Află secretele împrumuturilor rapide pe termen scurt!

14 Martie 2023 | Autor: Viva Credit

Află secretele împrumuturilor rapide pe termen scurt!

Viva Credit

Ai avut vreodată nevoie de un împrumut rapid și ofertele ți s-au părut scrise într-un limbaj complicat, cu termeni precum DAE, dobândă zilnică, dobândă 0, retragere, rambursare anticipată etc.? Viva Credit a denumit acest limbaj IFN-eză și s-a hotărât să ne învețe cum să fim atenți la detaliile care fac diferența în cazul împrumuturilor rapide pe termen scurt.

Viva Credit, prima companie din România care a acordat un împrumut rapid online, sparge gheața și răspunde deschis la câteva dintre cele mai importante întrebări despre de industria instituțiilor financiare nebancare. Iată câteva dintre subiectele abordate:
•    De ce este DAE atât de mare?
•    Câte tipuri de dobândă 0% există în industria împrumuturilor rapide pe termen scurt? 
•    Cum se folosește un astfel de împrumut rapid ca să nu devină o povară?
•    Împrumuturile online chiar sunt online?

Termenii financiari nu sunt întotdeauna foarte ușor de înțeles, mai ales dacă este prima dată când vrei să iei un împrumut rapid pe termen scurt. De aceea, una dintre cele mai importante recomandări pe care le face Viva Credit este să folosești banii pentru perioade scurte și doar în cazul unei urgențe financiare, pentru a evita acumularea dobânzii zilnice. Sunt mai multe detalii care fac diferența, iar acestea sunt scrise în contract. Află din seria de clipuri scurte și amuzante disponibile pe vivacredit.ro/ifneza, la ce să fii atent/ă încât împrumutul să-ți fie de ajutor, nu să devină o povară.

„O relație sănătoasă cu clienții noștri se bazează mereu pe sinceritate. I-am invitat recent și la un podcast în biroul nostru, pe care îl puteți vedea pe rețelele noastre de socializare. I-am întrebat dacă au știut de la început toate detaliile și costurile asociate cu împrumutul pe care l-au luat de la noi. Răspunsul lor a fost „da”. Este foarte important pentru noi ca toți clienții noștri să știe de la început fiecare detaliu și să ia cea mai bună alegere pentru nevoia lor. Echipa noastră este mereu disponibilă să răspundă la întrebările pe care le au despre contractul lor. Așa credem noi că este și normal să se întâmple! Din dorința de a promova și mai mult acest concept nou de educație financiară, predăm lecțiile de IFN-eză și la radio EuropaFM, unde premiem cei mai atenți ascultători.” afirmă Ionuț Stan, Director General al Viva Credit IFN S.A.

Un ajutor financiar sau o povară?

Împrumuturile rapide pe termen scurt pot fi un colac de salvare în situații financiare dificile sau o povară când optezi pentru o sumă mai mare decât îți permiți să rambursezi.
Iată 4 pași pe care Viva Credit îți recomandă să-i faci dacă ai totuși nevoie de un împrumut rapid:
Pasul 1. Apelează la astfel de împrumuturi numai în caz de urgență, în ultima instanță și doar după ce ai încercat să obții bani din altă parte cu costuri mai mici (inclusiv prieteni sau familie).
Pasul 2. Alege o companie de încredere care îți comunică din start toate costurile. Inclusiv eventuale comisioane de analiză dosar, transfer de bani etc.
Pasul 3. Optează pentru o sumă pe care îți permiți s-o returnezi. Ține cont și de celelalte cheltuieli pe care le mai ai! 
Pasul 4. Achită cât de rapid poți, ca să eviți acumularea dobânzii zilnice. Chiar și dacă plătești cu câteva zile mai devreme, tot va fi o reducere consistentă. Alege o companie care nu solicită niciun cost suplimentar pentru plata anticipată. 
 
Descoperă și tu seria de clipuri explicative aici și fii atent la detaliile care fac diferența!

Cine este Viva Credit?

În urmă cu 12 ani, Viva Credit® s-a lansat pe piața din România cu un produs nou, inovator la acea vreme - împrumutul acordat 100% online. De la primul împrumut și până astăzi, Viva Credit® înseamnă peste 1.000.000 de împrumuturi acordate și, conform unui studiu realizat de Viva Credit®, 9 din 10 clienți i-ar recomanda prietenilor. De 12 ani, misiunea companiei a rămas neschimbată - să ofere o soluție rapidă și convenabilă pentru finanțarea nevoilor urgente. Motto-ul lor este „Când cei dragi se bazează pe tine, tu bazează-te pe Viva Credit®!”. 

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un împrumut în valoare de 5000 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 296%, dobânda este 4773.31 lei, iar suma totală de plată este de 9773.31 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale cu 814.44 lei.

VIVA Credit IFN SA este prima companie din România specializată în împrumuturi rapide, oferite 100% online.
www.vivacredit.ro
021. 303.00.80
 

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Credite Rapide

Alte Articole

Viva Credit susține Echipa Descurcăreților!

Viva Credit susține Echipa Descurcăreților!

Probabil că te întrebi cine sunt Descurcăreții! Noi credem că tu ai putea fi unul dintre ei!

06 Sep 2023 | Credite Rapide
Linia de credit – când să o folosești și când nu?

Linia de credit – când să o folosești și când nu?

Linia de credit este un produs care devine treptat una dintre alegerile către care se îndreaptă tot mai mulți clienți. Sunt numeroase situațiile în care poate fi folosit, dar, în același timp, sunt și cazuri în care nu este recomandat să se apeleze la un astfel de produs. Care sunt acestea vei descoperi din articolul de mai jos.

10 Ian 2023 | Credite Rapide
Cum să nu rămâi fară bani niciodată cu ajutorul unei linii de credit

Cum să nu rămâi fară bani niciodată cu ajutorul unei linii de credit

În viața fiecăruia dintre noi pot apărea situații neprevăzute pentru care este important să putem apela la un fond de urgență. Ce faci însă atunci când nu dispui de această rezervă? Află din articolul de mai jos cum te poate ajuta linia de credit.

28 Dec 2022 | Credite Rapide
Top 3 motive pentru care să alegi o linie de credit

Top 3 motive pentru care să alegi o linie de credit

În viața noastră, a tuturor, apar momente în care avem nevoie urgent de bani, iar salariul este mult prea departe. În astfel de situații, poți apela cu încredere la o linie de credit. În cele ce urmează, îți prezentăm care sunt cele mai importante 3 motive pentru o astfel de alegere.

09 Noi 2022 | Credite Rapide

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul