Bancpost ofera dobanzi majorate si clientilor care economisesc sume reduse

Bancpost a relaxat conditiile de stabilire a grilei de dobanzi la conturile de economii. Astfel, de acum si persoanele care economisesc sume mai mici pot beneficia de dobanda maxima oferita de banca.

Clientii care dispun de euro, pot deschide un cont curent cu functionalitate de cont de economii, remunerat cu dobanzi intre 1,5% si 3%. Cel mai inalt nivel de dobanda poate fi incasat in cazul unui sold de 10.000 euro.


Produsul precedent prevedea aceeasi grila de dobanzi, insa clientii trebuiau sa acumuleze de 3 ori mai multi bani pentru a beneficia de cea mai mare dobanda oferita de banca.

In cazul conturilor de economii in lei, clientii primesc dobanzi cuprintre intre 0,5% si 5%. Cea mai mica rata de dobanda revine unor economii de sub 1.000 lei, in vreme ce nivelul maxim poate incasat in cazul unor depuneri de peste 3.000 lei.

Pana in prezent, banca platea o dobanda de 4% indiferent de valoarea disponibilitatilor aflate in cont.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Depozite


Dobanzile depozitelor la termen merg la pas, in vreme ce inflatia alearga
Dobanzile depozitelor la termen merg la pas, in vreme ce inflatia alearga

Dupa noile raportari privind cresterile preturilor, singura noutate pe piata dobanzilor bancare la termen este intercalarea unor banci de talie mica intre pozitiile detinute anterior de CEC si TBI Bank.

18 Ianuarie 2022 | Depozite

Deponentii vad luminita de la capatul tunelului
Deponentii vad luminita de la capatul tunelului

Dupa o lunga perioada in care dobanzile depozitelor au continuat sa scada, trendul s-a inversat, iar statul si bancile sunt pregatite sa isi recompenseze mai bine creditorii pe fondul inflatiei in crestere accelerata.

23 Noiembrie 2021 | Depozite

Economisirea in euro castiga duelul randamentelor la scadente scurte
Economisirea in euro castiga duelul randamentelor la scadente scurte

Daca ne raportam la depozitele nou constituite pe termen de maxim 6 luni, aprecierea euro de la inceputul anului a facut mai profitabile depozitele in moneda europeana in fata celor in lei.

28 Septembrie 2021 | Depozite

Mai are sens sa economisim in euro?
Mai are sens sa economisim in euro?

Dupa o lunga perioada de stabilitate a cursului de schimb si dobanzi apropiate de zero pentru depozitele la termen in valuta, nu multi si-ar mai pune aceasta intrebare. Totusi, lucrurile se pot schimba pe termen mediu.

26 August 2021 | Depozite

Mai multe articole

Inapoi sus