CEC finanteaza antreprenorii debutanti

Persoanele care participa in programul de stimulare a antreprenorilor tineri pot obtine credite in lei de la CEC Bank, la o rata a dobanzii ce cuprinde o marja de 3% peste Robor la 6 luni.


Dobanda este variabila si se actualizeaza semestrial. Costul creditului include un comision de analiza de 200 lei si un comision anual de administrare, de 0,75% la sold.

Perioada de gratie poate ajunge pana la 12 luni. Banca accepta garantii financiare, emise de Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM, ce pot acoperi pana la 80% din suma imprumutata.

Clientii eligibili sunt microintreprinderile debutante, ale caror planuri de afaceri au fost selectate de Ministerul Economiei, in cadrul programului pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii de microintreprinderi. Alocatia financiara nerambursabila este de pana la 50% din cheltuielile eligibile, dar nu mai mult de echivalentul a 10.000 euro pe beneficiar.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - IMM


Pachetele ING FIX te ajuta sa ramai concentrat pe afacerea ta
Pachetele ING FIX te ajuta sa ramai concentrat pe afacerea ta

Predictibilitatea este una dintre principalele nevoi ale antreprenorilor romani. Mai ales in contextul local de afaceri, care este unul dinamic si pe alocuri imprevizibil.

1 Noiembrie 2021 | Articol sponsorizat

IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor
IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor

Dupa IMM Invest si IMM Leasing, IMM Factor este al treilea program guvernamental ce incearca sa sprijine micile afaceri in cautare de finantari.

1 Septembrie 2020 | IMM

Alternative de finantare pentru companiile mici
Alternative de finantare pentru companiile mici

Pentru micile afaceri care au nevoie de finantare, pe langa mai cunoscutul program guvernamental IMM Invest, a aparut recent si IMM Leasing, iar bancile au la randul lor scheme de finantare cu bani europeni.

29 Iulie 2020 | IMM

Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?
Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?

IMM Invest, programul prin care statul isi propune sa ajute firmele mici si mijlocii cu garantarea imprumuturilor si subventionarea dobanzilor pentru creditele pentru capital de lucru si investitii a demarat, zece zile mai tarziu, in viteza.

29 Aprilie 2020 | IMM

Mai multe articole

Inapoi sus