CEC Bank a redus dobanzile la depozitele in lei

Economiile noi depuse la CEC Bank aduc clientilor o rata de dobanda cu pana la 0,45 puncte procentuale mai mica. Cel mai mare nivel ajunge la 6,25%, la depozitul standard pe 9 luni sau 1 an.

Clientii care aleg sa isi depuna banii pe perioade mai scurte, intre 1 luna si 6 luni, primesc dobanzi cuprinse intre 5,25% si 6%. CEC Bank ofera si posibilitatea constituirii de depozite pe 7 zile, caz in care rata dobanzii este de 2,50%.


Depozitul la termen ce permite depuneri ulterioare implica o rata de dobanda ce porneste de la 5,80%, pentru scadenta de 1 luna, si ajunge la 6,25%, pentru scadenta de 12 luni.

Valoarea minima pentru constituirea unui depozit standard este de 300 lei in timp ce in pentru depozitul la termen cu depuneri ulterioare, suma minima de constituire este 500 lei.

Rata dobanzii este fixa pe toata perioada de constituire iar la scadenta, dobanda acumulata se capitalizeaza sau se vireaza in contul curent, in functie de optiunea clientilor.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

Sondajul Conso s-a incheiat

Multumim tuturor participantilor. Rezultatele tragerii la sorti vor fi afisate in zilele urmatoare.

Mai multe detalii

ALTE ARTICOLE - Depozite


Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt
Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt

Cont curent, depozit la termen sau cont de economii? Diferentierea strategiei de plasare a resurselor disponibile se va face in functie de obiectivele setate de titular (cu sau fara scadenta), dar si de dobanzile oferite de banci.

27 Octombrie 2020 | Depozite

Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari
Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari

Copiii au intrat în sfera de interes a bancilor cand s-a observat ca parintii pot fi determinati sa economisiseasca mai mult daca o fac pentru odraslele lor, iar cei mici sunt familiarizati cu produsele bancare pe care le-ar putea folosi mai tarziu, precum cardurile si depozitele.

13 Iulie 2020 | Depozite

Depozitele la termen concureaza mai bine titlurile de stat
Depozitele la termen concureaza mai bine titlurile de stat

Lansarea unor noi emisiuni de certificate de trezorerie pentru populatie dupa o pauza de 6 luni ofera ocazia de a reface comparatia cu depozitele la termen, dupa noi campanii din partea bancilor si o reducere a randamentelor din partea statului.

7 Iulie 2020 | Depozite

Bonus pentru tehnologie si fidelitate la depozitele online
Bonus pentru tehnologie si fidelitate la depozitele online

Unele banci incurajeaza constituirea depozitelor online cu un supliment de dobanda care poate fi, in unele situatii si in anumite conditii, semnificativ peste dobanda oferita uzual la ghiseu.

3 Iunie 2020 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus