Bancile nu vor lucra cu publicul luni, cu exceptia unor unitati din centrele comerciale

Pe 16 aprilie, in a doua zi de Paste, majoritatea agentiilor bancare vor fi inchise. Program cu publicul vor avea doar cateva unitati din incinta centrelor comerciale.


BRD
inchide toate agentiile duminica si luni. Exceptie fac agentiile din incinta supermarketurilor, care vor functiona dupa programul normal, precum si unitatea din aeroportul Henri Coanda.

In cele doua zile, banca limiteaza si functionarea serviciului de phone banking, Vocalis. Clientii vor putea sa foloseasca doar optiunile automate de interogare a soldului si de consultare a ultimelor operatiuni aferente contului curent.

BCR inchide toate unitatile in data de 16 aprilie, inclusiv cele din mall-uri. Agentiile vor avea program normal vineri, 13 aprilie, si sambata, 14 aprilie.

Si Raiffeisen Bank a limitat activitatea agentiilor in perioada Sarbatorilor. Zilele de 15 si 16 aprilie sunt zile nelucratoare, inclusiv pentru serviciul call center. De asemenea, si agentiile care au in mod obisnuit program sambata vor fi inchise. Exceptie fac unitatile din cadrul hypermarketurilor si mall-urilor, care vor fi deschise conform programului normal, pe parcursul celor trei zile.

Si unitatile Carpatica vor fi inchise luni, in timp ce vineri, agentiile bancii vor fi deschise numai pana la ora 14:00.

Banca Transilvania va mentine deschise in ziua de sambata doar o parte unitati, in timp ce duminica si luni vor avea program cu publicul numai anumite agentii din aeroporturi si mall-uri.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Cum functioneaza si ce provocari aduce autentificarea stricta a clientilor in tranzactiile electronice
Cum functioneaza si ce provocari aduce autentificarea stricta a clientilor in tranzactiile electronice

Sistemul bancar autohton a implementat din ianuarie noile protocoale la nivel european pentru securizarea tranzactiilor electronice, ceea ce pentru utilizatorul obisnuit se traduce in pasi suplimentari pentru validarea unor operatiuni.

12 Ianuarie 2021 | Info banci

Scad dobanzile la credite si titluri de stat, urmeaza si cele la depozite
Scad dobanzile la credite si titluri de stat, urmeaza si cele la depozite

Dobanzile la creditele populatiei si companiilor dar si dobanzile la care se imprumuta statul au inceput anul in scadere. Vestea proasta este ca le vor urma si dobanzile la depozite.

11 Ianuarie 2021 | Info banci

CSALB: Negocierea intre parti este recomandata si de CJUE
CSALB: Negocierea intre parti este recomandata si de CJUE

Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in domeniul Bancar (CSALB) considera ca una dintre deciziile Curtii de Justitie a Uniunii Europene ar putea determina instantele de judecata sa recomande bancilor si consumatorilor sa negocieze inainte de inceperea unui proces.

21 Decembrie 2020 | Info banci

Dobanzile la depozite au intrat la cura de slabire
Dobanzile la depozite au intrat la cura de slabire

Mai multe banci au anuntat reducerea dobanzilor la depozitele in lei, o miscare care poate anticipa reducerea inflatiei pe parcursul anului viitor.

11 Decembrie 2020 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus