top banner

Pagina 7 - Credite auto & leasing: Articole, știri și sfaturi financiare

Leasingul financiar atrage tot mai multe IMM-uri

Finantarile in leasing acordate in primele sase luni ale acestui an au insumat 769 de milioane de euro, in crestere cu 16% fata de aceeasi perioada a anului 2014. Cea mai mare parte din aceasta suma, respectiv 77,5%, a mers catre autoturisme si vehicule comerciale.

12 Aug 2015 | Credite auto & leasing

Accidentele din parcare, tot mai costisitoare

Accidentele auto produse in parcare sunt din ce in ce mai frecvente. Numarul acestora a crescut cu peste 30% in ultimii 10 ani si au ajuns sa reprezinte pana la 44% din daunele RCA ce se soldeaza cu pagube materiale si 39% din daunele Casco. Una din cauze ar fi schimbarea formei autovehiculelor, in special alegerea unor masini mai mari.

31 Iul 2015 | Credite auto & leasing

Eco-tichete pentru masini electrice

Ministerul Mediului propune acordarea unor subventii de 20.000 de lei la cumpararea unui autovehicul pur electric si de 5.000 de lei la pentru un autovehicul electric hibrid. Prevederile sunt cuprinse intr-un proiect de ordonanata a Guvernului lansat in dezbatere publica.

22 Iul 2015 | Credite auto & leasing

Artificii pentru vanzarea politelor Casco

Asigurarea Casco nu prea a prins la romani, iar la RCA companiile de asigurari sunt obligate sa practice tarife mici pentru a castiga clienti. Pentru a creste si pe Casco, firmele de asigurari incearca sa atraga soferii cu tentatii minore, raportat la tarife, sau cu facilitati care ar trebui de drept incluse intr-o astfel de polita.

23 Iun 2015 | Credite auto & leasing

Prima masina, varianta Second hand

Romanii care nu au bani pentru o masina noua, pot opta pentru una second hand in rate. New Kopel Group a lansat programul "Prima Masina SH" prin care se poate achizitiona un autovehicul rulat in conditii de dobanda similare programului "Prima Masina", respectiv 4,5% pe an.

18 Iun 2015 | Credite auto & leasing

Oferta Porsche pentru programul REMAT

Porsche Finance Group (PFG) lanseaza o oferta de finantare pentru achizitionarea de masini noi. Potrivit unui comunicat al institutiei, oferta este disponibila si in cadrul programului REMAT 2015, caz in care avansul este reprezentat doar de prima de casare.

26 Mai 2015 | Credite auto & leasing

Miting pentru sustinerea Expertilor Auto Independenti

Companiile de asigurari resping infiintarea Corpului Expertilor si Evaluatorilor Tehnici Auto din Romania (CEETAR) pentru ca le este teama ca vor fi obligate sa plateasca daunele corect si la timp, a declarat presedintele Asociatiei Societatilor de Service Auto Independente. El a spus ca motivul respingerii nu este legat de scumpirea politelor RCA.

28 Apr 2015 | Credite auto & leasing

Guvernul reinventeaza ecotichetul

Persoanele fizice vor putea beneficia de un ecotichet in valoare de 4.500 de euro pentru cumpararea unei masini electrice sau a unui autovehicul cu grad de poluare zero.

27 Apr 2015 | Credite auto & leasing

Luni incep inscrierile la Rabla

Persoanele fizice care vor sa participe la programul Rabla se pot inscrie, incepand de luni, la un dealer autorizat pentru a-si rezerva tichetul de 6.500 de lei pe care il primesc pentru a achizitiona o masina noua la casarea unei mai vechi de opt ani.

24 Apr 2015 | Credite auto & leasing

Oferta Garanti Leasing pentru firme si PFA

Garanti Leasing lanseaza Auto Rapid, un nou tip de finantare pentru companii si persoane fizice autorizate. Astfel, clientii pot accesa pana la 50.000 de euro pentru a achizitiona in leasing autovehicule, vehicule comerciale si motostivuitoare.

15 Apr 2015 | Credite auto & leasing
Comparații

Credite auto

Credite auto
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară