top banner

Pagina 69 - Asigurari: Articole, știri și sfaturi financiare

Politele RCA si-au extins aria de despagubiri

Politele RCA si-au extins aria de despagubiri

Incepand cu data de 25 mai 2010 a intrat in vigoare Ordinul 5/2010 pentru punerea in aplicare a normelor privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule. Actul reglementeaza drepturile si obligatiile atat ale societatii de asigurari cat si ale asiguratului RCA.

01 Iun 2010 | Asigurari

ING Asigurari: 75% din politele dedicate minorilor sunt incheiate pentru copii sub 6 ani

Aproximativ 75% din planurile financiare pentru copii nou incheiate de ING Asigurari de Viata de la inceputul anului au fost facute de parinti pentru copii cu varsta sub 6 ani.

01 Iun 2010 | Asigurari

Cum pot incheia o asigurare de somaj pentru un credit aflat deja in derulare?

Asigurarea de somaj se incheie ca si clauza suplimentara atasata unei asigurari de deces. In cazul creditelor, se poate incheia o asigurare de deces care sa aiba aceeasi durata ca si creditul si aceeasi suma asigurata ca si valoarea intiala a creditului.

01 Iun 2010 | Asigurari

Cum se stabileste valoarea de rascumparare la asigurarile unit-linked?

Nu incercati sa estimati valoarea de rascumparare insumand contravaloarea primelor achitate pana la momentul rezilierii, pentru ca nu exista o echivalenta intre cele doua valori. Valoarea de rascumparare se aplica doar partii destinate investirii, si tocmai de aceea este mai mica decat suma primelor platite.

30 Mai 2010 | Asigurari

Cautam agenti – vindem asigurari obligatorii inexistente

Anunturi la mica publicitate ofera posibilitatea obtinerii de venituri din vanzarea asigurarilor obligatorii. Iar referirile nu vizeaza politele RCA, ci asigurarile obligatorii pentru locuinte si, mai nou, asigurarile private de sanatate obligatorii. Ca intotdeauna, castigurile ar fi limitate numai de capacitatea fiecaruia de a vinde produsele.

25 Mai 2010 | Asigurari

BCR Asigurari de Viata a incasat prime duble in trimestrul I

Valoarea primelor brute subscrise de BCR Asigurari de Viata in primele trei luni din 2010 a cunoscut o crestere de peste 130% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pana la 81,4 milioane lei.

25 Mai 2010 | Asigurari

Astra Asigurari mentine validitatea asigurarilor de locuinte vandute prin Romtelecom

Astra Asigurari intentioneaza sa mentina validitatea politelor de asigurare vandute prin intermediul Romtelecom, a informat compania de telefonie, desi aceste polite au fost interzise ulterior de CSA.

25 Mai 2010 | Asigurari

Scadere de 34% a profitului Omniasig in primele trei luni din 2010

Omniasig a inregistrat o scadere cu 34,1% a profitului brut inregistrat in primele 3 luni ale anului, fata de perioada similara din 2009, pe fondul reducerii primelor brute subscrise.

21 Mai 2010 | Asigurari

Dauna medie platita pe baza politei RCA a crescut cu 21%

Valoarea medie a unei daune auto decontate prin intermediul unei polite RCA a fost de 4.486 lei in 2009, in crestere cu 21% fata nivelul mediu inregistrat in 2008, de 3.703 lei.

18 Mai 2010 | Asigurari
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară