Bancile nu vor lucra cu publicul luni, cu exceptia unor unitati din centrele comerciale

Pe 16 aprilie, in a doua zi de Paste, majoritatea agentiilor bancare vor fi inchise. Program cu publicul vor avea doar cateva unitati din incinta centrelor comerciale.


BRD
inchide toate agentiile duminica si luni. Exceptie fac agentiile din incinta supermarketurilor, care vor functiona dupa programul normal, precum si unitatea din aeroportul Henri Coanda.

In cele doua zile, banca limiteaza si functionarea serviciului de phone banking, Vocalis. Clientii vor putea sa foloseasca doar optiunile automate de interogare a soldului si de consultare a ultimelor operatiuni aferente contului curent.

BCR inchide toate unitatile in data de 16 aprilie, inclusiv cele din mall-uri. Agentiile vor avea program normal vineri, 13 aprilie, si sambata, 14 aprilie.

Si Raiffeisen Bank a limitat activitatea agentiilor in perioada Sarbatorilor. Zilele de 15 si 16 aprilie sunt zile nelucratoare, inclusiv pentru serviciul call center. De asemenea, si agentiile care au in mod obisnuit program sambata vor fi inchise. Exceptie fac unitatile din cadrul hypermarketurilor si mall-urilor, care vor fi deschise conform programului normal, pe parcursul celor trei zile.

Si unitatile Carpatica vor fi inchise luni, in timp ce vineri, agentiile bancii vor fi deschise numai pana la ora 14:00.

Banca Transilvania va mentine deschise in ziua de sambata doar o parte unitati, in timp ce duminica si luni vor avea program cu publicul numai anumite agentii din aeroporturi si mall-uri.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Info banci


Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati
Produse si servicii bancare pentru clientii cu dizabilitati

Bancile au inceput sa isi adapteze oferta pentru a ajunge si la persoanele cu deficiente de auz sau de vedere, din dorinta a largi cat mai mult posibil baza actuala de clienti.

15 Octombrie 2021 | Info banci

Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu
Cum pot fi evitate comisioanele de retragere si depunere de numerar la ghiseu

Bancile penalizeaza operatiunile cu numerar in succursale, iar retragerile/depunerile de numerar la ghiseu pot echivala, procentual, cu o dobanda la termen. Exista insa modalitati de ocolire a acestor costuri.

3 August 2021 | Info banci

Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori
Concilierea SAL-Fin si CSALB e tot mai solicitata de consumatori

Numarul consumatorilor de servicii financiare care au apelat in 2020 la solutiile intermediate de cele doua entitati de solutionare alternativa a litigiilor in domeniul financiar (SAL-Fin si CSALB) a fost in crestere semnificativa.

13 Mai 2021 | Info banci

Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit
Digitalizarea a ajuns si la cardurile de credit

Pandemia a mutat tot mai multe operatiuni in zona online. Mai multe institutii financiare permit achizitionarea cardurilor de credit fara prezenta fizica. Cu fiecare saptamana care trece, se mareste numarul celor care fac tranzitia de la prezenta fizica in zona digitala.

28 Aprilie 2021 | Info banci

Mai multe articole

Inapoi sus