top banner

Pagina 2 - Energie electrica: Articole, știri și sfaturi financiare

Scumpiri masive pe facturile de energie electrica ale romanilor

Tariful componentei de piata concurentiala (CPC) la energia electrica a inregistrat o crestere de pana la 25% in ultimul trimestru al anului 2017, comparativ cu tariful din primele sase luni. Aceasta inseamna o crestere care ajunge pana la 9 bani pe kWh, in cazul Enel Energie Muntenia.

05 Oct 2017 | Energie electrica

ANRE: Tarifele de energie electrica au crescut de la 1 iulie in medie cu 3 lei pe luna

De la 1 iulie 2017, tarifele de energie electrica au crescut in medie cu 8%. Aceasta majorare este echivalenta cu o crestere medie a tarifelor cu 3 lei pe luna, respectiv 36 lei pe an, potrivit presedintelui ANRE, Niculae Havrilet.

05 Iul 2017 | Energie electrica

Conso.ro la ZF Live, prezentand comparatorul de energie electrica

Conso.ro a fost invitat la emisiunea ZF Live pentru a vorbi despre comparatorul online de energie electrica pus la dispozitia populatiei, in conditiile in care piata de energie electrica va trece la liberalizarea totala a preturilor incepand cu 2018.

07 Iun 2017 | Energie electrica

Distribuitorul de energie electrica Enel, investigat pentru abuz de pozitie dominanta

Consiliul Concurentei a efectuat inspectii inopinate la E-Distributie Muntenia si la sediile a 4 companii care proiecteaza si executa instalatii de racordare la reteaua electrica, in cadrul investigatiei privind un posibil abuz de pozitie dominanta al operatorului de distributie a energiei electrice in zona pentru care detine licenta emisa de ANRE.

31 Mai 2017 | Energie electrica

Conso.ro lanseaza primul comparator de energie electrica pentru populatie

Conso.ro pune la dispozitia populatiei primul comparator online de energie electrica, venind astfel in sprijinul celor care doresc sa compare produsele de furnizare a energiei electrice, pentru a face alegerea cea mai potrivita.

29 Mai 2017 | Energie electrica

Cat de mult pot economisi prin schimbarea furnizorului de energie?

Conso.ro pune la dispozitia populatiei primul comparator de energie electrica. Consumatorii casnici pot vedea ca exista diferente destul de mari intre furnizori, care pot chiar depasi 10 lei la valoarea totala lunara a facturii.

29 Mai 2017 | Energie electrica
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară