Viva Credit susține Echipa Descurcăreților!

06 Septembrie 2023 | Autor: Viva Credit

Viva Credit susține Echipa Descurcăreților!

Viva Credit

Probabil că te întrebi cine sunt Descurcăreții! Noi credem că tu ai putea fi unul dintre ei!

Ți s-a întâmplat și ție chiar atunci când când ți-ai planificat o vacanță cu familia, să primești o invitație la nuntă? Sau chiar când erai pregătit să-ți renovezi casa, să ți se strice mașina? Cheltuielile neprevăzute îți pot da aceste planuri peste cap, pentru că ești pus în situația dificilă de a alege unul dintre cele două, ambele fiind importante pentru tine și pentru cei dragi ție. 

Descurcăreții sunt oamenii care reușesc mereu să găsească soluții pentru situațiile neprevăzute pe care le aduce viața de zi cu zi. Sunt cei care continuă să încerce, deși, nu de puține ori, au avut un eșec. 

Pentru Viva Credit, prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online, clienții sunt cei care formează Echipa Descurcăreților! Le suntem recunoscători că au ales să se bazeze pe noi. De 12 ani, susținem Echipa Descurcăreților, zi de zi!

Podcast cu membrii Echipei Descurcăreților

Am invitat câțiva dintre clienții noștri la un podcast în biroul Viva Credit. Alături de colegul nostru, au vorbit despre cum gestionează ei împrumutul de la Viva Credit și care este părerea lor sinceră despre noi! Iar pentru că sunt Descurcăreți, i-am premiat cu Kit-ul Descurcărețului. Ascultă și tu seria de podcast-uri pe canalul nostru oficial de YouTube!

Mystery Box pe plajă și concurs pentru Descurcăreții de pe Facebook

Am mers să căutăm Descurcăreții pe plaja din Mamaia! Ne-au acceptat provocarea, ne-au răspuns la întrebări și au câștigat 100 lei sau un Mystery Box, plin de surprize. Apoi, am împărțit umbrele pe plajă tuturor Descurcăreților pe care i-am întâlnit! Vizionează și tu seria de videoclipuri pe canalul nostru de TikTok @Vivacredit.ro. Și pentru că susținem Echipa Descurcăreților, am oferit Kit-uri ale Descurcărețului și printr-un concurs pe pagina noastră de Facebook! Cei mai norocoși participanți se bucură acum de o baterie externă, un pahar termos, o boxă externă, un tricou și o sacoșă reutilizabilă pentru cumpărături. 

Cine este Viva Credit?

În urmă cu 12 ani, Viva Credit® s-a lansat pe piața din România cu un produs nou, inovator la acea vreme - împrumutul acordat 100% online. De la primul împrumut și până astăzi, Viva Credit® înseamnă peste 1.000.000 de împrumuturi acordate și, conform unui studiu intern, 9 din 10 clienți ne-ar recomanda prietenilor. De 12 ani, misiunea companiei a rămas neschimbată - să oferim o soluție rapidă și convenabilă pentru finanțarea nevoilor urgente sau planificate. Motto-ul nostru este „Când cei dragi se bazează pe tine, tu bazează-te pe Viva Credit®!”. 
 

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Credite Rapide

Alte Articole

Află secretele împrumuturilor rapide pe termen scurt!

Află secretele împrumuturilor rapide pe termen scurt!

Ai avut vreodată nevoie de un împrumut rapid și ofertele ți s-au părut scrise într-un limbaj complicat, cu termeni precum DAE, dobândă zilnică, dobândă 0, retragere, rambursare anticipată etc.? Viva Credit a denumit acest limbaj IFN-eză și s-a hotărât să ne învețe cum să fim atenți la detaliile care fac diferența în cazul împrumuturilor rapide pe termen scurt.

14 Mar 2023 | Credite Rapide
Linia de credit – când să o folosești și când nu?

Linia de credit – când să o folosești și când nu?

Linia de credit este un produs care devine treptat una dintre alegerile către care se îndreaptă tot mai mulți clienți. Sunt numeroase situațiile în care poate fi folosit, dar, în același timp, sunt și cazuri în care nu este recomandat să se apeleze la un astfel de produs. Care sunt acestea vei descoperi din articolul de mai jos.

10 Ian 2023 | Credite Rapide
Cum să nu rămâi fară bani niciodată cu ajutorul unei linii de credit

Cum să nu rămâi fară bani niciodată cu ajutorul unei linii de credit

În viața fiecăruia dintre noi pot apărea situații neprevăzute pentru care este important să putem apela la un fond de urgență. Ce faci însă atunci când nu dispui de această rezervă? Află din articolul de mai jos cum te poate ajuta linia de credit.

28 Dec 2022 | Credite Rapide
Top 3 motive pentru care să alegi o linie de credit

Top 3 motive pentru care să alegi o linie de credit

În viața noastră, a tuturor, apar momente în care avem nevoie urgent de bani, iar salariul este mult prea departe. În astfel de situații, poți apela cu încredere la o linie de credit. În cele ce urmează, îți prezentăm care sunt cele mai importante 3 motive pentru o astfel de alegere.

09 Noi 2022 | Credite Rapide

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul