Cate carduri business se pot atasa unui cont curent al firmei?


Intrebare:

Buna ziua. As vrea sa va intreb cum functioneaza cardurile business. Sunt atasate la un cont al firmei dar cine le poate folosi, doar directorul general? Ce nume apare pe card? Eu as fi vrut sa fac carduri la 3 persoane din firma dar sa le limitez fiecaruia o suma. Am nevoie de trei conturi diferite?

Chitoi Gheorghe, Iasi

Cardurile pot fi atasate unui singur cont sau atasate diferitelor conturi ale companiei. Pe cardul business apare atat numele companiei cat si numele utilizatorului, deci cardul business este nominal chiar daca acestea sunt atasate aceluiasi cont.

Limitele accesate de diferitii utilizatori ai cardurilor companiei pot fi setate diferit, functie de cerintele managementului.  

Sfatul nostru este sa existe un cont separat la care sa existe acces cu cardurile de companie pentru diferitele functii din firma , de exemplu pentru soferi sa existe un cont separat de cel curent sau separat de cel folosit de managementul companiei avand in vedere ca necesitatile acestora sunt diferite de la caz la caz iar sumele utilizate pot si ele sa difere, in plus este mai usor a se tine evidenta pe tipuri de cheltuieli sau pe centre de cost.


Distribuie articolul
ALTE ARTICOLE - IMM


Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?
Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?

IMM Invest, programul prin care statul isi propune sa ajute firmele mici si mijlocii cu garantarea imprumuturilor si subventionarea dobanzilor pentru creditele pentru capital de lucru si investitii a demarat, zece zile mai tarziu, in viteza.

29 Aprilie 2020 | IMM

Termen final pentru deconturile Start-up Nation 2017! Nu va fi prelungit!

Firmele participante in Programul Start-up Nation 2017 mai au doar trei saptamani pentru depunerea decontului de cheltuieli. Termenul limita maxim este 29 septembrie si nu va fi prelungit, anunta Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

6 Septembrie 2018 | IMM

Ajutoare de stat pentru firme! Ce sume pot obtine?
Ajutoare de stat pentru firme! Ce sume pot obtine?

Firmele care desfasoara activitati de comert si servicii pot depune, in aceasta perioada, cereri de ajutoare de stat nerambursabile pentru promovarea produselor si dezvoltarea afacerii, in cadrul unui program al Ministerului pentru IMM-uri. Institutia a derulat un program similar si pentru microindustrializare.

30 August 2018 | IMM

S-a dat startul pentru accesarea fondurilor europene de catre fermieri

De la 1 august, tinerii fermieri si fermele mici pot depune cereri de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020. Fondurile totale disponibile in 2018 prin submasurile 6.1 si 6.3 se ridica la 62,5 milioane de euro.

1 August 2018 | IMM

Inapoi sus