Cum pot cumpara o masina pe firma prin credit?


Intrebare:

Cum as putea sa achizitionez o masina prin firma in rate?

Gheorghe Florena Claudia, Ogrezeni

Obtinerea unui credit pe persoana juridica implica, in functie de banca, anumite conditii obligatorii legate de natura activitatii companiei, perioada de functionare, cifra de afaceri, profit, etc. Mai mult, tot in functie de indicatorii financiari ai companiei se vor stabili costurile aferente, valoarea maxima a imprumutului, nivelul garantiilor cerute.

In cazul in care doriti sa achizitionati un autorurism puteti apela la mai multe tipuri de credite. In cazul in care nu doriti sa oferiti garantii materiale puteti alege un credit de nevoi personale fara garantii iar daca situatia financiara a firmei o permite puteti apela chiar la o linie de credit. Aceste variante implica insa un nivel al costurilor mai ridicat.

In general, insa, pentru a achizitiona un autoturism, cel mai indicat imprumut este creditul de investitii. Daca autoturismul este nou, garantia o va constitui chiar aceasta.Tragerea creditului se va face pe baza facturii proforma.


Distribuie articolul
ALTE ARTICOLE - IMM


Pachetele ING FIX te ajuta sa ramai concentrat pe afacerea ta
Pachetele ING FIX te ajuta sa ramai concentrat pe afacerea ta

Predictibilitatea este una dintre principalele nevoi ale antreprenorilor romani. Mai ales in contextul local de afaceri, care este unul dinamic si pe alocuri imprevizibil.

1 Noiembrie 2021 | Articol sponsorizat

IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor
IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor

Dupa IMM Invest si IMM Leasing, IMM Factor este al treilea program guvernamental ce incearca sa sprijine micile afaceri in cautare de finantari.

1 Septembrie 2020 | IMM

Alternative de finantare pentru companiile mici
Alternative de finantare pentru companiile mici

Pentru micile afaceri care au nevoie de finantare, pe langa mai cunoscutul program guvernamental IMM Invest, a aparut recent si IMM Leasing, iar bancile au la randul lor scheme de finantare cu bani europeni.

29 Iulie 2020 | IMM

Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?
Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?

IMM Invest, programul prin care statul isi propune sa ajute firmele mici si mijlocii cu garantarea imprumuturilor si subventionarea dobanzilor pentru creditele pentru capital de lucru si investitii a demarat, zece zile mai tarziu, in viteza.

29 Aprilie 2020 | IMM

Inapoi sus