Fondurile de investitii in arta, disponibile pentru clientii de private banking

Banca Transilvania a incheiat un parteneriat cu Certinvest care presupune accesul clientilor de private banking ai institutiei de credit la un fond inchis de investitiii in arta.

Certinvest Arta Romaneasca este un fond inchis de investitii lansat pe piata in aprilie 2011. Pana in prezent, acesta a atras active de 1,8 milioane de euro, de la aproape 50 de clienti, persoane fizice si juridice. Portofoliul fondului cuprinde 46 de lucrari de arta realizate de artisti romani.


Clientii private banking ai Bancii Transilvania pot achizitiona unitati de fond iar daca sunt interesati, pot opta inclusiv pentru vizionarea lucrarilor de portofoliu.

“Prin colaborarea cu Certinvest, facem un pas inainte pentru impulsionarea investitiilor in arta, dar sipentru diversificarea portofoliului de investitii al clientilor nostru din segmentul private banking”, a precizat Anca Craciun, director de private banking la Banca Transilvania.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Investitii


Se schimba strategia statului la Hidroelectrica inainte de listare?
Se schimba strategia statului la Hidroelectrica inainte de listare?

Fondul Proprietatea (FP) a cerut ca in AGA din 13 mai sa se dezbata acordarea de dividende suplimentare de 1 miliard lei. In 2020, 2019 si 2018 solicitari similare fusesera acceptate.

4 Mai 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Cum se explica efervescenta bursei
Cum se explica efervescenta bursei

Un numar tot mai mare de emisiuni de actiuni si obligatiuni bat la poarta BVB in ultima vreme, maximele pre-criza financiara au fost depasite de catre indici, iar apetitul de risc e in crestere odata cu sperantele ca pandemia se va sfarsi in curand.

21 Aprilie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Pandemia a impulsionat listarea Allview la bursa
Pandemia a impulsionat listarea Allview la bursa

Daca in ceea ce priveste companiile din Horeca ultimul an a fost dezamagitor, furnizorii de gadgeturi electronice si-au vazut conturile pline pe fondul unei cereri in crestere.

1 Aprilie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Multe companii listate au avut profituri in crestere in anul pandemiei
Multe companii listate au avut profituri in crestere in anul pandemiei

Desi au existat domenii de activitate lovite dur in primul an al pandemiei, in special din zona Horeca, 2020 a avut si multi premianti la bursa din perspectiva evolutiei profitului si cifrei de afaceri.

10 Martie 2021 | Investitii (fonduri + burse)

Mai multe articole

Inapoi sus