Si creditele rapide pot fi comparate pe Conso.ro!

Conso.ro vine in sprijinul consumatorilor care doresc sa contracteze un credit pana la salariu, lansand un comparator dedicat in sectiunea Credite rapide. Acesta permite aflarea costului total perceput de IFN-uri, pe baza unor informatii actualizate permanent.

Imprumutul pana la salariu este din ce in ce mai raspandit printre cei care au nevoie urgenta de bani pentru a-si acoperi diverse nevoi curente, cum ar fi reparatii de mica valoare, inlocuirea unor bunuri de folosinta indelungata sau alte cheltuieli ocazionale cu caracter urgent.

Clientii trebuie sa aiba mare atentie insa, intrucat costurile sunt semnificativ mai mari decat cele ale creditelor standard. Astfel, dobanda anuala efectiva (DAE) se ridica la valori de ordinul miilor sau chiar zecilor de mii la suta.

Insa acest lucru se datoreaza, in mare masura, termenului redus de acordare al acestor credite, ceea ce urca exponential DAE, in conditiile in care costul creditului variaza cu doar cateva zeci de lei. De aceea, Conso.ro a decis ca, pe langa DAE, sa includa in comparator ca si informatie utila pentru consumatori si costul total, respectiv suma totala de rambursat.

Spre exemplu, pentru a imprumuta 600 lei pe 15 zile, un consumator plateste un cost total cuprins intre  99 lei (care corespunde unei DAE de 4.011%) si 180 lei (care corespunde unei DAE de 59.141%), suma totala de rambursat la finalul perioadei fiind cuprinsa intre 699 si 780 lei.

Pe langa costurile cu dobanda si comisioanele aferente, dupa caz, comparatorul cuprinde si alte informatii utile cu privire la  aceste imprumuturi.

“Avand in vedere numarul tot mai mare de oferte de creditare de acest tip, Conso.ro lanseaza un nou instrument practic, extrem de util pentru consumatori. Conso.ro isi continua astfel politica inaugurata in urma cu 11 ani de a compara ofertele financiare existente pe piata locala, oferindu-le astfel sansa consumatorilor sa ia cea mai buna decizie” afirma Alin Iacob, Managing Partner Conso.ro.

De asemenea, noul comparator le ofera celor interesati posibilitatea de a aplica gratuit pentru un credit rapid, direct in tabelele comparative, prin simpla apasare a butonului Solicita acum.

Solicitantii sunt directionati catre un formular de credit care trebuie completat cu datele personale, ulterior acestea fiind transmise catre finantatori, in masura in care acestia au incheiat un acord in acest sens cu Conso.ro.

Conso.ro este cel mai utilizat portal de comparatii si informatii financiare pentru consumatori din Romania. Conso.ro este un portal financiar independent si, spre deosebire de alte site-uri cu profil relativ similar, nu este administrat sau detinut de companii care desfasoara si activitati de brokeraj de credite sau de companii in spatele carora se afla banci sau alte institutii financiare. Serviciile oferite de Conso.ro sunt gratuite pentru consumatori.


Distribuie articolul


Un proiect sustinut de

Banchereza, pe intelesul tuturor


Te ajutam sa intelegi mai usor contractele bancare

Vorbim in termeni simpli, pe intelesul tau

Sfaturi financiare pentru consumatori

Mai mult

ALTE ARTICOLE - Credite rapide


Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt
Ce trebuie sa stim despre imprumutul pe termen scurt

Atunci cand luam decizia de a face un imprumut trebuie sa analizam foarte bine daca aceasta este una corecta.

26 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Online e mai sigur!
Online e mai sigur!

Perioada in care ne aflam a schimbat mult obiceiurile oamenilor. Din grija pentru ei insisi sau pentru altii, acestia au devenit mult mai atenti la ce fac, unde merg sau cu cine se intalnesc.

15 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Ce facem atunci cand avem nevoie de bani pana la salariu?
Ce facem atunci cand avem nevoie de bani pana la salariu?

Este simplu, cautam sa ne imprumutam. Primele persoane la care am apela ar fi cele mai apropiate: familie, prieteni. Nefiind sume mari, presupunem ca ar putea sa ne ajute cu niste bani pe care sa-i restituim intr-un timp relativ scurt.

2 Martie 2021 | Articol sponsorizat

Linia de Credit de la Viva Credit
Linia de Credit de la Viva Credit

Cum ar fi sa ai acasa un plic cu bani pe care il tii intr-un sertar? Bani la care apelezi doar in anumite situatii: o amenda, o factura prea mare, un weekend la munte, un botez, o masina noua de spalat pentru ca cea veche a cedat.

16 Februarie 2021 | Articol sponsorizat

Mai multe articole

GHIDURI


Credite rapide

Creditele rapide pana la salariu, sunt imprumuturi de valori mici, care se acorda pe perioade scurte de timp. Procedura de obtinere este rapida insa costurile sunt mult mai mari decat la creditele bancare. Cand trebuie apelat la creditele rapide, care este procedura de acordare, perioada de rambursare sau alternative in Ghidul Credite rapide.

Inapoi sus