top banner

Pagina 9 - Valute: Articole, știri și sfaturi financiare

Leul a incheiat saptamana in crestere fata de franc, euro si dolar

Leul a incheiat saptamana in crestere fata de principalele valute comparativ cu sfarsitul saptamanii trecute, cea mai mare apreciere fiind in fata francului elvetian.

06 Feb 2015 | Valute

Isarescu: BNR nu are nici un merit in aprecierea leului

BNR nu are nici un merit in aprecierea leului in fata francului elvetian din ultimele 10 zile, evolutia fiind determinata de miscarile din piata internationala, a declarat guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

05 Feb 2015 | Valute

Leul isi reia aprecierea fata de franc, dar scade comparativ cu euro

Moneda nationala si-a reluat miercuri aprecierea fata de francul elvetian, dupa ce marti scazuse usor, dar s-a depreciat in comparatie cu euro. In schimb, leul a crescut semnificativ fata de dolarul american.

04 Feb 2015 | Valute

Leul creste in fata euro, dar scade usor in raport cu francul

Moneda nationala a continuat sa se aprecieze, marti, in raport cu euro si dolarul, dar a pierdut teren in fata francului dupa mai multe zile de apreciere.

03 Feb 2015 | Valute

Leul a recuperat jumatate din deprecierea fata de franc

Leul a recuperat aproape jumatate din deprecierea pe care a suferit-o in ultimele saptamani in fata monedei elvetiene. Banca Nationala a Romaniei calculand luni un curs de 4,1766 lei/franc, in scadere cu peste 3 bani, fata de vineri.

02 Feb 2015 | Valute

Francul elvetian a scazut pentru a cincea zi consecutiv

Cursul pentru francul elevetian calculat de BNR a scazut vineri cu 0,7%, la 4,2438 lei, de la 4,2748 lei/franc in sedinta anerioara si a consemnat astfel a cincea sedinta de depreciere dupa maximul istoric de 4,5817 lei atins vinerea trecuta.

30 Ian 2015 | Valute

Socul elvetian: impartirea poverii este cheia!

Profesorul Daniel Daianu, fost ministru de finante si actual membru ne-executiv al Consiliului de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei ofera, in nume personal, o serie de solutii pentru rezolvarea problemelor debitorilor cu credite in franci elvetieni. Prin amabilitatea Hotnews.ro, publicam pe Conso punctul sau de vedere.

30 Ian 2015 | Valute

Scade cursul fata de franc si euro

Leul a recuperat mai bine de 30 de bani din deprecierea inregistrata in fata euro de la anuntul Bancii Centrale Europene de renuntare la pragul minim de apreciere de 1,2 franci/euro.

29 Ian 2015 | Valute

Leul se apreciaza pentru a treia zi

Leul s-a apreciat, in ultimele trei zile, fata de francul elvetian in ritmuri asemenatoare cu cele de depreciere de saptamana trecuta.

28 Ian 2015 | Valute

Leul se apreciaza; francul a revenit sub euro

Leul recupereaza din terenul pierdut in fata principalelor valute in ultimele doua saptamani, iar la cursul BNR a urcat la 4,4269 lei pentru un franc si la 4,4709 lei pentru un euro, moneda elvetiana revenind sub cotatia euro.

27 Ian 2015 | Valute
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară