Pagina 6 - Valute - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 6 din 135


Dolarul scade in raport cu toate valutele

Saptamana care se incheie a fost marcata de asteptarea deciziei Rezervei Federale Americane (Fed) cu privire la dobanda de politica monetara. Insa institutia americana i-a surprins pe cei care estimau o majorare a dobanzii, si a mentinut indicatorul la nivelul aproape de zero stabilit inca din 2008.

18 Septembrie 2015 | Valute

Francul scade spre 4 lei

Clientii cu credite in franci elvetieni prind sperante, odata cu aprecierea leului in fata francului. Moneda elvetiana s-a depreciat, atat in fata leului cat si a euro la cel mai redus nivel din 15 ianuarie, momentul in care Banca Elvetiei a anuntat eliminarea pragului de apreciere pentru franc, pana in prezent.

11 Septembrie 2015 | Valute

Euro, in scadere fata de leu si dolar

Leul a incheiat saptamana in apreciere fata de euro, insa in scadere in fata monedei americane, care si-a revenit ca urmare a calmarii tensiunilor pe pietele internationale. Si indicatorii privind dobanzile au scazut pe finalul saptamanii, dupa ce inregistrasera valori apropiate de maximele anului.

4 Septembrie 2015 | Valute

Leul inchide saptamana in crestere fata de franc

Leul a inchis in crestere o saptamana agitata de turbulentele create de evolutiile burselor din China. In prima parte a saptamanii, leul s-a apreciat semnificativ fata de dolarul american, dar si fata de franc, insa a scazut comparativ cu euro.

28 August 2015 | Valute

O saptamana cu tendinte divergente: francul creste, dolarul scade

Saptamana care se incheie astazi a fost una foarte stabila pentru leu in raport cu euro. In ciuda turbulentelor de pe piata chineza si a incertitudinilor din regiune (Turcia si Grecia), euro/leu a stationat in zona 4,42-4,43. Francul a mai pierdut din aprecierea ultimelor saptamani, in vreme ce dolarul a scazut puternic in ultimele zile.

21 August 2015 | Valute

Saptamana fasta a leului in fata francului

Aprecierea leului in fata francului elevtian a fost franata in ultima zi a saptamanii, dupa noua sedinte de cresteri consecutive. Cu toate acestea, leul ramane in castig fata de franc daca ne raportam la finalul saptamanii trecute, cu patru bani, la cursul Bancii Nationale a Romaniei.

14 August 2015 | Valute

China reaprinde razboiul valutelor

Razboiul valutar dintre China si restul lumii este pe cale sa se reaprinda. La doar cateva luni de cand a primit girul Fondului Monetar International (FMI) privind evaluarea corecta a monedei nationale si deschiderea aratata catre liberalizarea treptata a cursului, China opteaza din nou pentru devalorizare.

13 August 2015 | Valute

Cursul francului scade sub 4,1 lei

Leul castiga teren in fata francului elvetian de la o zi la alta. Banca Nationala a Romaniei (BNR ) a anuntat, luni, un curs de 4,0971 lei pentru moneda elvetiana, in scadere de la 4,1101 lei/franc la sfarsitul saptamanii trecute. Leul s-a apreciat, luni si in fata euro si a dolarului.

10 August 2015 | Valute

Apreciere importanta a leului in fata francului

Leul continua sa fie stabil in raport cu euro si dolarul american, insa se apreciaza constant fata de francul elvetian. In ultima saptamana, moneda nationala a castigat mai mult de sase bani in fata francului, iar cursul anuntat de Banca Nationala a Romaniei pentru vineri a fost de 4,1101 lei pentru moneda elvetiana.

7 August 2015 | Valute

Valuta la cursul de cont la Banca Feroviara pentru toti clientii

Banca Comerciala Feroviara ofera tuturor persoanelor posibilitatea sa realizeze tranzactii valutare la cursul de cont, indiferent daca este vorba de clienti ai bancii sau nu. Oferta este valabila pana la finalul lunii septembrie, potrivit unui comunicat al bancii.

5 August 2015 | Valute

Inapoi sus