Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Termen final pentru deconturile Start-up Nation 2017! Nu va fi prelungit!

Autor: Conso |

Publicat in: IMM

 

Firmele participante in Programul Start-up Nation 2017 mai au doar trei saptamani pentru depunerea decontului de cheltuieli. Termenul limita maxim este 29 septembrie si nu va fi prelungit, anunta Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat. 

Beneficiarii au obligatia, conform procedurii de implementare a programului, ca in maximum un an de la intrarea in vigoare a Acordurilor de finantare sa efectueze cheltuielile si sa depuna documentatia aferenta cererii de plata/rambursare la sediul Agentiilor pentru IMM, Atragere de Investitii si Promovare a Exportului, dar nu mai tarziu de 29 septembrie 2018.

In plus, Ministerul reaminteste ca la sfarsitul lunii decembrie, va fi ultima zi de plata in Start Up Nation 2017. 

Ministrul de resort a precizat, totodata, ca banii pentru deconturi exista in conturile bancilor si in conturile agentiilor regionale. 

Cand incepe Start-up Nation 2018?


Pe de alta parte, reprezentantii Ministrului spun ca asteapta sa termine procedurile principale din editia 2017 pentru a deschide inscrierea in editia 2018 a programului Start-Up Nation.

„Finalizarea editiei 2017 a Start-Up Nation este o premisa esentiala pentru demararea editiei 2018 a programului, asteptat si solicitat de mii de intreprinzatori care vor sa investeasca in viitorul lor”, precizeaza MMACA.

8.444 de firme au fost declarate castigatoare in cadrul programului Start-up Nation 2017. Dintre acestea, la inceputul lunii iulie, mai putin de un sfert primisera fondurile nerambusrabile de maximum 200.000 de lei fiecare. 

Editia din anul 2017 a programului Start-Up Nation a avut finantare duala: 1,2 miliarde de lei de la bugetul de stat si 500 de milioane de lei pe partea de fonduri europene.

Alte articole din IMM

IMM

Ajutoare de stat pentru firme! Ce sume pot obtine?

Firmele care desfasoara activitati de comert si servicii pot depune, in aceasta perioada, cereri de ajutoare de stat nerambursabile pentru promovarea produselor si dezvoltarea afacerii, in cadrul unui program al Ministerului pentru IMM-uri. Institutia a derulat un program similar si pentru microindustrializare. Citeste mai mult

S-a dat startul pentru accesarea fondurilor europene de catre fermieri

De la 1 august, tinerii fermieri si fermele mici pot depune cereri de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020. Fondurile totale disponibile in 2018 prin submasurile 6.1 si 6.3 se ridica la 62,5 milioane de euro. Citeste mai mult

Opinii recente

de Catalina Ipati Constantinescu

"Am avut un împrumut la Onnen care s-a cesionat la cei de la Tbi Credit. În data de 5. 10. 2018 am achitat suma comunicata ..."

Facebook