CEC Bank a redus dobanzile la depozitele in lei

Economiile noi depuse la CEC Bank aduc clientilor o rata de dobanda cu pana la 0,45 puncte procentuale mai mica. Cel mai mare nivel ajunge la 6,25%, la depozitul standard pe 9 luni sau 1 an.

Clientii care aleg sa isi depuna banii pe perioade mai scurte, intre 1 luna si 6 luni, primesc dobanzi cuprinse intre 5,25% si 6%. CEC Bank ofera si posibilitatea constituirii de depozite pe 7 zile, caz in care rata dobanzii este de 2,50%.


Depozitul la termen ce permite depuneri ulterioare implica o rata de dobanda ce porneste de la 5,80%, pentru scadenta de 1 luna, si ajunge la 6,25%, pentru scadenta de 12 luni.

Valoarea minima pentru constituirea unui depozit standard este de 300 lei in timp ce in pentru depozitul la termen cu depuneri ulterioare, suma minima de constituire este 500 lei.

Rata dobanzii este fixa pe toata perioada de constituire iar la scadenta, dobanda acumulata se capitalizeaza sau se vireaza in contul curent, in functie de optiunea clientilor.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite
Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite

Diferenta de randament dintre depozitele la termen si conturile de economii s-a redus treptat, iar avantajele mobilitatii banilor nu sunt de negliljat.

3 Iunie 2021 | Depozite

Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare
Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare

Cresterea inflatiei din ultima vreme si estimarile pesimiste ale BNR pentru finalul anului nu au determinat, cel putin deocamdata, o majorare a dobanzilor la termen, bancile avand suficient spatiu de manevra pentru intarzierea acestui pas.

31 Mai 2021 | Depozite

Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat
Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat

Pe 19 martie s-a inchis o noua oferta Fidelis pentru titluri de stat listate la bursa, iar subscrierile au fost aproape la jumatatea celor consemnate in decembrie 2020.

24 Martie 2021 | Depozite

Titlurile de stat isi pierd din atractivitate fata de depozite
Titlurile de stat isi pierd din atractivitate fata de depozite

Luna martie incepe in forta pe piata titlurilor de stat pentru populatie. Se lanseaza noi emisiuni, atat in cadrul programului Tezaur cat si pentru Fidelis, programul certificatelor de trezorerie listate la bursa.

2 Martie 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus