Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Piraeus Bank Romania

Piraeus Bank

Piraeus Bank Romania a intrat pe piata din Romania in anul 2000, prin achizitia Pater Bank. Banca face parte din grupul financiar grec Piraeus Bank Group.

Piraeus Bank - sediul central
Sos. Nicolae Titulescu nr. 29-31,
sector 1, Bucuresti
Tel: 021 303 69 69
Fax: 021 303 69 68
Email: office@piraeusbank.ro
Web: www.piraeusbank.ro

Informatii utile

Call Center: 0 800 801 802

Urgente carduri: 021 303 69 69

  • Credite Piraeus Bank
  • Depozite Piraeus Bank

Curs Piraeus Bank

Ultima actualizare: 27 Mar 2017 | 10:00

Cumparare

Curs euro-leu 4.4900

Curs dolar-leu 4.1400

Vanzare

Curs euro-leu 4.6000

Curs dolar-leu 4.2500

Vocea clientului

Opinii recente Programul de reducere a soldului si conversia in lei a creditului cu garantie imobiliar? in chf

de Suciu Vasile Dorel

"Am un credit in chf acum am primit o oferta de reducere a soldului si conversia in lei a creditului cu garantie imobiliar? în chf.Aici la noi la banca nu ai cu cine negocia nimic.Domnul guvernator sus?ine sus si tare sa fie o negociere directa dar ce negociere ei iti pun in fata contractul si nimic nu se negociaz? daca vrei accepti sau nu.Va rog domnule guvernator pe aceasta cale sa ne spuneti cu..."

44 opinii 1

Transparenta costurilor

1

Timpul de asteptare

2

Functionarii institutiei financiare

1

Procedura de lucru

1

Articole

Piraeus Bank

Oferta slaba a Piraeus Bank pentru clientii cu credite in franci

Piraeus Bank Romania propune clientilor cu credite in euro sau franci elvetieni, garantate imobiliar, posibilitatea reducerii ratelor lunare, in medie cu 13%. Aceasta este cea mai mica reducere oferita clientilor, din cele anuntate pana in prezent si, in plus, banca nu ofera reducere la soldul creditului.

Piraeus Bank sterge datoriile imprumutatilor

Banca Piraeus, una dintre principalele institutii bancare din Grecia, propune clientilor sai aflati in mare dificultate sa le anuleze datoria de la imprumuturile pentru consum si cele aferente cardurilor de credit. Se are in vedere stergerea completa a datoriilor de pana la 2.000 de euro.

O intrebare pentru bancheri: cat valoreaza viata unui om?

Un client Piraeus Bank risca sa fie scos impreuna cu familia din garsoniera confort 3 de 15 mp pe care o detine din cauza restantelor acumulate la credit si ameninta ca se sinucide. Clientul nu a mai reusit sa plateasca ratele majorate si nici sa achite comisioanele prea mari de restructurare. In doi ani, penalizarile i-au dublat datoria la banca.

Contul bancar te costa si cand vrei sa il inchizi!

Cine are un cont curent deschis la banca trebuie sa stie ca nu doar deschiderea sau administrarea acestuia este taxata. In anumite cazuri, si inchiderea costa. O problema si mai mare o reprezinta conturile inactive, care pe langa inchiderea automata din initiativa bancii aduc si perceperea unui comision de cateva zeci de lei.

Piraeus Bank a inceput distributia de fonduri de investitii

Piraeus Bank va intermedia distributia de unitati de fond prin intermediul retelei proprii. Banca va oferi acces la 12 fonduri de investitii, in euro si dolari.

Piraeus salta dobanda pentru un depozit in euro

Piraeus Bank a urcat cu jumatate de punct procentual, pana la 4%, rata dobanzii la depozitul Star in euro, constituit pe 12 luni.

Facebook