Raiffeisen Bank: Cum se acorda un credit de investitii pentru IMM-uri?


Intrebare:

Vreau sa iau un credit pentru achizitia unor echipamente. Ma gandeam sa ma orientez catre un credit de investitii dar nu stiu cum se elibereaza banii. Trebuie sa prezint bancii facturi de achizitie sau sa decidem impreuna de la ce furnizori se achizitioneaza marfa??

Corlan Marian, Braila

Pentru obtinerea unui credit de investitii pe firma este necesar sa prezentati in prealabil factura proforma. Pentru eliberarea banilor, trebuie prezentata factura de achizitie.

Banca nu ia hotariri in privinta furnizorilor, acest aspect ramane la latitudinea dumneavoastra. Functie de valoarea investitiei, tipul investitiei si valoarea cifrei de afaceri a societatii in discutie, banii se pot elibera intr-o singura transa sau in mai multe transe.

De asemenea, se poate sau nu acorda perioada de gratie.


Distribuie articolul
ALTE ARTICOLE - IMM


Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?
Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?

IMM Invest, programul prin care statul isi propune sa ajute firmele mici si mijlocii cu garantarea imprumuturilor si subventionarea dobanzilor pentru creditele pentru capital de lucru si investitii a demarat, zece zile mai tarziu, in viteza.

29 Aprilie 2020 | IMM

Termen final pentru deconturile Start-up Nation 2017! Nu va fi prelungit!

Firmele participante in Programul Start-up Nation 2017 mai au doar trei saptamani pentru depunerea decontului de cheltuieli. Termenul limita maxim este 29 septembrie si nu va fi prelungit, anunta Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

6 Septembrie 2018 | IMM

Ajutoare de stat pentru firme! Ce sume pot obtine?
Ajutoare de stat pentru firme! Ce sume pot obtine?

Firmele care desfasoara activitati de comert si servicii pot depune, in aceasta perioada, cereri de ajutoare de stat nerambursabile pentru promovarea produselor si dezvoltarea afacerii, in cadrul unui program al Ministerului pentru IMM-uri. Institutia a derulat un program similar si pentru microindustrializare.

30 August 2018 | IMM

S-a dat startul pentru accesarea fondurilor europene de catre fermieri

De la 1 august, tinerii fermieri si fermele mici pot depune cereri de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020. Fondurile totale disponibile in 2018 prin submasurile 6.1 si 6.3 se ridica la 62,5 milioane de euro.

1 August 2018 | IMM

Inapoi sus