Viva Credit lansează Linia de Credit de până la 20.000 lei

07 Iunie 2022 | Autor: Viva Credit

Viva Credit lansează Linia de Credit de până la 20.000 lei

Viva Credit®, prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online, lansează de la 1 iunie Linia de Credit de până la 20.000 lei.

Creditul cu valori între 3.000 și 20.000 lei vine în întâmpinarea clienților care au nevoie de un sprijin financiar rapid pentru a-și finaliza planurile cele mai importante pentru ei și cei dragi. Procesul este ușor și rapid, iar banii pot fi acordați în 2 ore.

20.000 lei fac diferența

Împrumutul de până la 20.000 lei este o Linie de Credit din care retragi banii de care ai nevoie, oricând ai nevoie. După ce îi rambursezi, îi poți folosi din nou, astfel că Linia de Credit devine o rezervă de bani mereu la îndemână. Avantajul este că plătești dobânda doar pentru suma utilizată. 

Creditul poate fi obținut foarte simplu, completând un formular online direct de pe telefonul mobil. 

Toți utilizatorii pot beneficia de ajutor în completarea formularului și la fiecare pas din procesul de obținere a împrumutului. Atât telefonic, cât și prin mail sau Whatsapp, se va discuta cu o persoană bine pregătită, gata să sfătuiască și să ajute clienții. 

Condițiile necesare pentru obținerea împrumutului

Orice persoană cu vârsta peste 20 ani, care are un venit stabil încasat într-un cont bancar, poate solicita împrumutul de până la 20.000 lei.

Dobânda zilnică pentru acest tip de credit este de 0,4%/zi, iar minimul de plată la data scadentă este de 5% din suma utilizată, plus dobânda acumulată. Pentru a intra în posesia banilor, este nevoie doar de o poză cu cartea de identitate și un selfie.

Viva Credit inovează continuu

În urmă cu 11 ani, Viva Credit® s-a lansat pe piața din România cu un produs nou, inovator la acea vreme - împrumutul acordat 100% online. De la primul împrumut și până astăzi, Viva Credit® înseamnă peste 1.000.000 de împrumuturi acordate și, conform unui studiu realizat de Viva Credit®, 9 din 10 clienți i-ar recomanda prietenilor. De 11 ani, misiunea companiei a rămas neschimbată - să ofere o soluție rapidă și convenabilă pentru finanțarea nevoilor urgente sau planificate. Motto-ul lor este „Când cei dragi se bazează pe tine, tu bazează-te pe Viva Credit®!”. 

„Nevoile clienților sunt principala noastră preocupare și ne dorim să le oferim sprijinul financiar de care au nevoie. Sunt clienți care ne-au întrebat dacă le putem oferi sume mai mari de 3.000 lei, pentru că demult și-au pus în gând să se ocupe de planurile personale, de care se va bucura întreaga familie și pe care le-au tot amânat din cauza lipsei banilor. De aceea, am decis să lansăm Linia de Credit de până la 20.000 lei. Procesul este rapid, securizat și 100% online!”, afirmă Ionuț Stan, Director General al Viva Credit IFN S.A. România.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un împrumut în valoare de 5000 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 296%, dobânda este 4773.31 lei, iar suma totală de plată este de 9773.31 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale cu 814.44 lei.

VIVA Credit IFN SA este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online.
www.vivacredit.ro
021. 303.00.80

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
  • Primești polița pe loc
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Credite Rapide

Alte Articole

Cum investești corect banii când renovezi?

Cum investești corect banii când renovezi?

Când îți faci planuri de renovare și reamenajare a casei, „socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg”, cum se spune în popor. De multe ori, pot apărea cheltuieli pe care să nu le putem anticipa, nici noi, nici meșterii, până ne apucăm propriu-zis de lucrări.

01 Iul 2022 | Credite Rapide
7 sfaturi financiare ca să-ți planifici corect vacanța!

7 sfaturi financiare ca să-ți planifici corect vacanța!

Este important să avem grijă la modul în care ne planificăm călătoria, mai ales din punct de vedere financiar, ca să nu ne ia prin surprindere cheltuieli neprevăzute sau faptul că nu mai avem bani în portofel la întoarcere.

20 Iun 2022 | Credite Rapide
Atenție la finanțe când crește inflația!  3 tehnici utile ca să nu ajungi în impas

Atenție la finanțe când crește inflația! 3 tehnici utile ca să nu ajungi în impas

Atunci când apar schimbări în contextul economic, pentru a ne asigura că nu ajungem în impas, este important să ne adaptăm și calibrăm modul în care facem lucrurile.

26 Mai 2022 | Credite Rapide
Ce înseamnă indicele ROBOR și cum ne afectează în perioada curentă?

Ce înseamnă indicele ROBOR și cum ne afectează în perioada curentă?

ROBOR sau Romanian Interbank Offer Rate este o rată a dobânzii la care băncile sunt dispuse să acorde credite altor bănci, altfel spus, este costul interbancar al banilor. Indicele a început să fie utilizat începând cu anul 2010.

23 Mai 2022 | Credite Rapide

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul