Bancpost ofera dobanzi majorate si clientilor care economisesc sume reduse

Bancpost a relaxat conditiile de stabilire a grilei de dobanzi la conturile de economii. Astfel, de acum si persoanele care economisesc sume mai mici pot beneficia de dobanda maxima oferita de banca.

Clientii care dispun de euro, pot deschide un cont curent cu functionalitate de cont de economii, remunerat cu dobanzi intre 1,5% si 3%. Cel mai inalt nivel de dobanda poate fi incasat in cazul unui sold de 10.000 euro.


Produsul precedent prevedea aceeasi grila de dobanzi, insa clientii trebuiau sa acumuleze de 3 ori mai multi bani pentru a beneficia de cea mai mare dobanda oferita de banca.

In cazul conturilor de economii in lei, clientii primesc dobanzi cuprintre intre 0,5% si 5%. Cea mai mica rata de dobanda revine unor economii de sub 1.000 lei, in vreme ce nivelul maxim poate incasat in cazul unor depuneri de peste 3.000 lei.

Pana in prezent, banca platea o dobanda de 4% indiferent de valoarea disponibilitatilor aflate in cont.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat
Lipsa impozitului pe dobanda nu e suficienta pentru succesul titlurilor de stat

Pe 19 martie s-a inchis o noua oferta Fidelis pentru titluri de stat listate la bursa, iar subscrierile au fost aproape la jumatatea celor consemnate in decembrie 2020.

24 Martie 2021 | Depozite

Titlurile de stat isi pierd din atractivitate fata de depozite
Titlurile de stat isi pierd din atractivitate fata de depozite

Luna martie incepe in forta pe piata titlurilor de stat pentru populatie. Se lanseaza noi emisiuni, atat in cadrul programului Tezaur cat si pentru Fidelis, programul certificatelor de trezorerie listate la bursa.

2 Martie 2021 | Depozite

Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt
Strategii de plasare a economiilor in lei pe termen scurt

Cont curent, depozit la termen sau cont de economii? Diferentierea strategiei de plasare a resurselor disponibile se va face in functie de obiectivele setate de titular (cu sau fara scadenta), dar si de dobanzile oferite de banci.

27 Octombrie 2020 | Depozite

Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari
Radiografia produselor bancare pentru copii la bancile mari

Copiii au intrat în sfera de interes a bancilor cand s-a observat ca parintii pot fi determinati sa economisiseasca mai mult daca o fac pentru odraslele lor, iar cei mici sunt familiarizati cu produsele bancare pe care le-ar putea folosi mai tarziu, precum cardurile si depozitele.

13 Iulie 2020 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus