BERD ofera ProCredit Bank 11,4 milioane euro pentru finantarea firmelor

Autor: Conso |

Publicat in: IMM

 

ProCredit Bank a primit un imprumut sindicalizat de 11,4 milioane euro de la BERD, in vederea finantarii companiilor mici si mijlocii.

ProCredit Bank va folosi imprumutul pentru creditarea intreprinzatorilor locali din toata tara care lucreaza in productie, servicii, comert sau agricultura. Proiectul va sprijini dezvoltarea portofoliului de credite al bancii.

Acesta este al doilea imprumut sindicalizat in sectorul financiar din Romania de la declansarea crizei si primul catre o banca care finanteaza intreprinderile mici.

“Suntem increzatori ca noul imprumut va avea un impact pozitiv asupra activitatii noastre pe piata romaneasca si va oferi un sprijin financiar suplimentar pentru intreprinderile foarte mici, mici si mijlocii cu care noi colaboram”, a declarat Andreea Enache, director Divizia Clienti Persoane Juridice, la ProCredit Bank.

Alte articole din IMM

IMM

Ajutoare de stat pentru firme! Ce sume pot obtine?

Firmele care desfasoara activitati de comert si servicii pot depune, in aceasta perioada, cereri de ajutoare de stat nerambursabile pentru promovarea produselor si dezvoltarea afacerii, in cadrul unui program al Ministerului pentru IMM-uri. Institutia a derulat un program similar si pentru microindustrializare. Citeste mai mult

S-a dat startul pentru accesarea fondurilor europene de catre fermieri

De la 1 august, tinerii fermieri si fermele mici pot depune cereri de finantare prin Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020. Fondurile totale disponibile in 2018 prin submasurile 6.1 si 6.3 se ridica la 62,5 milioane de euro. Citeste mai mult

Facebook