top banner

Bancile nu vor lucra cu publicul luni, cu exceptia unor unitati din centrele comerciale

13 Aprilie 2012 | Autor: Conso

Pe 16 aprilie, in a doua zi de Paste, majoritatea agentiilor bancare vor fi inchise. Program cu publicul vor avea doar cateva unitati din incinta centrelor comerciale.
BRD inchide toate agentiile duminica si luni. Exceptie fac agentiile din incinta supermarketurilor, care vor functiona dupa programul normal, precum si unitatea din aeroportul Henri Coanda.
In cele doua zile, banca limiteaza si functionarea serviciului de phone banking, Vocalis. Clientii vor putea sa foloseasca doar optiunile automate de interogare a soldului si de consultare a ultimelor operatiuni aferente contului curent.
BCR inchide toate unitatile in data de 16 aprilie, inclusiv cele din mall-uri. Agentiile vor avea program normal vineri, 13 aprilie, si sambata, 14 aprilie.
Si Raiffeisen Bank a limitat activitatea agentiilor in perioada Sarbatorilor. Zilele de 15 si 16 aprilie sunt zile nelucratoare, inclusiv pentru serviciul call center. De asemenea, si agentiile care au in mod obisnuit program sambata vor fi inchise. Exceptie fac unitatile din cadrul hypermarketurilor si mall-urilor, care vor fi deschise conform programului normal, pe parcursul celor trei zile.
Si unitatile Carpatica vor fi inchise luni, in timp ce vineri, agentiile bancii vor fi deschise numai pana la ora 14:00.
Banca Transilvania va mentine deschise in ziua de sambata doar o parte unitati, in timp ce duminica si luni vor avea program cu publicul numai anumite agentii din aeroporturi si mall-uri.
Comparații

Credite nevoi personale

Credite nevoi personale
  • Compari ofertele și economisești bani
  • Aplici online la credit
  • Verifici situația de la Biroul de Credit
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Info banci

Alte Articole

Conso se reinventeaza dupa o investitie de peste 70.000 euro

Conso se reinventeaza dupa o investitie de peste 70.000 euro

Portalul financiar Conso a fost reconstruit integral pe o arhitectura web moderna, in urma unui proiect derulat pe parcursul ultimelor 18 luni, cu o investitie de peste 70.000 euro. Arhitectura noua aduce importante imbunatatiri pentru utilizatorii site-ului, precum si noi functionalitati.

17 Mai 2022 | Info banci
Creditele in valuta-cum ne afecteaza schimbarea indicilor de referinta?

Creditele in valuta-cum ne afecteaza schimbarea indicilor de referinta?

Dupa modelul IRCC care a inlocuit Robor in Romania, creditele in franci elvetieni, dolari, lire sterline si yeni au schimbat referinta Libor din acest an.

03 Feb 2022 | Info banci
Calatoria aplicatiei ING Home’Bank in 15 ani de la lansare

Calatoria aplicatiei ING Home’Bank in 15 ani de la lansare

ING Home’Bank este o aplicatie completa de internet banking, care astazi are peste 1,1 milioane de utilizatori activi si 26 milioane de sesiuni pe luna. Prin intermediul ei, oricine poate deschide relatia cu banca, poate accesa toate serviciile si produsele curente si poate inclusiv sa inchida relatia, totul online, oriunde, oricand.

22 Dec 2021 | Info banci
Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati

Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati

Bancile au inceput sa isi adapteze oferta pentru a ajunge si la persoanele cu deficiente de auz sau de vedere, din dorinta a largi cat mai mult posibil baza actuala de clienti.

15 Oct 2021 | Info banci

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul