top banner

Pagina 68 - Asigurari: Articole, știri și sfaturi financiare

Omniasig reduce cu 15% tarifele RCA pentru pensionari

Omniasig ofera pensionarilor o reducere suplimentara de 15% la tarifele politelor RCA, peste pretul deja preferential acordat acestei categorii de clienti.

18 Iun 2010 | Asigurari

Afisarea comisionului brokerului poate ajuta consumatorul de asigurari

De-a lungul timpului, la nivel international, au existat numeroase dezbateri privind necesitatea afisarii de catre brokerii de asigurari a comisioanelor primite de la societatile de asigurari. Astfel de propuneri au urmat de cele mai multe ori unor nereguli descoperite in relatia dintre cele doua institutii.

16 Iun 2010 | Asigurari

Asigurari unit-linked: se poate modifica gradul de risc fara acordul clientului?

Orice tip de program investitional unit-linked ati alege, cu un anumit tip de risc, acesta ramane neschimbat pe durata contractului de asigurare, conform optiunii dumneavoastra. Nimeni nu va schimba programul ales, respectiv gradul de risc al investitiei, daca dumneavoastra nu solicitati expres asiguratorului acest lucru.

16 Iun 2010 | Asigurari

CSA suspenda temporar activitatea a 2 brokeri de asigurare

Brokerii de asigurare Eurobrokers Group si Aviasig nu vor mai putea intermedia asigurari o perioada de pana la 1 an. Suspendarea activitatii a fost impusa prin decizia Comisiei de Supraveghere (CSA).

14 Iun 2010 | Asigurari
O palma pentru asigurarea RCA

O palma pentru asigurarea RCA

Un asigurator a atasat la asigurarea RCA o polita ce permite compensatia directa in cazul accidentelor produse de terti. Necesitatea si tariful atasat produsului le vom evalua pe baza experientelor noastre anterioare cu firmele de asigurari. Reactia publicului la oferta va creiona gradul de (in)satisfactie fata de serviciile anumitor companii.

10 Iun 2010 | Asigurari
Cum se poate obtine un tarif Casco mai redus?

Cum se poate obtine un tarif Casco mai redus?

Daca dorim sa ne asiguram autoturismul, atunci putem reduce prima la asigurarea Casco asumandu-ne cateva riscuri. Cele mai la indemana solutii sunt reducerea sumei asigurate, acceptarea fransizei si compararea atenta a ofertelor. Nu in ultimul rand, exista posibilitatea negocierii la pachet si a platii integrale.

09 Iun 2010 | Asigurari

De cate ori se face evaluarea medicala la asigurarea de viata?

Indiferent de perioada pentru care se incheie asigurarea, evaluarea medicala se efectueaza o singura data - la incheierea contractului de asigurare. Daca decesul survine ca urmare a unei afectiuni, beneficiarul primeste despagubirea.

08 Iun 2010 | Asigurari

Cum se acorda despagubiri prin asigurarea medicala?

In general, prin asigurarile medicale se ofera si o indemnizatie pentru cheltuieli legate de spitalizare. Aceasta indemnizatie se acorda ulterior producerii evenimentului asigurat indiferent daca serviciul medical a fost prestat intr-o clinica privata sau de stat.

06 Iun 2010 | Asigurari
Este asigurarea unit-linked o alternativa viabila pentru majorarea pensiei?

Este asigurarea unit-linked o alternativa viabila pentru majorarea pensiei?

Desi veniturile disponibile ale populatiei intra pe o panta descendenta, poate mai mult decat oricand trebuie sa identificam solutii pentru a ne asigura la pensionare un trai decent. Asa cum s-a putut observa in ultimele luni, nu doar algoritmii sistemului public de pensii au fost dati peste cap, ci si cei ai pensiilor administrate privat.

04 Iun 2010 | Asigurari

Pana la ce varsta pot sa imi fac o asigurare de viata?

De regula varsta maxima de intrare in asigurare este de 60 de ani dar sunt si unele produse de asigurare de viata in cazul carora varsta maxima poate fi de 70 ani.

02 Iun 2010 | Asigurari
Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul

Compară