Folosim cookies pentru a face website-ul mai usor de utilizat, in conformitate cu Noul Regulament al Uniunii Europene cu privire la Protectia Datelor Personale (GDPR). Citeste Politica de Confidentialitate.

Garanti Bank ofera reduceri de costuri companiilor conduse de femei

Autor: Conso |

Publicat in: IMM

 

Garanti Bank a decis sa ofere reduceri de costuri la produsele si serviciile bancii, companiilor in care femeile au o prezenta semnificativa in actionariat.

Pachetul pus la punct de banca presupune eliminarea comisioanelor operationale pentru platile interbancare in lei si reducerea cu 50% a comisioanelor operationale pentru platile externe realizate in primele 6 luni de la deschiderea contului.

De asemenea, companiile beneficiaza si eliminarea comisionului de acordare a oricarui tip de credit contractat, precum si a taxei de activare pentru serviciul de internet banking, Garanti Online.

In plus, femeile antreprenor pot beneficia de conditii speciale la utilizarea cardului de credit Bonus Card cu oglinda. Ele nu vor plati comision de emitere si vor beneficia de dublarea bonusului acumulat la cumparaturile efectuate in week-end-urile din lunile martie si decembrie.

“In randul clientilor nostri din sectorul IMM vedem din ce in ce mai multe afaceri de succes conduse de femei si suntem interesati sa oferim acestui segment sustinerea necesara. In dezvoltarea proiectului am tinut cont si de succesul inregistrat de oferta similara dezvoltata de Garanti Bank in Turcia, precum si de rezultatele obtinute pe acest segment.” a declarat Cristian Dragos, director general adjunct Garanti Bank.

Alte articole din IMM

IMM

Ajutoare de stat pentru firme! Ce sume pot obtine?

Firmele care desfasoara activitati de comert si servicii pot depune, in aceasta perioada, cereri de ajutoare de stat nerambursabile pentru promovarea produselor si dezvoltarea afacerii, in cadrul unui program al Ministerului pentru IMM-uri. Institutia a derulat un program similar si pentru microindustrializare. Citeste mai mult

S-a dat startul pentru accesarea fondurilor europene de catre fermieri

De la 1 august, tinerii fermieri si fermele mici pot depune cereri de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020. Fondurile totale disponibile in 2018 prin submasurile 6.1 si 6.3 se ridica la 62,5 milioane de euro. Citeste mai mult

Facebook