Piraeus introduce platforma online de tranzactionare pentru valute si aur

Piraeus Bank a lansat o platforma online, prin care clientii pot tranzactiona si urmari evolutiile cotatiilor valutare spot si forward, pe cele ale aurului precum si pe cele ale ratelor dobanzilor.

Platforma de tranzactionare online (Piraeus Electronic Trading System - PETS) se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si juridice, iar informatiile sunt transmise in timp real.

Informatiile legate de evolutia cotatiilor din piata sunt disponibile printr-un “tool-tips” care permite urmarirea nivelurilor maxime, minime si curente inregistrate in timpul sesiunii de tranzactionare.
 

“Originalitatea PETS consta si in faptul ca ea ofera optiunea de a investi in Aur de Cont, un produs complementar investitiei in aur fizic, dar care pastreaza aceeasi principala caracteristica: siguranta. Spre deosebire de tranzactionarea fizica a aurului, aceasta detine avantajul accesului la o piata lichida, care raspunde rapid la orice informatie cu impact asupra pietelor internationale” a declarat Alina Piciorea, Head of Corporate & Retail Sales in cadrul Trezoreriei Piraeus Bank Romania.
 
Clientii pot de asemenea constitui depozite in lei, euro sau dolari cu randamente preferentiale si maturitati personalizate sau pot negocia cotatiile direct cu un trader din cadrul Trezoreriei utilizand “chat-ul‘’ in cadrul tichetului de tranzactionare.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Valute


Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real
Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real

Platforma Schimb Valutar de la Telekom Banking ofera cursuri actualizate in timp real, in functie de evolutia pietei internationale, direct pe smartphone, fara limitari sau costuri ascunse.

12 Mai 2021 | Articol sponsorizat

Bula bitcoin se poate sparge prin reglementare
Bula bitcoin se poate sparge prin reglementare

Investitorii pe termen lung in bitcoin au primit vesti proaste din partea autoritatilor europene care ar dori o reglementare la nivel global a criptomonedelor.

15 Ianuarie 2021 | Valute

Fed majoreaza din nou dobanda cheie! Ce se intampla cu dolarul?

Rezerva Federala Americana (Fed) a majorat, in sedinta de miercuri, dobanda de referinta, in intervalul 2%-2,25%. In plus, institutia a anuntat ca isi mentine estimarile privind o noua majorare pana la finele acestui an. Ce influenta va avea aceasta decizie pe piata din Romania?

27 Septembrie 2018 | Valute

In ce masura ne poate afecta criza lirei turcesti?

Caderea lirei turcesti pare de neoprit, iar analistii sustin ca acesta este doar inceputul. Moneda Turciei a ajuns, marti, la 7,92 lire/euro, un nou nivel record al ultimului deceniu, in ciuda faptului ca Banca Centrala a Turciei a anuntat masuri de sprijin. De la inceputul anului si pana in prezent, lira turceasca a pierdut peste 40% din valoare.

14 August 2018 | Valute

Mai multe articole

Inapoi sus