CEC Bank ofera credite agricultorilor in baza subventiilor primite de la APIA

CEC Bank a semnat cu APIA o conventie prin care va finanta capitalul de lucru al beneficiarilor de subventii din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala.


CEC Bank, Agentia de Plati petnru Interventii in Agricultura (APIA) si Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR) au semnat la finalul lunii ianuarie o conventie privind finantarea capitalului de lucru pentru beneficiarii masurilor de dezvoltare rurala cuprinse in Axa II a Programului de Dezvoltare Rurala 2007-2013.

Categoriile de clienti eligibili care pot accesa aceste credite sunt beneficiarii masurilor 211 (sprijin pentru terenurile agricole situate in Zona Montana Defavorizata), 212 (sprijin pentru terenurile agricole situate in alte zone defavorizate) si 214 (plati de agro-mediu).

Cea din urma categorie se refera la fermierii, persoane fizice sau juridice, care desfasoara activitati pe terenuri agricole in zonele vizate.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - IMM


Pachetele ING FIX te ajuta sa ramai concentrat pe afacerea ta
Pachetele ING FIX te ajuta sa ramai concentrat pe afacerea ta

Predictibilitatea este una dintre principalele nevoi ale antreprenorilor romani. Mai ales in contextul local de afaceri, care este unul dinamic si pe alocuri imprevizibil.

1 Noiembrie 2021 | Articol sponsorizat

IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor
IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor

Dupa IMM Invest si IMM Leasing, IMM Factor este al treilea program guvernamental ce incearca sa sprijine micile afaceri in cautare de finantari.

1 Septembrie 2020 | IMM

Alternative de finantare pentru companiile mici
Alternative de finantare pentru companiile mici

Pentru micile afaceri care au nevoie de finantare, pe langa mai cunoscutul program guvernamental IMM Invest, a aparut recent si IMM Leasing, iar bancile au la randul lor scheme de finantare cu bani europeni.

29 Iulie 2020 | IMM

Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?
Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?

IMM Invest, programul prin care statul isi propune sa ajute firmele mici si mijlocii cu garantarea imprumuturilor si subventionarea dobanzilor pentru creditele pentru capital de lucru si investitii a demarat, zece zile mai tarziu, in viteza.

29 Aprilie 2020 | IMM

Mai multe articole

Inapoi sus