre acest depozit BPL cu depunere 4500 lei pe an timp de 5 ani.Vreau sa ma alatur grupului si sa impartasesc aceleasi suparari, ieri am fost la sediul BCR TG Mures sa vad care este procedura , deoarece a expirat termenul contractului. Pe langa asta, am primit in primul an acei 250 eur in cont dar acuma daca fac retragerea, desi s-au terminat acei 5 ani de zile, cei de la banca imi spun ca mi se vireaza banii ce am pe cont in termen de 10 zile si mi-au inmanat vreo 4 foi cu conditii ce trebuie sa indeplinesc pentru a putea beneficia de prima de la stat. Dar de ce trebuie sa dau eu socotelala pentru ce folosesc eu banii economisiti si folositi de BCR Locuinte timp de 5 ani? Pentru acei 250Euro prima de la stat mai inteleg. Am facut socotelal si nici macar 1 leu dobanda nu a ramas pentru acesti bani depusi si folositi de banca pe o perioada de 5 ani. Dobanda de 2% anual pentru suma depusa in acel an , nicidecum pentru sumele aflate in acel cont, bine macar ca cei 2% acopera suma de deschidere, altfel as primi bani mai putin decat am depus la banca. Am mai fost informata ca sunt norocoasa ca nu intru in categoria celor care la incheierea contractului au fost minori sau au peste 65 ani ca ei nu au nici o sansa sa primeasca prima de la stat in nici un fel. Mai apoi am fost intrebata daca nu vreau sa mai depun anual 4500 lei si sa beneficiez pentru acei bani depusi 2% dobanda , fara sa pot ridica suma existenta in cont si pentru care nu se acorda nici un fel de dobanda. Am fost mintiti pe fata, la semnarea contractului, pe timpul derularii contractului 5 ani, si acuma mai suntem mintiti si la final la retragerea sumei.Sugerez tututor celor care citesc despre acest tip de depozit, sa se razgandeasca, mai bine tineti banii la saltea sau intr-o alta banca intr-un depozit normal, ca la finalul celor 5 ani la BPL nu primesti nimic.

Sarkany Gizella (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

19 Decembrie 2019

In anul 2015 am incheiat un contract cu BCR Banca pentru locuinte. In noiembrie 2019 contractul s-a incheiat fara sa primesc pentru nici un an prima de la stat. Acesta este motivul pentru care ma alatur celor care sunt de acord sa actionam in justitie aceasta banca. Daca cineva ia aceasta initiativa va rog sa lasati un mesaj. Intre timp ma voi adresa autoritatii de reglementare a activitatii bancilor si voi depune si o reclamatie la BCR Calea Victoriei.

Aneta Hasegan (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

14 Decembrie 2019

Sunt si eu in aceeasi situatie cu cei dinaintea mea,pagubit, la contractul incheiat in 2014 cu BCR-bpl Sunt de acord cu includerea intr-un grup care sa dea in judecata banca pt.nerespectarea conditiilor contractuale

Neculai Stoica (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

11 Decembrie 2019

Buna ziua, Si eu am un contract in derulare cu bcr banca pentru locuinta pe care l-am incheiat in iunie 2015 si pana aztazi 11/12/19 nu mi-a intrat nici o prima de la stat respectand conditiile contractuale,si eu as fi interesat sa intru intr-un grup pentru a recupera banii promisi de catre banca!

cosmin tapuc (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

09 Decembrie 2019

Buna ziua, vad ca sunt multi care au fost pacaliti (ca si mine de altfel, aveam 2 depozite la ei de acest gen in familie) despre acest depozit BPL cu depunere 1000 eur pe an timp de 5 ani.Vreau sa ma alatur grupului si sa impartasesc aceleasi suparari, astazi am fost la sediul central din Calea Victoriei sa vad de ce nu pot retrage suma de banii care mi se cuvin.Pe langa asta, am primit in primul an acei 250 eur in cont dar acuma daca fac retragerea, desi s-au terminat acei 5 ani de zile, cei de la banca imi spun ca imi vor scadea acei 250 eur care i-am primit in primul an. Am fost mintiti pe fata, la semnarea contractului, pe timpul derularii contractului 5 ani, si acuma mai suntem mintiti si la final la retragerea sumei.Sugerez tututor celor care citesc despre acest tip de depozit, sa se razgandeasca, mai bine tineti banii la saltea sau intr-o alta banca intr-un depozit normal, ca la finalul celor 5 ani la BPL nu primesti nimic.Eu cu siguranta cu aceasta banca nu voi mai colabora vreodata.O zi faina sa aveti dragi cititori!

Mircea Ifrim (, )

BCR Banca pentru Locuinte - Banca pentru locuinte

08 Decembrie 2019

Buna ziua. Si eu am un contract cu BPL care a ajuns la maturitate si cei de la banca nu doresc sa isi achite obligatiile, din contra incearca sa ne bage bete in roate sa ne recuperam banii nostri depusi. Daca exista un grup care se constituie parte intr-un proces sau imi puteti impartasi orice informatii care ma pot ajuta va rog sa ma adaugati si sa intru si eu.

Marinau Daniela (, )

Inapoi sus