IMM-urile pot afla gratuit ce limita de credit pot obtine pentru investitii

Pana in luna februarie 2013, ProCredit Bank analizeaza si calculeaza gratuit suma limita pe care clientii o pot accesa pentru punerea in aplicare a planurile de dezvoltare pe care le au.

Creditele de investitii pentru retehnologizarea sau dezvoltarea afacerii pot fi obtinute fara avans iar analiza dosarului de credit este gratuita. De asemenea, iar costurile de finantare sunt mai mici decat cele standard in perioada promotiei.


Odata aprobat creditul, suma obtinuta poate fi accesata oricand in urmatoarele 6 luni, in functie de caracteristicile fiecarui plan de investitii in parte. Rambursarea sumelor folosite se poate face pe o perioada de pana la 15 ani pentru imobile, respectiv 10 ani pentru echipamente.

Facilitatea oferita de ProCredit Bank se adreseaza mai multor categorii de firme, inclusiv intreprinderi individuale, familiale sau PFA, fara a exclude firmele sau persoanele care isi desfasoara activitatea in domeniul agricol.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - IMM


Pachetele ING FIX te ajuta sa ramai concentrat pe afacerea ta
Pachetele ING FIX te ajuta sa ramai concentrat pe afacerea ta

Predictibilitatea este una dintre principalele nevoi ale antreprenorilor romani. Mai ales in contextul local de afaceri, care este unul dinamic si pe alocuri imprevizibil.

1 Noiembrie 2021 | Articol sponsorizat

IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor
IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor

Dupa IMM Invest si IMM Leasing, IMM Factor este al treilea program guvernamental ce incearca sa sprijine micile afaceri in cautare de finantari.

1 Septembrie 2020 | IMM

Alternative de finantare pentru companiile mici
Alternative de finantare pentru companiile mici

Pentru micile afaceri care au nevoie de finantare, pe langa mai cunoscutul program guvernamental IMM Invest, a aparut recent si IMM Leasing, iar bancile au la randul lor scheme de finantare cu bani europeni.

29 Iulie 2020 | IMM

Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?
Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?

IMM Invest, programul prin care statul isi propune sa ajute firmele mici si mijlocii cu garantarea imprumuturilor si subventionarea dobanzilor pentru creditele pentru capital de lucru si investitii a demarat, zece zile mai tarziu, in viteza.

29 Aprilie 2020 | IMM

Mai multe articole

Inapoi sus