top banner

Pagina 8 - Valute: Articole, știri și sfaturi financiare

Reactiile bancilor la negocierile cu clientii indatorati in franci

Patru din cele sapte banci care au fost chemate la negocieri de Asociatia Utilizatorilor Romani de Servicii Financiare (AURSF), in numele membrilor asociatiei, clienti cu credite in franci elvetieni, au raspuns solicitarii. Insa trei dintre ele au dat dovada de o atitudine neconstructiva, se arata intr-un raport al Asociatiei.

10 Apr 2015 | Valute

Oferta BT pentru clientii Volksbank cu credite in franci

Clientii cu credite in franci elvetieni ai Volskbank vor primi un discount de 22,5% din soldul imprumutului daca vor accepta conversia in lei sau euro, potrivit unui comunicat al bancii. La discount-ul mentionat se va adauga o reducere suplimentara echivelanta cu valoarea comisionului de risc achitat de clienti din momentul semnarii contractului.

08 Apr 2015 | Valute

Dolarul doboara un nou record in fata leului

Dolarul american a atins, luni, un nou maxim pe piata valutara de la Bucuresti in raport cu leul. Banca Nationala a Romaniei a calculat un curs de 4,2107 lei/dolar, in crestere cu 0,95 bani fata de cotatia de vineri de 4,2012 lei/dolar.

17 Mar 2015 | Valute

Leul incheie saptamana la un curs de peste 4,2 lei/dolar

Leul incheie saptamana la un curs de peste 4,2 lei/dolar, si in depreciere si fata de franc si euro. In ultimele doua saptamani, moneda nationala s-a depreciat accelerat in fata dolarului american, pana la un maxim de 4,2059 lei/dolar atins miercuri, 11 martie.

13 Mar 2015 | Valute

Dolarul a sarit de 4,2 lei la cursul BNR

Moneda nationala s-a depreciat, miercuri, fata de dolar la un nou minim, de 4,2059 lei/dolar, in crestere cu aproape opt bani (1,9%) comparativ cu sedinta precedena.

11 Mar 2015 | Valute

Leul scade la un nou minim fata de dolar, de 4,0779 lei/dolar

Leul a inceput saptamana in scadere fata de principalele valute.

09 Mar 2015 | Valute

Sfarsit de saptamana in scadere pentru moneda nationala

Leul a incheiat saptamana in pierdere fata de principalele valute, ultima zi consemnand cele mai mari scaderi in fata dolarului, in primul rand, dar si a euro si a francului.

27 Feb 2015 | Valute

Leul inchide saptamana in scadere fata de euro si dolar

Leul incheie saptamana in scadere fata de euro si dolar, insa la un curs mai bun in fata francului elvetian comparativ cu ultima sedinta din saptamana anerioara, potrivit cotatiilor calculate zilnic de Banca Nationala a Romaniei.

20 Feb 2015 | Valute

Banca Feroviara ofera clientilor posibilitatea sa cumpere franci la cursul BNR

Banca Comerciala Feroviara a lansat un pachet de cont curent, disponibil pana la data de 31 mai 2015, destinat persoanelor fizice, ce permite clientului sa achizitioneze maximum 2.000 CHF contra lei, o data pe luna, la cursul BNR stabilit in data tranzactiei.

17 Feb 2015 | Valute

Leul incheie saptamana in scadere fata de principalele valute

Leul a incheiat saptamana in scadere fata de principalele monede de referinta pe piata romaneasca, euro, francul elvetian si dolarul american, comparativ cu cotatiile de vinerea trecuta.

13 Feb 2015 | Valute
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară