Garanti Bank ofera reduceri de costuri companiilor conduse de femei

Garanti Bank a decis sa ofere reduceri de costuri la produsele si serviciile bancii, companiilor in care femeile au o prezenta semnificativa in actionariat.

Pachetul pus la punct de banca presupune eliminarea comisioanelor operationale pentru platile interbancare in lei si reducerea cu 50% a comisioanelor operationale pentru platile externe realizate in primele 6 luni de la deschiderea contului.


De asemenea, companiile beneficiaza si eliminarea comisionului de acordare a oricarui tip de credit contractat, precum si a taxei de activare pentru serviciul de internet banking, Garanti Online.

In plus, femeile antreprenor pot beneficia de conditii speciale la utilizarea cardului de credit Bonus Card cu oglinda. Ele nu vor plati comision de emitere si vor beneficia de dublarea bonusului acumulat la cumparaturile efectuate in week-end-urile din lunile martie si decembrie.

“In randul clientilor nostri din sectorul IMM vedem din ce in ce mai multe afaceri de succes conduse de femei si suntem interesati sa oferim acestui segment sustinerea necesara. In dezvoltarea proiectului am tinut cont si de succesul inregistrat de oferta similara dezvoltata de Garanti Bank in Turcia, precum si de rezultatele obtinute pe acest segment.” a declarat Cristian Dragos, director general adjunct Garanti Bank.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - IMM


Pachetele ING FIX te ajuta sa ramai concentrat pe afacerea ta
Pachetele ING FIX te ajuta sa ramai concentrat pe afacerea ta

Predictibilitatea este una dintre principalele nevoi ale antreprenorilor romani. Mai ales in contextul local de afaceri, care este unul dinamic si pe alocuri imprevizibil.

1 Noiembrie 2021 | Articol sponsorizat

IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor
IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor

Dupa IMM Invest si IMM Leasing, IMM Factor este al treilea program guvernamental ce incearca sa sprijine micile afaceri in cautare de finantari.

1 Septembrie 2020 | IMM

Alternative de finantare pentru companiile mici
Alternative de finantare pentru companiile mici

Pentru micile afaceri care au nevoie de finantare, pe langa mai cunoscutul program guvernamental IMM Invest, a aparut recent si IMM Leasing, iar bancile au la randul lor scheme de finantare cu bani europeni.

29 Iulie 2020 | IMM

Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?
Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?

IMM Invest, programul prin care statul isi propune sa ajute firmele mici si mijlocii cu garantarea imprumuturilor si subventionarea dobanzilor pentru creditele pentru capital de lucru si investitii a demarat, zece zile mai tarziu, in viteza.

29 Aprilie 2020 | IMM

Mai multe articole

Inapoi sus