Soluția pentru vremuri dificile preferată lunar de zeci de mii de români!

01 Noiembrie 2022 | Autor: Viva Credit

Soluția pentru vremuri dificile preferată lunar de zeci de mii de români!

Sigur ai simțit și tu că toate prețurile au crescut, iar veniturile ne ajung mai greu de la o lună la alta. Nu ești singura persoană! Un studiu realizat de Ipsos la nivel global arată că un factor de stres în rândul oamenilor provine din creșterea inflației și teama de creștere a șomajului.

Nu este de mirare, având în vedere că se apropie lunile de iarnă și încă de anul trecut, peste 75% dintre români au afirmat că prețurile la alimente și facturi au crescut.

În contextul de față, nevoia unei plase de siguranță în cazul unei cheltuieli urgente și neprevăzute este din ce în ce mai mare. Indiferent de vremuri, important pentru fiecare dintre noi să avem grijă de cei dragi și să le transmitem sentimentul de stabilitate. 

Ce faci atunci când ai nevoie urgentă de bani?

În aceste situații, un fond de urgență este de mare ajutor. Însă, cu toate schimbările din ultima perioadă, multora ne-a fost greu să economisim.

Pentru cheltuielile urgente, care nu pot suporta amânare, Viva Credit, instituția financiară nebancară cu peste 11 ani experiență pe piața din România, are soluția: împrumutul online rapid, pe care îl primești în 2 ore.

„Indiferent de vremuri, de peste 11 ani, Viva Credit a fost și este alături de români cu o soluție foarte rapidă pentru urgențele financiare. Am acordat peste 1 milion de împrumuturi online și ne bucură foarte mult să știm că clienții noștri sunt mulțumiți. Derulăm constant studii, iar rezultatul este că 9 din 10 clienți ne-ar recomanda prietenilor. Echipa noastră de consultanți este disponibilă 7 zile din 7 și își alocă timp să discute cu fiecare client în parte, să le asculte nevoile, să-i ajute să obțină o soluție personalizată. Înainte de acordarea fiecărui credit, ne asigurăm că clientul înțelege foarte bine condițiile de creditare, costurile acestui împrumut și metodele de rambursare.

De fiecare dată, amintim că acest tip de împrumut este foarte eficient dacă este folosit doar pentru a depăși o dificultate financiară pe termen scurt. Prin aceste lucruri, dorim să dezvoltăm o relație bazată pe transparență și încredere cu clienții noștri. Credităm responsabil, de aceea ajustăm sumele pe care le punem la dispoziție, în funcție de evoluția veniturilor și a datoriilor clienților noștri. Rambursarea este foarte simplă și întotdeauna încercăm să găsim pentru clienții noștri cea mai bună soluție de rambursare.” a afirmat Ionuț Stan, Directorul General al Viva Credit IFN S.A.

Produsul financiar oferit de Viva Credit este o linie de credit cu dobândă fixă, adică o rezerva de bani din care poți retrage oricând ai nevoie, de câte ori ai nevoie. Achiți dobândă doar pentru suma pe care o folosești și poți rambursa anticipat fără niciun cost suplimentar. Astfel, ai control deplin asupra împrumutului tău și eviți să te supraîndatorezi.  

Ce beneficii oferă Viva Credit?

●    0% dobândă în primele 30 de zile la sume până în 3000 lei. Oferta este valabilă pentru clienții noi;
●    Plătești dobândă doar pentru suma retrasă;
●    Poți rambursa anticipat fără comisioane sau alte penalități;
●    Suma rambursată, mai puțin dobânda, este din nou disponibilă pentru a fi retrasă;
●    Poți plăti lunar un minim de plată din suma utilizată + dobânda acumulată;
●    Atât timp cât nu retragi bani, nu te costă nimic.

Exemplu de calcul reprezentativ: Pentru un împrumut în valoare de 500 lei, Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de 4114%, dobânda este 1715.33 lei, iar suma totală de plată este de 2215 lei. DAE și suma totală de plată pentru creditul din acest exemplu au fost calculate presupunând că suma aprobată a fost retrasă integral în momentul acordării, iar rambursarea se face în 12 rate lunare egale cu 184.61 lei. 
VIVA Credit IFN SA este o instituţie financiară nebancară înregistrată în Registrul General al Băncii Naţionale a României cu numărul RG-PJR-41-110267.

Sursă date statistice: Ipsos Global Advisor. Primul  studiu menționat este realizat între 2014 - 2022, pe un eșantion reprezentativ format din 18.000-21.000 adulți, cu vârsta între 16-74 ani, din 27 țări participante. Al doilea studiu menționat este realizat online în nov.-dec. 2021, pe aprox. 500  de români cu vârste cuprinse între 16-74 ani.
 

Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News

Comparații

Asigurări RCA

Asigurări RCA
  • Alegi cea mai bună asigurare
  • Plătești online cu cardul
Compară
Educație financiară

Banchereza, pe înțelesul tuturor

  • Te ajutăm să înțelegi mai ușor contractele bancare
  • Vorbim în termeni simpli, pe înțelesul tău
  • Sfaturi financiare pentru consumatori
Citește

Un proiect susținut de

BCR

Credite Rapide

Alte Articole

Top 3 motive pentru care să alegi o linie de credit

Top 3 motive pentru care să alegi o linie de credit

În viața noastră, a tuturor, apar momente în care avem nevoie urgent de bani, iar salariul este mult prea departe. În astfel de situații, poți apela cu încredere la o linie de credit. În cele ce urmează, îți prezentăm care sunt cele mai importante 3 motive pentru o astfel de alegere.

09 Noi 2022 | Credite Rapide
Când să apelezi la un credit rapid?

Când să apelezi la un credit rapid?

Este vară! Momentul în care visăm cu ochii deschiși cât este ziua de lungă la concedii, renovări și ne facem planuri pentru viitor! Un ajutor financiar face diferența între planurile îndeplinite și cele amânate, iar un credit rapid s-ar putea să fie soluția potrivită pentru tine și cei dragi. Îți vom prezenta câteva situații în care poți apela la un credit rapid și care sunt avantajele acestuia!

02 Aug 2022 | Credite Rapide
Merită să investești într-un hobby?

Merită să investești într-un hobby?

Investiția într-un hobby înseamnă investiție în propria ta persoană, care, pe termen lung, este probabil cea mai profitabilă dintre toate.

26 Iul 2022 | Credite Rapide
Cum investești corect banii când renovezi?

Cum investești corect banii când renovezi?

Când îți faci planuri de renovare și reamenajare a casei, „socoteala de-acasă nu se potrivește cu cea din târg”, cum se spune în popor. De multe ori, pot apărea cheltuieli pe care să nu le putem anticipa, nici noi, nici meșterii, până ne apucăm propriu-zis de lucrări.

01 Iul 2022 | Credite Rapide

TE AJUTĂM SĂ-ȚI FACI CALCULELE

Calculatoare

Credit maxim

Calculează suma maximă pe care o poți împrumuta în funcție de venitul tău

Rate credit

Calculează rata lunară, DAE și graficul complet de rambursare la creditul tău

Refinanțare credit

Calculează suma pe care o poți economisi dacă îți refinanțezi creditul