top banner

Pagina 8 - Credite auto & leasing: Articole, știri și sfaturi financiare

Primele garantii pentru Prima Masina

Fondul National de Garantare Creditelor pentru IMM-uri a acordat, la sfarsitul lunii martie, primele garantii in numele si contul statului, pentru cumpararea de masini noi. Valoarea medie a garantiei este de peste 23.000 lei, se arata intr-un comunicat al Fondului.

14 Apr 2015 | Credite auto & leasing

Alpha Bank intra in competitie pe Prima Masina

Alpha Bank a intrat in programul guvernamental „Prima Masina”. Potrivit unui comunicat al bancii, valoarea masinii cumparate prin credit poate ajunge la 62.000 de lei (TVA inclus).

06 Apr 2015 | Credite auto & leasing

Rabla 2015 incepe pe 1 aprilie

Programul „Rabla” 2015 incepe pe 1 aprilie cu sesiunea de depunere si validare a dosarelor producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de autoturisme. Termenul pentru depunerea dosarelor expira pe 10 aprilie, iar partea destinata persoanelor fizice va incepe imediat dupa finalizarea procedurilor de validare a furnizorilor.

01 Apr 2015 | Credite auto & leasing

Credite Prima Masina de la CEC Bank

Persoanele care doresc sa achizitioneze un autoturism prin programul guvernamental "Prima Masina" pot accesa credite de la CEC Bank pe o perioada de maxim cinci ani, garantate in proportie de 50% de stat.

20 Mar 2015 | Credite auto & leasing

Firmele de leasing estimeaza o crestere a finantarilor noi

Companiile de leasing din Romania sunt optimiste cu privire la evolutia finantarilor noi in prima jumatate a acestui an, 84% dintre ele estimand o crestere a acestora, cu conditia stimularii investitiilor.

18 Mar 2015 | Credite auto & leasing

VB Leasing devine Idea::Leasing

VB Leasing Romania devine Idea::Leasing in urma preluarii pachetului integral de actiuni ale companiei de catre grupul Getin Holding S.A. in 2014.

09 Mar 2015 | Credite auto & leasing

Bancile se mai pot inscrie in programul Prima Masina pana pe 2 martie

Termenul de depunere a cererilor de inscriere in programul guvernamental Prima Masina a fost prelungit pana pe data de 2 martie 2015. Finantatorii mai au posibilitatea sa depuna cererile la Ministerul Finantelor Publice si la sediul FNGCIMM.

24 Feb 2015 | Credite auto & leasing

Firmele pot accesa ajutorul de minimis pentru programul Rabla

Firmele vor putea participa la Programul de stimulare a innoirii parcului auto national – Rabla 2015, inclusiv in baza schemei de ajutor de minimis, pentru care Guvernul a aprobat un plafon de 37,5 milioane de lei, din fonduri nerambursabile provenite din Fondul pentru mediu.

18 Feb 2015 | Credite auto & leasing

Rabla 2015 demareaza la jumatatea lunii martie

Programul de stimulare si innoire a parcului auto national (Programul Rabla) pentru 2015 ar putea debuta dupa jumatatea lunii martie, iar Ghidul de finantare este pus in consultare publica incepand din data de 16 februarie, timp de 10 zile, a anuntat ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, Gratiela Gavrilescu.

16 Feb 2015 | Credite auto & leasing

Prima Masina are un plafon de 350 de milioane de lei in 2015

Guvernul va aloca in acest an un plafon de garantii de 350 de milioane de lei pentru programul Prima masina de 350 milioane de lei, potrivit unui proiect de hotarare, care prevede si posibilitatea altori finantatori interesati de program sa se inscrie pana la data de 2 martie.

09 Feb 2015 | Credite auto & leasing
Comparații

Credite auto

Credite auto
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară