top banner

Pagina 6 - Valute: Articole, știri și sfaturi financiare

Leul pierde viteza la final de saptamana

Moneda natioanala s-a depreciat, in ultima sedinta a saptamanii, in fata principalelor valute, desi in ultima vreme dadea semne de apreciere, in special fata de dolar. In raport cu euro si francul elvetian, leul a fost cotat, vineri, chiar sub nivelul din urma cu o saptamana.

16 Oct 2015 | Valute

Dolarul incheie saptamana in crestere fata de leu

Moneda nationala a avut o evolutie stabila saptamana aceasta in fata euro si a francului elvetian, cu mici oscilatii de la o sedinta la alta. In schimb, comparativ cu dolarul american, leul a incheiat saptamana cu o depreciere saptamanala de aproape 10 bani.

25 Sep 2015 | Valute

Dolarul scade in raport cu toate valutele

Saptamana care se incheie a fost marcata de asteptarea deciziei Rezervei Federale Americane (Fed) cu privire la dobanda de politica monetara. Insa institutia americana i-a surprins pe cei care estimau o majorare a dobanzii, si a mentinut indicatorul la nivelul aproape de zero stabilit inca din 2008.

18 Sep 2015 | Valute

Francul scade spre 4 lei

Clientii cu credite in franci elvetieni prind sperante, odata cu aprecierea leului in fata francului. Moneda elvetiana s-a depreciat, atat in fata leului cat si a euro la cel mai redus nivel din 15 ianuarie, momentul in care Banca Elvetiei a anuntat eliminarea pragului de apreciere pentru franc, pana in prezent.

11 Sep 2015 | Valute

Euro, in scadere fata de leu si dolar

Leul a incheiat saptamana in apreciere fata de euro, insa in scadere in fata monedei americane, care si-a revenit ca urmare a calmarii tensiunilor pe pietele internationale. Si indicatorii privind dobanzile au scazut pe finalul saptamanii, dupa ce inregistrasera valori apropiate de maximele anului.

04 Sep 2015 | Valute

Leul inchide saptamana in crestere fata de franc

Leul a inchis in crestere o saptamana agitata de turbulentele create de evolutiile burselor din China. In prima parte a saptamanii, leul s-a apreciat semnificativ fata de dolarul american, dar si fata de franc, insa a scazut comparativ cu euro.

28 Aug 2015 | Valute

O saptamana cu tendinte divergente: francul creste, dolarul scade

Saptamana care se incheie astazi a fost una foarte stabila pentru leu in raport cu euro. In ciuda turbulentelor de pe piata chineza si a incertitudinilor din regiune (Turcia si Grecia), euro/leu a stationat in zona 4,42-4,43. Francul a mai pierdut din aprecierea ultimelor saptamani, in vreme ce dolarul a scazut puternic in ultimele zile.

21 Aug 2015 | Valute

Saptamana fasta a leului in fata francului

Aprecierea leului in fata francului elevtian a fost franata in ultima zi a saptamanii, dupa noua sedinte de cresteri consecutive. Cu toate acestea, leul ramane in castig fata de franc daca ne raportam la finalul saptamanii trecute, cu patru bani, la cursul Bancii Nationale a Romaniei.

14 Aug 2015 | Valute

China reaprinde razboiul valutelor

Razboiul valutar dintre China si restul lumii este pe cale sa se reaprinda. La doar cateva luni de cand a primit girul Fondului Monetar International (FMI) privind evaluarea corecta a monedei nationale si deschiderea aratata catre liberalizarea treptata a cursului, China opteaza din nou pentru devalorizare.

13 Aug 2015 | Valute

Cursul francului scade sub 4,1 lei

Leul castiga teren in fata francului elvetian de la o zi la alta. Banca Nationala a Romaniei (BNR ) a anuntat, luni, un curs de 4,0971 lei pentru moneda elvetiana, in scadere de la 4,1101 lei/franc la sfarsitul saptamanii trecute. Leul s-a apreciat, luni si in fata euro si a dolarului.

10 Aug 2015 | Valute
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară