Pagina 7 - Credite auto & leasing - Articole, stiri si sfaturi financiare

Pagina 7 din 69


Accidentele din parcare, tot mai costisitoare

Accidentele auto produse in parcare sunt din ce in ce mai frecvente. Numarul acestora a crescut cu peste 30% in ultimii 10 ani si au ajuns sa reprezinte pana la 44% din daunele RCA ce se soldeaza cu pagube materiale si 39% din daunele Casco. Una din cauze ar fi schimbarea formei autovehiculelor, in special alegerea unor masini mai mari.

31 Iulie 2015 | Credite auto & leasing

Eco-tichete pentru masini electrice

Ministerul Mediului propune acordarea unor subventii de 20.000 de lei la cumpararea unui autovehicul pur electric si de 5.000 de lei la pentru un autovehicul electric hibrid. Prevederile sunt cuprinse intr-un proiect de ordonanata a Guvernului lansat in dezbatere publica.

22 Iulie 2015 | Credite auto & leasing

Artificii pentru vanzarea politelor Casco

Asigurarea Casco nu prea a prins la romani, iar la RCA companiile de asigurari sunt obligate sa practice tarife mici pentru a castiga clienti. Pentru a creste si pe Casco, firmele de asigurari incearca sa atraga soferii cu tentatii minore, raportat la tarife, sau cu facilitati care ar trebui de drept incluse intr-o astfel de polita.

23 Iunie 2015 | Credite auto & leasing

Prima masina, varianta Second hand

Romanii care nu au bani pentru o masina noua, pot opta pentru una second hand in rate. New Kopel Group a lansat programul "Prima Masina SH" prin care se poate achizitiona un autovehicul rulat in conditii de dobanda similare programului "Prima Masina", respectiv 4,5% pe an.

18 Iunie 2015 | Credite auto & leasing

Oferta Porsche pentru programul REMAT

Porsche Finance Group (PFG) lanseaza o oferta de finantare pentru achizitionarea de masini noi. Potrivit unui comunicat al institutiei, oferta este disponibila si in cadrul programului REMAT 2015, caz in care avansul este reprezentat doar de prima de casare.

26 Mai 2015 | Credite auto & leasing

Miting pentru sustinerea Expertilor Auto Independenti

Companiile de asigurari resping infiintarea Corpului Expertilor si Evaluatorilor Tehnici Auto din Romania (CEETAR) pentru ca le este teama ca vor fi obligate sa plateasca daunele corect si la timp, a declarat presedintele Asociatiei Societatilor de Service Auto Independente. El a spus ca motivul respingerii nu este legat de scumpirea politelor RCA.

28 Aprilie 2015 | Credite auto & leasing

Guvernul reinventeaza ecotichetul

Persoanele fizice vor putea beneficia de un ecotichet in valoare de 4.500 de euro pentru cumpararea unei masini electrice sau a unui autovehicul cu grad de poluare zero.

27 Aprilie 2015 | Credite auto & leasing

Luni incep inscrierile la Rabla

Persoanele fizice care vor sa participe la programul Rabla se pot inscrie, incepand de luni, la un dealer autorizat pentru a-si rezerva tichetul de 6.500 de lei pe care il primesc pentru a achizitiona o masina noua la casarea unei mai vechi de opt ani.

24 Aprilie 2015 | Credite auto & leasing

Oferta Garanti Leasing pentru firme si PFA

Garanti Leasing lanseaza Auto Rapid, un nou tip de finantare pentru companii si persoane fizice autorizate. Astfel, clientii pot accesa pana la 50.000 de euro pentru a achizitiona in leasing autovehicule, vehicule comerciale si motostivuitoare.

15 Aprilie 2015 | Credite auto & leasing

Primele garantii pentru Prima Masina

Fondul National de Garantare Creditelor pentru IMM-uri a acordat, la sfarsitul lunii martie, primele garantii in numele si contul statului, pentru cumpararea de masini noi. Valoarea medie a garantiei este de peste 23.000 lei, se arata intr-un comunicat al Fondului.

14 Aprilie 2015 | Credite auto & leasing

Inapoi sus