top banner

Pagina 9 - Credite auto & leasing: Articole, știri și sfaturi financiare

Romania, in topul tarilor cu cea mai scumpa benzina

Potrivit unui studiu Bloomberg ce monitorizeaza 61 de tari, Romania ocupa locul 11 in ceea ce priveste pretul benzinei raportat la venituri. Din cele 10 tari mai scumpe plasate inaintea noastra, doar Nigeria detine si resurse de titei precum Romania.

03 Dec 2014 | Credite auto & leasing

Guvernul a aprobat normele programului Prima Masina

Guvernul a aprobat normele de aplicare ale programului Prima Masina, prin care statul va garanta imprumuturile auto la achizitia unui autoturism nou. Plafonul de garantii pentru 2014 este de 50 milioane lei.

18 Noi 2014 | Credite auto & leasing

Finantari auto cu asigurare Casco gratuita

Porsche Finance Group pune la dispozitia clientilor solutii de finantare auto, ce presupun asigurari Casco gratuite pentru primele 6 luni de contract.

13 Noi 2014 | Credite auto & leasing

Finantele schimba conditiile la Prima Masina

Ministerul Finantelor Publice (MFP) a regandit schema de functionare a programului Prima Masina si propune acum ca perioada de rambursare sa fie limitata la 5 ani fata de 7 ani, cat se avea in vedere initial.

12 Noi 2014 | Credite auto & leasing

Premii la plata combustibilului cu carduri Visa

Clientii care alimenteaza masina cu carburant la statiile MOL pot castiga premii in bani daca achita cumparaturile cu carduri Visa.

11 Noi 2014 | Credite auto & leasing

Prima masina: autovehiculele nu vor putea fi vandute pe toata perioada creditului

Autovehiculul achizitionat in cadrul programului guvernamental Prima masina nu va putea fi instrainat pe toata durata de valabilitate a garantiei, mai exact cat timp creditul este in derulare, potrivit proiectului de norme publicat de Ministerul Finantelor Publice.

03 Noi 2014 | Credite auto & leasing

Programul Prima Masina este conceput sa isi acopere riscul de neplata

Programul Prima Masina prevede plata unui comision de risc care va fi incasat de catre stat, pentru a acoperi pierderile ce vor rezulta din garantiile platite la creditele neperformante.

28 Oct 2014 | Credite auto & leasing

Justitia europeana amendeaza schema prin care se ramburseaza taxa auto

Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) a hotarat ca sistemul de rambursare a taxei auto din 2008, considerata ulterior ilegala, prin instituirea taxei de mediu in 2013 astfel incat contribuabilul sa primeasca inapoi doar diferenta dintre cele doua, contravine dreptului UE.

16 Oct 2014 | Credite auto & leasing
De ce nu vom simti scaderea pretului petrolului la benzinariile din cartier?

De ce nu vom simti scaderea pretului petrolului la benzinariile din cartier?

O stire Bloomberg facea soferii sa tresara: contractele futures pentru petrolul Brent cu livrare in noiembrie ajunsesera la nivelul de 90,7 dolari//baril, in conditiile in care in 2014 cotatiile scazusera deja cu 18%. Inainte de a chiui insa de bucurie, sa aruncam o privire si peste indicele dolarului.

13 Oct 2014 | Credite auto & leasing

Dupa Prima Casa, Guvernul ne urca in Prima Masina

Guvernul intentioneaza sa lanseze din noiembrie programul Prima Masina, prin care tinerii vor fi sustinuti sa ia masini noi cu credite bancare garantate de stat. Cum programul nu se limiteaza insa doar la tineri, Executivul risca sa tamponeze programul Rabla cu Prima Masina.

07 Oct 2014 | Credite auto & leasing
Comparații

Credite auto

Credite auto
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit

Compară