Top 3 motive pentru care să alegi o linie de credit

09 Noiembrie 2022 | Autor: CreditPrime

Top 3 motive pentru care să alegi o linie de credit

În viața noastră, a tuturor, apar momente în care avem nevoie urgent de bani, iar salariul este mult prea departe. În astfel de situații, poți apela cu încredere la o linie de credit. În cele ce urmează, îți prezentăm care sunt principalele 3 motive pentru o astfel de alegere.

Situațiile neprevăzute ne pot destabiliza bugetul lunar. Din păcate, chiar și atunci când suntem prevăzători și avem poate, un fond de urgență, tot mai apar facturi mai mari decât ne așteptam, poate cheltuieli neprevăzute cu mașina și uneori, din păcate, chiar și unele ce țin de serviciile medicale la care trebuie să apelăm din cauza unor urgențe medicale.

Iar atunci când știi că mai este mult până la salariu, deja începi să te impacientezi și să te stresezi la gândul că nu ai de unde să faci rost de bani, rapid.

Linia de credit poate fi o soluție în aceste cazuri. De ce să alegi însă un astfel de produs? Am listat mai jos top 3 motive pentru care să apelezi la o linie de creditare, astfel încât să poți lua o decizie informată atunci când vine vorba de împrumuturi.

1. Rapiditate în acordare și documente puține

Spre deosebire de alte credite la care este necesar să treci printr-un proces anevoios de aprobare, în care pregătești o sumedenie de documente, iar mai apoi îți testezi răbdarea așteptând să primești un răspuns final, în cazul liniei de credit lucrurile se întâmplă extrem de rapid. Sunt unele companii care îți pot aproba cererea în maxim 2 minute de la aplicare.

Exact, ai citit bine! Ca să nu mai vorbim de faptul că nu ai nici pe departe nevoie de numeroase documente. O copie după cartea de identitate (pe care oricine o are la îndemână, nu-i așa?) și o dovadă a venitului (pe care o poți obține rapid, printr-o simplă generare a extrasului bancar) este cam tot ceea ce ți se va cere pentru a solicita un astfel de credit.

2. Sume generoase ce sunt virate rapid

Un al doilea avantaj al unei linii de credit este acela că, deși, poate, nu te-ai fi gândit la asta, poți accesa sume mari, de ajuns pentru a-ți rezolva urgențele cele mai costisitoare. De exemplu, unele companii oferă până la 10,000 lei, de exemplu.

Mai mult decât atât, banii ajung în posesia ta rapid, virați în contul bancar pe care îl deții deja, de cele mai multe ori instant. Astfel, nu va mai trebui să aștepți zile întregi să îi primești, pentru a-ți putea rezolva problemele.

Până la urmă de aceea le și numim urgențe, întrucât necesită soluționare pe loc. Linia de credit satisface cu brio criteriul rapidității.

3. Termen lung de folosire

O linie de credit îți va oferi acces la bani pe o perioadă mai mare de timp, chiar și de până la 24 de luni. În tot acest interval tu vei putea retrage bani ori de câte ori ai nevoie. La salariu sau atunci când te redresezi financiar, îi poți pune la loc și reîntregi soldul inițial.

Ulterior, de fiecare dată când apar noi situații neprevăzute, poți retrage din nou, din cont, exact suma dorită.
Ca un fel de credit de nevoi personale, dar la care nu primești toți banii deodată ci retragi doar când îți trebuie, plătind dobândă exclusiv pentru suma utilizată. 2 ani în care ai rezerva de bani de care ai nevoie, fară să îți mai faci griji, inutil, de fiecare dată când o situație neașteptată necesită fonduri suplimentare.

Deși am zis inițial că vom menționa top 3 avantaje ale unui astfel de produs, credem totuși că merită amintit, acum la final, și faptul că te bucuri de discreție maximă și ai acces la resurse financiare fară să mai fie nevoie să te împrumuți la cineva din familie sau la prieteni.

Acestea ar fi beneficiile unei linii de credit. Dacă pe viitor întâmpini provocări financiare, poate te vei gândi să iei în considerare și acest produs printre opțiunile de finanțare.

Este rapid, sigur, cu utilizare pe o perioadă de până la 2 ani și îți oferă acces la sume generoase!

Dacă dorești să fii sigur că apelezi la o companie în care poți avea încredere, îți recomandăm CreditPrime, brandul care de 5 ani de zile de când a apărut pe piața din România a servit peste 100.000 de clienți. Nu doar rapid, cât și cu grijă față de nevoile lor reale și cu atenția de a-i răsplăti pentru loialitate pe cei mai fideli dintre ei.

Poți solicita o linie de credit CreditPrime chiar aici!

 

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Credite Rapide

Alte Articole

Viva Credit susține Echipa Descurcăreților!

Viva Credit susține Echipa Descurcăreților!

Probabil că te întrebi cine sunt Descurcăreții! Noi credem că tu ai putea fi unul dintre ei!

06 Sep 2023 | Credite Rapide
Află secretele împrumuturilor rapide pe termen scurt!

Află secretele împrumuturilor rapide pe termen scurt!

Ai avut vreodată nevoie de un împrumut rapid și ofertele ți s-au părut scrise într-un limbaj complicat, cu termeni precum DAE, dobândă zilnică, dobândă 0, retragere, rambursare anticipată etc.? Viva Credit a denumit acest limbaj IFN-eză și s-a hotărât să ne învețe cum să fim atenți la detaliile care fac diferența în cazul împrumuturilor rapide pe termen scurt.

14 Mar 2023 | Credite Rapide
Linia de credit – când să o folosești și când nu?

Linia de credit – când să o folosești și când nu?

Linia de credit este un produs care devine treptat una dintre alegerile către care se îndreaptă tot mai mulți clienți. Sunt numeroase situațiile în care poate fi folosit, dar, în același timp, sunt și cazuri în care nu este recomandat să se apeleze la un astfel de produs. Care sunt acestea vei descoperi din articolul de mai jos.

10 Ian 2023 | Credite Rapide
Cum să nu rămâi fară bani niciodată cu ajutorul unei linii de credit

Cum să nu rămâi fară bani niciodată cu ajutorul unei linii de credit

În viața fiecăruia dintre noi pot apărea situații neprevăzute pentru care este important să putem apela la un fond de urgență. Ce faci însă atunci când nu dispui de această rezervă? Află din articolul de mai jos cum te poate ajuta linia de credit.

28 Dec 2022 | Credite Rapide

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul