Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii sunteti de acord cu modul de utilizare a acestor informatii si cu politica de utilizare a cookie-urilor. Detalii

Bancpost

Bancpost

Bancpost a fost infiintata in 1991, ca banca universala, comerciala si de economii, cu capital de stat, devenind in noiembrie 2002 prima banca privatizata integral din sistemul bancar romanesc.

Actionar principal este institutia greaca Eurobank EFG, care detine peste 99% din capitalul social al bancii.

Bancpost - sediul central
Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 6A,
Sector 2, 020337 Bucuresti
Tel: 021 30 20 789
Web: www.bancpost.ro

Informatii utile

Call Center: 0 800 110 200 / 021 30 20 789

Urgente carduri: 021 408 50 50

  • Credite Bancpost
  • Depozite Bancpost

Vocea clientului

Opinii recente Overdraft/Descoperit cont

de Codreanu Catalin

"Am primit de la Banc Post o descoperire de cont...care a fost retrasa ziele trecute, fara ca banca sa ma anunte...tembeli astea de la BP nici nu au avut bunul simnt sa informeze clientul, ca produsul lor a fost retras. Ma trezesc ca, respectivul card este respins pe motiv de fonduri insuficiente...Ce banca de jepcari! Evitati sa faceti ceva cu Banc Post...sunt camatari cu acte. Personalul de la ba..."

78 opinii 1

Transparenta costurilor

1

Timpul de asteptare

2

Functionarii institutiei financiare

1

Procedura de lucru

1

Articole

Bancpost

Bancpost si Credit Agricole, obligate sa despagubeasca sute de clienti

Bancpost si Credit Agricole intra in randul bancilor obligate de Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) sa restituie sume incasate abuziv si sa reduca dobanzile pentru cateva sute de clienti. In cazul Bancpost este vorba de aproape 600 de clienti, iar pentru Credit Agricole nu s-a anuntat numarul exact.

Cardurile American Express sunt acceptate la plata in reteaua Dedeman

Bancpost a incheiat un parteneriat cu Dedeman prin care toate cardurile emise sub sigla American Express sunt acceptate la plata prin terminalele POS ale bancii instalate in cele 37 de magazine ale retailerului.

Bancpost introduce conturi curente pentru fermieri

Beneficiarii de subventii APIA pot incasa sumele cuvenite intr-un cont curent dedicat la Bancpost, al carui comision lunar de administrare este de 2,8 lei pe luna.

Bancpost a lansat un cont de economii pentru copii cu asigurare de viata

Parintii care doresc sa economiseasca pentru copiii lor pot deschide un cont special la Bancpost. Contul beneficiaza si de asigurare de viata pentru parinti, atasata.

Bancile ofera dobanzi promotionale pe perioade limitate pentru a atrage deponenti

Bancile au revenit la ofertele de depozite cu dobanzi progresive sau dobanzi mai mari pe perioade limitate. Clientii ar trebui sa ia in considerare insa valoarea medie a randamentului oferit.

Bancpost creste comisioanele de administrare a contului pentru clientii vechi

Comisionul de administrare lunar pentru clientii care si-au deschis cont curent la Bancpost inainte de 24 octombrie 2012 va fi majorat cu 1 leu.

Facebook