Bancile nu vor lucra cu publicul luni, cu exceptia unor unitati din centrele comerciale

Pe 16 aprilie, in a doua zi de Paste, majoritatea agentiilor bancare vor fi inchise. Program cu publicul vor avea doar cateva unitati din incinta centrelor comerciale.


BRD
inchide toate agentiile duminica si luni. Exceptie fac agentiile din incinta supermarketurilor, care vor functiona dupa programul normal, precum si unitatea din aeroportul Henri Coanda.

In cele doua zile, banca limiteaza si functionarea serviciului de phone banking, Vocalis. Clientii vor putea sa foloseasca doar optiunile automate de interogare a soldului si de consultare a ultimelor operatiuni aferente contului curent.

BCR inchide toate unitatile in data de 16 aprilie, inclusiv cele din mall-uri. Agentiile vor avea program normal vineri, 13 aprilie, si sambata, 14 aprilie.

Si Raiffeisen Bank a limitat activitatea agentiilor in perioada Sarbatorilor. Zilele de 15 si 16 aprilie sunt zile nelucratoare, inclusiv pentru serviciul call center. De asemenea, si agentiile care au in mod obisnuit program sambata vor fi inchise. Exceptie fac unitatile din cadrul hypermarketurilor si mall-urilor, care vor fi deschise conform programului normal, pe parcursul celor trei zile.

Si unitatile Carpatica vor fi inchise luni, in timp ce vineri, agentiile bancii vor fi deschise numai pana la ora 14:00.

Banca Transilvania va mentine deschise in ziua de sambata doar o parte unitati, in timp ce duminica si luni vor avea program cu publicul numai anumite agentii din aeroporturi si mall-uri.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

SONDAJ CONSO

Parerea ta conteaza!


Samsung Galaxy Tab

Dorim sa stim parerea ta despre serviciile oferite de Conso.

Participa la un scurt sondaj si vei fi automat inscris intr-o tragere la sorti.
Marele premiu: o tableta Samsung Galaxy Tab S5e.

Particip la sondaj Detalii sondaj

ALTE ARTICOLE - Info banci


Cum se deschide un cont bancar exclusiv online
Cum se deschide un cont bancar exclusiv online

Pandemia a obligat furnizorii de servicii financiare sa se plieze pe noile norme sociale iar distantarea fizica se poate practica acum intre functionarii si clienti cu conditia sa existe o conexiune de internet functionala si autentificarea prealabila a solicitantilor.

20 Octombrie 2020 | Info banci

Mai putine impacari intre consumatori si banci. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB
Mai putine impacari intre consumatori si banci. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB

Daca anul trecut, in 85% dintre negocieri, partile acceptau solutia data de conciliatori, procentul a scazut la 80% in acest an, tendinta fiind observata in ultimele luni. Care sunt cauzele si ce recomanda CSALB?

7 Octombrie 2020 | Info banci

Bilant la 5 ani si planuri de viitor pentru CSALB
Bilant la 5 ani si planuri de viitor pentru CSALB

In luna septembrie, s-au Implinit 5 ani de la Infiintarea Centrului de Solutionare Alternativa a Litigiilor In domeniul Bancar (CSALB), prima entitate care solutioneaza pe cale extrajudiciara litigiile dintre consumatori si comerciantii din sistemul financiar-bancar.

30 Septembrie 2020 | Info banci

Cum sa faci bani de pe urma bancii aducand clienti noi
Cum sa faci bani de pe urma bancii aducand clienti noi

UniCredit Bank copiaza modelul folosit de Revolut, ING Bank si Raiffeisen Bank si ofera un stimulent de 50 de lei clientilor care isi conving cunoscutii sa deschida conturi curente in lei, pentru ei sau pentru copiii/parintii lor.

18 Septembrie 2020 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus