BCR a lansat un pachet de servicii si pentru micii comercianti

BCR a pus la punct un pachet de produse si servicii de baza si pentru micii comercianti, dupa o structura similara pachetelor oferite populatiei. Primele 6 luni sunt gratuite pentru clientii noi.

Pachetul ofera comerciantilor cu ridicata sau amanuntul servicii ce plati, schimb valutar si finantare, la care se adauga posibilitatea de a achizitiona pachetul de semnatura electronica cu o reducere de 23% si accesul gratuit la platforma BCR Antreprenor.


Clientii nou atrasi de banca vor beneficia de 6 luni de gratuitate la toate platile si incasarile in lei, precum si la administrarea contului curent, facilitati la instalarea de POS, reduceri de 25% a comisionului de procesare a platilor prin aplicatiile e-commerce si acces gratuit la serviciul de negociere online sau la telefon a cursului de schimb.

“Comertul pune economia in miscare si e timpul ca bancile sa puna comertul in miscare”, a declarat Melania Mirea, sef departament Microintreprinderi in cadrul BCR.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - IMM


Pachetele ING FIX te ajuta sa ramai concentrat pe afacerea ta
Pachetele ING FIX te ajuta sa ramai concentrat pe afacerea ta

Predictibilitatea este una dintre principalele nevoi ale antreprenorilor romani. Mai ales in contextul local de afaceri, care este unul dinamic si pe alocuri imprevizibil.

1 Noiembrie 2021 | Articol sponsorizat

IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor
IMM Factor ajuta micile afaceri cu probleme la incasarea facturilor

Dupa IMM Invest si IMM Leasing, IMM Factor este al treilea program guvernamental ce incearca sa sprijine micile afaceri in cautare de finantari.

1 Septembrie 2020 | IMM

Alternative de finantare pentru companiile mici
Alternative de finantare pentru companiile mici

Pentru micile afaceri care au nevoie de finantare, pe langa mai cunoscutul program guvernamental IMM Invest, a aparut recent si IMM Leasing, iar bancile au la randul lor scheme de finantare cu bani europeni.

29 Iulie 2020 | IMM

Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?
Programul IMM Invest: Cum sa iei bani de la stat cu dobanda zero?

IMM Invest, programul prin care statul isi propune sa ajute firmele mici si mijlocii cu garantarea imprumuturilor si subventionarea dobanzilor pentru creditele pentru capital de lucru si investitii a demarat, zece zile mai tarziu, in viteza.

29 Aprilie 2020 | IMM

Mai multe articole

Inapoi sus