CEC Bank a redus dobanzile la depozitele in lei

Economiile noi depuse la CEC Bank aduc clientilor o rata de dobanda cu pana la 0,45 puncte procentuale mai mica. Cel mai mare nivel ajunge la 6,25%, la depozitul standard pe 9 luni sau 1 an.

Clientii care aleg sa isi depuna banii pe perioade mai scurte, intre 1 luna si 6 luni, primesc dobanzi cuprinse intre 5,25% si 6%. CEC Bank ofera si posibilitatea constituirii de depozite pe 7 zile, caz in care rata dobanzii este de 2,50%.


Depozitul la termen ce permite depuneri ulterioare implica o rata de dobanda ce porneste de la 5,80%, pentru scadenta de 1 luna, si ajunge la 6,25%, pentru scadenta de 12 luni.

Valoarea minima pentru constituirea unui depozit standard este de 300 lei in timp ce in pentru depozitul la termen cu depuneri ulterioare, suma minima de constituire este 500 lei.

Rata dobanzii este fixa pe toata perioada de constituire iar la scadenta, dobanda acumulata se capitalizeaza sau se vireaza in contul curent, in functie de optiunea clientilor.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Mai are sens sa economisim in euro?
Mai are sens sa economisim in euro?

Dupa o lunga perioada de stabilitate a cursului de schimb si dobanzi apropiate de zero pentru depozitele la termen in valuta, nu multi si-ar mai pune aceasta intrebare. Totusi, lucrurile se pot schimba pe termen mediu.

26 August 2021 | Depozite

Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management
Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management

Incepand din 22 iunie, populatia are acces la noi emisiuni de titluri de stat ce vor fi listate la bursa, in lei si euro. Randamentele sunt insa in scadere, in ciuda cresterii inflatiei.

22 Iunie 2021 | Depozite

Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite
Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite

Diferenta de randament dintre depozitele la termen si conturile de economii s-a redus treptat, iar avantajele mobilitatii banilor nu sunt de negliljat.

3 Iunie 2021 | Depozite

Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare
Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare

Cresterea inflatiei din ultima vreme si estimarile pesimiste ale BNR pentru finalul anului nu au determinat, cel putin deocamdata, o majorare a dobanzilor la termen, bancile avand suficient spatiu de manevra pentru intarzierea acestui pas.

31 Mai 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus