BERD ofera ProCredit Bank 11,4 milioane euro pentru finantarea firmelor

ProCredit Bank a primit un imprumut sindicalizat de 11,4 milioane euro de la BERD, in vederea finantarii companiilor mici si mijlocii.

ProCredit Bank va folosi imprumutul pentru creditarea intreprinzatorilor locali din toata tara care lucreaza in productie, servicii, comert sau agricultura. Proiectul va sprijini dezvoltarea portofoliului de credite al bancii.


Acesta este al doilea imprumut sindicalizat in sectorul financiar din Romania de la declansarea crizei si primul catre o banca care finanteaza intreprinderile mici.

“Suntem increzatori ca noul imprumut va avea un impact pozitiv asupra activitatii noastre pe piata romaneasca si va oferi un sprijin financiar suplimentar pentru intreprinderile foarte mici, mici si mijlocii cu care noi colaboram”, a declarat Andreea Enache, director Divizia Clienti Persoane Juridice, la ProCredit Bank.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - IMM


Pachetele ING FIX te ajuta sa ramai concentrat pe afacerea ta
Pachetele ING FIX te ajuta sa ramai concentrat pe afacerea ta

Predictibilitatea este una dintre principalele nevoi ale antreprenorilor romani. Mai ales in contextul local de afaceri, care este unul dinamic si pe alocuri imprevizibil.

1 Noiembrie 2021 | Articol sponsorizat

IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor
IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor

Dupa IMM Invest si IMM Leasing, IMM Factor este al treilea program guvernamental ce incearca sa sprijine micile afaceri in cautare de finantari.

1 Septembrie 2020 | IMM

Alternative de finantare pentru companiile mici
Alternative de finantare pentru companiile mici

Pentru micile afaceri care au nevoie de finantare, pe langa mai cunoscutul program guvernamental IMM Invest, a aparut recent si IMM Leasing, iar bancile au la randul lor scheme de finantare cu bani europeni.

29 Iulie 2020 | IMM

Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?
Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?

IMM Invest, programul prin care statul isi propune sa ajute firmele mici si mijlocii cu garantarea imprumuturilor si subventionarea dobanzilor pentru creditele pentru capital de lucru si investitii a demarat, zece zile mai tarziu, in viteza.

29 Aprilie 2020 | IMM

Mai multe articole

Inapoi sus