top banner

Pagina 7 - Valute: Articole, știri și sfaturi financiare

Apreciere importanta a leului in fata francului

Leul continua sa fie stabil in raport cu euro si dolarul american, insa se apreciaza constant fata de francul elvetian. In ultima saptamana, moneda nationala a castigat mai mult de sase bani in fata francului, iar cursul anuntat de Banca Nationala a Romaniei pentru vineri a fost de 4,1101 lei pentru moneda elvetiana.

07 Aug 2015 | Valute

Valuta la cursul de cont la Banca Feroviara pentru toti clientii

Banca Comerciala Feroviara ofera tuturor persoanelor posibilitatea sa realizeze tranzactii valutare la cursul de cont, indiferent daca este vorba de clienti ai bancii sau nu. Oferta este valabila pana la finalul lunii septembrie, potrivit unui comunicat al bancii.

05 Aug 2015 | Valute

Leul a reintrat in era acalmiei

Leul incheie saptamana in scadere usoara fata de moneda unica europeana, intrand intr-o perioada de stabilitate, dupa cateva saptamani de fluctuatii ample pe fondul tensiunilor din Grecia. In schimb, leul s-a apreciat fata de dolar, dar cotatia ramane inca peste 4 lei.

24 Iul 2015 | Valute

Leul creste pe fondul vestilor bune din Grecia

Moneda nationala incheie in crestere o saptamana dificila pe plan international, care si-a facut simtite efectele si in Romania. Banca Nationala a Romaniei (BNR) a cotat vineri euro la 4,4464 lei/euro, in scadere cu aproximativ 3,5 bani fata de la 4,4819 lei/euro in urma cu o saptamana.

10 Iul 2015 | Valute

Leul pierde pe seama Greciei

Criza din Grecia isi face simtite efectele si pe piata din Romania. Leul s-a depreciat puternic, luni, in fata tuturor valutelor, iar in fata euro a atins cel mai slab curs din ultimele cinci luni, potrivit cotatiilor Bancii Nationale a Romaniei (BNR).

29 Iun 2015 | Valute

Cursul leu/euro la minimul ultimelor cinci luni

Leul s-a depreciat luni in raport cu euro pana la cel mai redus nivel din ultimele cinci luni. Banca Nationala a Romaniei (BNR) a stabilit un curs de 4,4799 lei pentru un euro, in crestere cu 1,03 bani comparativ cu anuntul din sedinta anterioara, cand un euro valora 4,4696 lei.

15 Iun 2015 | Valute

Dolarul sare din nou de 4 lei

Moneda americana s-a apreciat puternic in ultimele doua zile pe piata din Romania, depasind, din nou, la cursul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), pragul de 4 lei.

20 Mai 2015 | Valute

Reguli noi pentru casele de schimb valutar

Cei care vor sa infiinteze o casa de schimb valutar vor fi obligati sa dea o declaratie pe propria raspundere ca nu au fost, in ultimii cinci ani, actionari semnificativi ai unei case de schimb care a functionat ilegal. De asemenea, proprietarii unei case de schimb care functioneaza fara autorizatie nu vor avea voie sa infiinteze alta cinci ani.

22 Apr 2015 | Valute

Noi emotii pentru cei cu credite in franci

Francul elvetian creste de la o zi la alta in fata leului, dand din nou emotii celor cu credite in moneda elvetiana. Banca Nationala a Romaniei a calculat marti un curs de 4,2712 lei/franc, in crestere cu 2,5 bani comparativ cu valoarea din sedinta anterioara. Astfel, cotatia a revenit aproape de nivelurile inregistrate pe finalul lunii ianuarie.

14 Apr 2015 | Valute

Leul, in cadere abrupta fata de dolar

Leul incheie saptamana in scadere puternica fata de principalele valute, dar in special in fata dolarului american. Pentru vineri, Banca Nationala a Romaniei a anuntat un curs de 4,1559 lei/dolar, in crestere de la 4,0582 lei/dolar fata de inchiderea de saptamana trecuta.

10 Apr 2015 | Valute
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară