Viva Credit lansează Linia de Credit de până la 20.000 lei

07 Iunie 2022 | Autor: Viva Credit

Viva Credit lansează Linia de Credit de până la 20.000 lei

Viva Credit®, prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online, lansează de la 1 iunie Linia de Credit de până la 20.000 lei.

Creditul cu valori între 3.000 și 20.000 lei vine în întâmpinarea clienților care au nevoie de un sprijin financiar rapid pentru a-și finaliza planurile cele mai importante pentru ei și cei dragi. Procesul este ușor și rapid, iar banii pot fi acordați în 2 ore.

20.000 lei fac diferența

Împrumutul de până la 20.000 lei este o Linie de Credit din care retragi banii de care ai nevoie, oricând ai nevoie. După ce îi rambursezi, îi poți folosi din nou, astfel că Linia de Credit devine o rezervă de bani mereu la îndemână. Avantajul este că plătești dobânda doar pentru suma utilizată. 

Creditul poate fi obținut foarte simplu, completând un formular online direct de pe telefonul mobil. 

Toți utilizatorii pot beneficia de ajutor în completarea formularului și la fiecare pas din procesul de obținere a împrumutului. Atât telefonic, cât și prin mail sau Whatsapp, se va discuta cu o persoană bine pregătită, gata să sfătuiască și să ajute clienții. 

Condițiile necesare pentru obținerea împrumutului

Orice persoană cu vârsta peste 20 ani, care are un venit stabil încasat într-un cont bancar, poate solicita împrumutul de până la 20.000 lei.

Dobânda zilnică pentru acest tip de credit este de 0,4%/zi, iar minimul de plată la data scadentă este de 5% din suma utilizată, plus dobânda acumulată. Pentru a intra în posesia banilor, este nevoie doar de o poză cu cartea de identitate și un selfie.

Viva Credit inovează continuu

În urmă cu 11 ani, Viva Credit® s-a lansat pe piața din România cu un produs nou, inovator la acea vreme - împrumutul acordat 100% online. De la primul împrumut și până astăzi, Viva Credit® înseamnă peste 1.000.000 de împrumuturi acordate și, conform unui studiu realizat de Viva Credit®, 9 din 10 clienți i-ar recomanda prietenilor. De 11 ani, misiunea companiei a rămas neschimbată - să ofere o soluție rapidă și convenabilă pentru finanțarea nevoilor urgente sau planificate. Motto-ul lor este „Când cei dragi se bazează pe tine, tu bazează-te pe Viva Credit®!”. 

„Nevoile clienților sunt principala noastră preocupare și ne dorim să le oferim sprijinul financiar de care au nevoie. Sunt clienți care ne-au întrebat dacă le putem oferi sume mai mari de 3.000 lei, pentru că demult și-au pus în gând să se ocupe de planurile personale, de care se va bucura întreaga familie și pe care le-au tot amânat din cauza lipsei banilor. De aceea, am decis să lansăm Linia de Credit de până la 20.000 lei. Procesul este rapid, securizat și 100% online!”, afirmă Ionuț Stan, Director General al Viva Credit IFN S.A. România.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un împrumut în valoare de 5000 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 296%, dobânda este 4773.31 lei, iar suma totală de plată este de 9773.31 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale cu 814.44 lei.

VIVA Credit IFN SA este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online.
www.vivacredit.ro
021. 303.00.80

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Credite Rapide

Alte Articole

Top 3 motive pentru care să alegi o linie de credit

Top 3 motive pentru care să alegi o linie de credit

În viața noastră, a tuturor, apar momente în care avem nevoie urgent de bani, iar salariul este mult prea departe. În astfel de situații, poți apela cu încredere la o linie de credit. În cele ce urmează, îți prezentăm care sunt cele mai importante 3 motive pentru o astfel de alegere.

09 Noi 2022 | Credite Rapide
Soluția pentru vremuri dificile preferată lunar de zeci de mii de români!

Soluția pentru vremuri dificile preferată lunar de zeci de mii de români!

Sigur ai simțit și tu că toate prețurile au crescut, iar veniturile ne ajung mai greu de la o lună la alta. Nu ești singura persoană! Un studiu realizat de Ipsos la nivel global arată că un factor de stres în rândul oamenilor provine din creșterea inflației și teama de creștere a șomajului.

01 Noi 2022 | Credite Rapide
Când să apelezi la un credit rapid?

Când să apelezi la un credit rapid?

Este vară! Momentul în care visăm cu ochii deschiși cât este ziua de lungă la concedii, renovări și ne facem planuri pentru viitor! Un ajutor financiar face diferența între planurile îndeplinite și cele amânate, iar un credit rapid s-ar putea să fie soluția potrivită pentru tine și cei dragi. Îți vom prezenta câteva situații în care poți apela la un credit rapid și care sunt avantajele acestuia!

02 Aug 2022 | Credite Rapide
Merită să investești într-un hobby?

Merită să investești într-un hobby?

Investiția într-un hobby înseamnă investiție în propria ta persoană, care, pe termen lung, este probabil cea mai profitabilă dintre toate.

26 Iul 2022 | Credite Rapide

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul