Carpatica lanseaza un cont de economii pentru copii

Carpatica a lansat un nou produs de economisire pentru copii, ce functioneaza ca un cont de economii. Banca plateste o dobanda variabila de pana la 6% pentru lei si de pana la 2,8% pentru euro.

Rata dobanzii este stabilita in functie de soldul existent si se incadreaza intre 5,5% si 6% la depunerile in lei, respectiv intre 2,4% si 2,8% in cazul celor in euro.


Pentru a beneficia de dobanda, clientii trebuie sa alimenteze contul cu minimum 250 lei sau 60 euro. Totodata, nivelul maxim pentru care banca plateste dobanda este de 500.000 lei, respectiv 100.000 euro.

Banca nu percepe niciun comision pentru deschiderea, administrarea sau inchiderea contului

”Prin intermediul acestui nou produs venim in intampinarea clientilor cu o modalitate simpla de economisire adresandu-ne tuturor celor care doresc sa contribuie la siguranta financiara a copilului”, afirma Georgiana Mincu, director executiv Retea Retail la Banca Carpatica.
                
Contul poate fi deschis atat de catre parintii sau ocrotitorii legali ai copilului, cat si de catre minorii care au depasit varsta de 14 ani cu avizul parintelui/ ocrotitorului legal, care va semna, alaturi de ei, formularele de deschidere cont.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management
Programul Fidelis mai tenteaza doar prin componenta de cash-management

Incepand din 22 iunie, populatia are acces la noi emisiuni de titluri de stat ce vor fi listate la bursa, in lei si euro. Randamentele sunt insa in scadere, in ciuda cresterii inflatiei.

22 Iunie 2021 | Depozite

Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite
Conturile de economii recupereaza terenul fata de depozite

Diferenta de randament dintre depozitele la termen si conturile de economii s-a redus treptat, iar avantajele mobilitatii banilor nu sunt de negliljat.

3 Iunie 2021 | Depozite

Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare
Dobanzile real pozitive sunt tot mai rare

Cresterea inflatiei din ultima vreme si estimarile pesimiste ale BNR pentru finalul anului nu au determinat, cel putin deocamdata, o majorare a dobanzilor la termen, bancile avand suficient spatiu de manevra pentru intarzierea acestui pas.

31 Mai 2021 | Depozite

Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat
Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat

Pe 19 martie s-a inchis o noua oferta Fidelis pentru titluri de stat listate la bursa, iar subscrierile au fost aproape la jumatatea celor consemnate in decembrie 2020.

24 Martie 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus