top banner

Piraeus introduce platforma online de tranzactionare pentru valute si aur

23 Mai 2011 | Autor: Conso

Piraeus Bank a lansat o platforma online, prin care clientii pot tranzactiona si urmari evolutiile cotatiilor valutare spot si forward, pe cele ale aurului precum si pe cele ale ratelor dobanzilor.
Platforma de tranzactionare online (Piraeus Electronic Trading System - PETS) se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si juridice, iar informatiile sunt transmise in timp real.
Informatiile legate de evolutia cotatiilor din piata sunt disponibile printr-un “tool-tips” care permite urmarirea nivelurilor maxime, minime si curente inregistrate in timpul sesiunii de tranzactionare.
 
“Originalitatea PETS consta si in faptul ca ea ofera optiunea de a investi in Aur de Cont, un produs complementar investitiei in aur fizic, dar care pastreaza aceeasi principala caracteristica: siguranta. Spre deosebire de tranzactionarea fizica a aurului, aceasta detine avantajul accesului la o piata lichida, care raspunde rapid la orice informatie cu impact asupra pietelor internationale” a declarat Alina Piciorea, Head of Corporate & Retail Sales in cadrul Trezoreriei Piraeus Bank Romania.
 
Clientii pot de asemenea constitui depozite in lei, euro sau dolari cu randamente preferentiale si maturitati personalizate sau pot negocia cotatiile direct cu un trader din cadrul Trezoreriei utilizand “chat-ul‘’ in cadrul tichetului de tranzactionare.

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Valute

Alte Articole

Dolarul si francul elvețian depasesc euro. Ce urmeaza?

Dolarul si francul elvețian depasesc euro. Ce urmeaza?

Diferentialul de dobanda, vulnerabilitatile energetice si apropierea de conflictul din Ucraina au slabit moneda unica europeana pana la paritatea cu dolarul american.

17 Iul 2022 | Valute
Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real

Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real

Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real, in functie de evolutia pietei internationale, direct pe smartphone, fara limitari sau costuri ascunse.

12 Mai 2021 | Valute
Bula bitcoin se poate sparge prin reglementare

Bula bitcoin se poate sparge prin reglementare

Investitorii pe termen lung in bitcoin au primit vesti proaste din partea autoritatilor europene care ar dori o reglementare la nivel global a criptomonedelor.

15 Ian 2021 | Valute

Fed majoreaza din nou dobanda cheie! Ce se intampla cu dolarul?

Rezerva Federala Americana (Fed) a majorat, in sedinta de miercuri, dobanda de referinta, in intervalul 2%-2,25%. In plus, institutia a anuntat ca isi mentine estimarile privind o noua majorare pana la finele acestui an. Ce influenta va avea aceasta decizie pe piata din Romania?

27 Sep 2018 | Valute

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Convertor valutar

Simulator schimb valutar: conversia unei sume dintr-o valută în alta