Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Afla detalii aici.

Bancpost

Bancpost

Bancpost a fost infiintata in 1991, ca banca universala, comerciala si de economii, cu capital de stat, devenind in noiembrie 2002 prima banca privatizata integral din sistemul bancar romanesc.

Actionar principal este institutia greaca Eurobank EFG, care detine peste 99% din capitalul social al bancii.

Bancpost - sediul central
Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 6A,
Sector 2, 020337 Bucuresti
Tel: 021 30 20 789
Web: www.bancpost.ro

Informatii utile

Call Center: 0 800 110 200 / 021 30 20 789

Urgente carduri: 021 408 50 50

  • Credite Bancpost
  • Depozite Bancpost

Curs Bancpost

Ultima actualizare: 28 Apr 2017 | 15:00

Cumparare

Curs euro-leu 4.4860

Curs dolar-leu 4.0940

Vanzare

Curs euro-leu 4.5860

Curs dolar-leu 4.1940

Vocea clientului

Opinii recente Card de credit

de Ciulbea Lavinia

"Sunt foarte nemultumita de serviciile acestei banci, oparatorii sunt greu de gasit, majoritatea plictisiti.Am un card Wizz, care l-am luat exclusiv pentru beneficiile Wizz, insa restul servciilor lasa de dorit.Tranzactiile sub 100 lei nu beneficiaza de sms alert, in urma unei tentative de frauda, cardul meu a fost blocat si urma sa ma contacteze cineva sa imi preia cererea de reemitere.Evident ca ..."

74 opinii 2

Transparenta costurilor

4

Timpul de asteptare

2

Functionarii institutiei financiare

2

Procedura de lucru

1

Articole

Bancpost

Bancpost si Credit Agricole, obligate sa despagubeasca sute de clienti

Bancpost si Credit Agricole intra in randul bancilor obligate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) sa restituie sume incasate abuziv si sa reduca dobanzile pentru cateva sute de clienti. In cazul Bancpost este vorba de aproape 600 de clienti, iar pentru Credit Agricole nu s-a anuntat numarul exact.

Cardurile American Express sunt acceptate la plata in reteaua Dedeman

Bancpost a incheiat un parteneriat cu Dedeman prin care toate cardurile emise sub sigla American Express sunt acceptate la plata prin terminalele POS ale bancii instalate in cele 37 de magazine ale retailerului.

Bancpost introduce conturi curente pentru fermieri

Beneficiarii de subventii APIA pot incasa sumele cuvenite intr-un cont curent dedicat la Bancpost, al carui comision lunar de administrare este de 2,8 lei pe luna.

Bancpost a lansat un cont de economii pentru copii cu asigurare de viata

Parintii care doresc sa economiseasca pentru copiii lor pot deschide un cont special la Bancpost. Contul beneficiaza si de asigurare de viata pentru parinti, atasata.

Bancile ofera dobanzi promotionale pe perioade limitate pentru a atrage deponenti

Bancile au revenit la ofertele de depozite cu dobanzi progresive sau dobanzi mai mari pe perioade limitate. Clientii ar trebui sa ia in considerare insa valoarea medie a randamentului oferit.

Bancpost creste comisioanele de administrare a contului pentru clientii vechi

Comisionul de administrare lunar pentru clientii care si-au deschis cont curent la Bancpost inainte de 24 octombrie 2012 va fi majorat cu 1 leu.

Facebook